Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Miniferie i det farverige Berlin

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Berlin
kr. 529,- -31%
Pris fra kr. 369,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med til det farverige og spændende Berlin: I har 2, 3 eller 4 overnatninger på Aga's Hotel inkl. parkering, og 2 børn kan komme gratis med!

De fleste danskere er vilde med Berlin! Om det er de spændende historiske seværdigheder, det billige øl, den kreative stemning eller den korte afstand dertil, det er svært at sige – men uanset hvad, så har vi tendens til at komme igen og igen. Og er det jeres første gang til den tyske hovedstad, ja så kan I godt begynde at glæde jer! På denne tur bor I på Aga's Hotel med nem adgang til centrum, og I vælger selv, om I vil have 2, 3 eller 4 overnatninger. Hotellet tilbyder familieværelser, og 2 børn kommer gratis med, så pak endelig de små med i bilen, og tag afsted til det spøjse Berlin!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbelt- eller familieværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn på 0-17 år) på Aga's Hotel Berlin***
 • Parkering
 • 1 flaske vand på værelset ved ankomst
Berlin

Berlin ist arm, aber sexy! Således sagde den daværende borgmester Klaus Wowereit tilbage i 2003, og der er stadig noget om snakken. Den tyske hovedstad kan i den grad bryste sig af en overflod af kreativitet, historie, natteliv, museer, spisesteder i topklasse og en afslappet stemning udover det sædvanlige.

Her kan I shoppe løs i de fine butikker på Kurfürstendamm eller i kuriøse vintage-butikker i Prenzlauerberg. I kan drikke dyre cocktails og spise hummer i centrum, eller I kan tage en af de gule U-bahns til Kreuzberg og sætte tænderne i en döner-sandwich og skylle den ned med en kold øl. Kontraster og muligheder er der mange af, og charme er at finde overalt!

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Aga's Hotel

 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Aga hotel

Det 3-stjernede Aga's Hotel er beliggende i det østlige Berlin i bydelen Lichtenberg. 2 minutter fra hotellet ligger stationen Berlin-Friedrichsfelde Ost, hvorfra der hvert 5. minut afgår tog direkte til centrum. Togturen tager ca. 15 minutter. Hotellet har cykeludlejning, og i restauranten serveres regionale og persiske retter.

Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset kan rumme op til 2 voksne og 1 baby 0-4 år. Det er 24 m² stort og udstyret med dobbeltseng, TV, WiFi og privat badeværelse. Værelset har desuden et mindre siddeområde.

family room

Familieværelse

2 voksne per værelse

Familieværelset er 28 m² stort og har plads til maks. 2 voksne og 2 børn. Værelset har dobbeltseng og køjeseng, TV, WiFi, telefon og privat badeværelse.

Vi anbefaler

 • Mauer Park: Kan I lide loppefund, livlig stemning og madboder, så er der kun ét sted at være om søndagen, og det er i Mauer Park i Prenzlauerberg. Her sælges der ud af tøj, antikviteter, retromøbler, smykker, skosværte, tyrkiske pizzaer, frisk appelsinjuice og alt midt imellem. Når vejret er godt, tiltrækker det store karaoke-show i parkens amfiteater et væld af festglade mennesker.
 • Mustafa's Gemüse Kebap: Hos Mustafa får man intet mindre end den bedste döner (kebabsandwich). Køen er lang, men tro os, når vi siger, at det er ventetiden værd!
 • Holocaust-mindesmærket: Monumentet, der ligger tæt ved Brandenburger Tor, er et arkitektonisk mesterværk, der indbyder til stilhed, uro og tanker. Det består af symmetriske og labyrintiske betonklodser i forskellig højde, og selvom det kan gøre ondt i sjælen at gå rundt i blandt dem, er det en uforglemmelig oplevelse, I ikke bør være foruden.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1-2 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Aga's Hotel Berlin. Du indgår derfor direkte aftale med Aga's Hotel Berlin. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 personer + 1 barn 0-4 år
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn

Børnerabat

Børnerabat gælder kun i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse
Børn 0-17 år overnatter gratis

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis (inkluderet i hotelopholdet)

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhænger af tilgængelighed)

Sted

Hotellet er beliggende i det østlige Berlin i bydelen Lichtenberg, knap 8 km fra Alexander Platz.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice