Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med lejebil

Rundrejse i det sydlige England med lejebil

 • Rundrejse
 • 6 overnatninger
 • Storbritannien
4 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.069,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på opdagelse i maleriske Sydengland: 6 eller 8 overnatninger i 3 eller 4 byer inkl. morgenmad, fly fra København, Billund eller Århus og lejebil under opholdet

Grønne, bakkede landskaber, maleriske herregårde og idylliske landsbyer – velkommen til Sydengland! Denne del af England gemmer på et utal af skatte – fra viktorianske huse og gotiske kirker til eventyrlige slotte og duftende haver, der har lagt kulisse til et antal velkendte film og serier. Denne rundrejse er på enten 6 eller 8 overnatninger, og I kommer forbi Oxford, Bath, Bournemouth og Kent. Med jeres lejebil kan I frit udforske det betagende landskab, og I bestemmer selv tempoet og antallet af afstikkere fra ruten. Det bliver en uforglemmelig ferie!

Inklusive
 • Rundrejse med 6 eller 8 overnatninger i dobbeltværelse:
 • 2 overnatninger nær Oxford
 • 2 overnatninger nær Bath
 • 2 overnatninger i Bournemouth
 • 2 overnatninger i Kent (kun ved 8 overnatninger)
 • Morgenmad på alle hoteller
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Århus til London
 • Håndbagage
 • Lejebil under opholdet (Fiat 500 eller lignende)
 1. Dag 1 & 2: Oxford og The Cotswolds

  I lander i Luton Lufthavn eller Stansted Lufthavn, og efter I har hentet jeres lejebil, sætter I kursen mod Oxford og jeres hotel, som ligger udenfor byen. Oxford er en hyggelig, gammel universitetsby, der summer af liv, og her er masser af spændende seværdigheder at se. Tag en spadseretur gennem en af landets ældste botaniske haver, få en rundvisning på det imponerende Oxford Slot, og se om I kan genkende spisesalen fra Harry Potter filmene i Christ Church University. Vest for byen ligger det smukke naturområde The Cotswolds, og her finder I et væld af typiske og charmerende engelske landsbyer med stråtækte huse og elegante herregårde, altsammen omkranset af et grønt, bølgende landskab. Er I fans af BBC-serien "Stolthed og Fordom", så må I ikke gå glip af et besøg til landsbyen Lacock, hvis landsted gjorde det ud for Pemberley, hvor Mr. Darcy boede. Kirken har desuden også været brugt som kulisse til enkelte scener i "Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer". Vil I ud og opleve den smukke natur, så træk i vandreskoene og sæt ud på den lange vandrerute Cotswold Way, der strækker sig over hele 102 mil. Rund dagen af med at holde ind ved et lille tehus og få jer en klassisk cream tea med scones.

  Hotel

  Wyck Hill Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Storbritannien, Storbritannien
  Hotel

  Det flotte Wyck Hill Hotel ligger i en charmerende bygning fra det 18. århundrede og er omgivet af grøn natur. Her kan I nyde jeres morgenmad i restauranten, mens I skuer ud over stedets smukke omgivelser. Hotellet råder desuden over en have, terrasse, bar og wellnessområde (mod betaling).
  Værelserne: I bor på et elegant dobbeltværelse, der er udstyret med en komfortabel dobbeltseng, værdiboks, TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med badekåber, bruser, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
 2. Dag 3 & 4: Bath og Bristol

  På turens 3. dag går turen videre mod Bath. Dette er måske en af Englands smukkeste byer med sin fænomenale arkitektur og velbevarede romerske badehus. Faktisk har denne sofistikerede by været noget af en turistattraktion de sidste 2000 år! Bath er bygget over varme kilder, hvortil folk vandrede fra nær og fjern for at bade i det (efter sigende) helbredende vand og lægge offergaver til byens gudinde, Sulis Minerva. Byens trækplastre, udover badehuset, er den betagende kirke Bath Abbey samt The Circus, der er inspireret af Roms Colosseum. Er I Jane Austen fans, ved I også, at Bath har dannet rammerne om flere af forfatterens romaner, og I bør derfor besøge museet Jane Austen Centre. I har 2 overnatninger nær Bath, og har I lyst til mere storbystemning, kan I lægge vejen forbi Bristol, der ligger ca. en halv times kørsel fra Bath. Her kan I se den ikoniske Clifton hængebro, museet M Shed med samlinger fra byens lange, brogede fortid, samt vægmalerier af den dygtige og mystiske Banksy. Bristol er desuden det ideelle sted at nyde en god øl på en pub.

  Hotel

  Swan Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Almondsbury, Storbritannien
  Hotel

  Swan Hotel ligger i landsbyen Almondsbury kun 12 kilometer fra livlige Bristol. På hotellet finder I en populær gastropub, der serverer både klassiske og unikke retter, og hvis udvalg af drikkevarer bestemt ikke er at kimse af! Her er også en have og terrasse, hvor I kan slappe af når vejret er til det. Jeres dobbeltværelse er indrettet med fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
 3. Dag 5 & 6: Bournemouth

  Nu skal I videre mod Englands sydlige kyst, og for en ekstraordinær oplevelse bør I tage en omvej over Glastonbury. Byen er kendt for sin festival af samme navn, men nok mest især for sin sagnomspundne og mytiske historie. Se ruinerne af Glastonbury Abbey, hvor Kong Arthur siges at være begravet, gå den lange vej op til Glastonbury Tor, og find sjæleroen i de smukke Chalice Well Gardens. I byens finurlige butiksgade finder I New Age-tingeltangel, boghandlere med brugte bøger, øko-caféer, templer og meditationsrum. Kan I nå det, er det bestemt værd at se solop- eller nedgangen fra Glastonbury Tor.

  I har 2 overnatninger nær Bournemouth, og har I altid drømt om at se Stonehenge, så har I muligheden her. Dette imponerende fortidslevn menes at være opført ca. 3100 år f.v.t., og stencirklen er stadig et af verdens største mysterier. Det vides ikke med sikkerhed, hvorfor stenene blev rejst, eller hvordan det i det hele taget lykkedes at få dem stablet sådan! Når I har stillet jeres nysgerrighed, kan I runde jeres dage af med en slentretur langs stranden i Bournemouth og en kølig drink, mens I skuer ud over bølgerne fra en strandbar.

  Har I valgt 6 overnatninger, vender I tilbage mod lufthavnen på feriens 7. dag. Har I valgt 8 overnatninger, skal I tilbringe feriens sidste dage i Kent.

  Hotel

  Durley Dean Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Bournemouth, Storbritannien
  Hotel

  Det elegante Durley Dean Hotel ligger i et viktoriansk herskabshus, kun 750 meter fra Bournemouths populære strand. Nær hotellet finder I et udvalg af barer, restauranter og butikker. Hver morgen serveres der en morgenbuffet, og derudover har I fri adgang til hotellets wellnessområde med swimmingpool, sauna og dampbad mellem kl. 07.00 og 21.00.

  Læs mere
 4. Dag 7 & 8: Kent (kun ved 8 overnatninger)

  Kent kaldes ikke "Englands Have" for ingenting. Landskabet bugner med grønne marker, fine herregårde og frodige frugthaver. Fra Kent kommer nogle af landets lækreste øl og vine, og her ligger også et utal af spændende seværdigheder. Blandt dem er det imponerende Dover Slot, hvor I kan spejde mod den franske kyst fra slotsmurene og snige jer gennem de underjordiske tunneller, der blev anvendt under både Napoleonskrigene og 2. Verdenskrig. Gå heller ikke glip af den historiske by Canterbury, hvis gotiske katedral er hovedsædet for Church of England – og stedet for Englands mest berømte mord på ærkebiskoppen Thomas Becket. I kan også svinge forbi nogle af de hyggelige kystbyer, hvis smukke kystlinjer og lækre skaldyrs- og fiskerestauranter bestemt er et besøg værd.

  Når feriens 9. dag gryr, er det på tide at vende tilbage mod lufthavnen, aflevere lejebilen og vende tilbage til Danmark.

  room

  Best Western Manor Hotel eller tilsvarende

  • Hotel
  • Gravesend, Storbritannien
  room

  Det familieejede Best Western Manor Hotel byder jer velkommen under jeres ophold i Kent. Her serveres der morgenmad hver morgen, og herfra har I et ideelt udgangspunkt for at udforske regionens charmerende landsbyer og smukke natur.
  Værelserne: I bor på et klassisk dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge, fladskærms-TV, te- og kaffefaciliteter, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

  Læs mere
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg på 2009 DKK for hotelopholdet samt den fulde pris for lejebilen

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Hoteller

Hvis de nævnte hoteller skulle være fuldt bookede under jeres ophold, vil I blive indkvarteret i et hotel af samme kvalitet i området

Parkering

I får mere information om parkering ved hotellerne, når disse ligger fast. Denne information modtager I sammen med jeres rejsedokumenter

Internet

Der er gratis WiFi på alle hotellerne

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Billeje

- OBS! Bemærk venligst, at den primære chauffør skal være indehaver af et kreditkort i eget navn med et rådighedsbeløb, der kan dække depositummet på £ 1.000,-. Bemærk at et Dankort/VisaDankort IKKE kan benyttes til at betale depositum. Medbring i stedet et kreditkort, f.eks Mastercard
- I kan afhente jeres lejebil (en YB - Fiat 500 eller tilsvarende) følgende sted: Stansted Airport eller Luton Airport (afhængigt af lufthavn)
- Kørekort skal være gyldigt mindst 2 år.
Den primære chauffør skal være min. 25 år og maks. 75 år gammel
- Ved ung chauffør i alderen 22 - 24 vil der forekomme et gebyr. For chauffører i alderen 22 - 24 pålægges et gebyr på £ 27,08 per dag
- Lejebilen afhentes med fuld tank og skal afleveres med fuld tank
- Inkluderet: selvrisiko, ansvarsforsikring, fuld forsikring, tyveriforsikring, fri kilometer, dækning af glas, dæk, undervogn og tag
- Ekstrachauffør koster £ 10,- per dag. Dog vil prisen aldrig overstige £ 100,-, uanset længden på lejeperioden

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice