Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Ski og hygge i de østrigske alper

Skiferie 4 overnatninger

per person fra kr. 3.399,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Glæd jer til en fantastisk skiferie i Tyrol i Østrig. I tilbringer 4, 5 eller 8 dage på Hotel Hubertus inkl. halvpension, liftkort til Zillertal-området, adgang til wellness og gratis parkering. Så find det indre legebarn frem og nyd en ferie i sneen

Forbered jer på masser af skiløb og smukke naturoplevelser i Zillertal-området, et af Tyrols mest populære skisportssteder. I tilbringer 4, 5 eller 8 dage i dette skønne bjergområde, og her er der rig mulighed for sjov på pisterne og hygge på hotellet. Om aftenen kan I slappe af i hotellets wellnessområde og lade batterierne op med en lækker middag eller I kan udforske afterski-miljøet i området. Så pak kufferten -den friske alpeluft venter på jer!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse eller dobbeltværelse med ekstra seng (maks. 2 voksne og 1 barn 0-15 år) på Hotel Hubertus***
 • Halvpension (morgenmadsbuffet, madpakke eftermiddagssnacks, 4-retters middag eller aftenbuffet)
 • Liftkort som gælder til hele Zillertal-området i 2 dage (ved 3 overnatninger), 3 dage (ved 4 overnatninger) eller 6 dage (ved 7 overnatninger)
 • Fri adgang til wellnessområdet mellem kl. 16-21
 • Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)
Skitur i Zillertal-området i de østrigske Alper

Zillertal-området er et af Tyrols mest populære skisportssteder. Området indbyder til en masse sjov i bakken for både børn og voksne. Her kan I suse gennem den friske puddersne, få et adrenalinkick på de sorte pister eller opleve den smukke natur i det 70 km lange langrendsspor. Om I er nybegyndere eller lidt mere øvede, til alpin eller langrend, ja så finder I løjpen til jeres behov her. Jeres liftkort giver adgang til hele Zillertal-området og ikke mindre end 508 løjper og 179 skilifter. Efter en dag fyldt med oplevelser i fjeldet kan I nyde eftermiddagen i hotellets wellness-område og lade op til næste dag med en god middag. Området byder også på et livligt afterski-miljø, og for dem der trænger til en pause fra pisterne, kan I gå på opdagelse i Fügen og omegn.

Hotel Hubertus

Hotel Schwaz District, Østrig
Hotel Hubertus

Det familiedrevne hotel ligger ved den lille by Fügen og byder på en smuk udsigt over dalen og de omkringliggende bjerge. Centrum af Fügen ligger kun 1½ km væk, og bare 700 meter væk ligger kabelbanen Spieljochbahn.

På hotellet kan I glæde jer til at slappe af i wellness-området, hvor I har gratis adgang til sauna, dampbad, Kneipp-pool (en særlig type fodbad), infrarød kabine og afslapningsrum. Under jeres ophold har I desuden halvpension, så I starter dagen ud med morgenmadsbuffet, og når I kommer tilbage til hotellet om eftermiddag venter der jer (mellem kl. 16.00 og 17.00) en lille forfriskning, og om aftenen er der enten 4-retters menu eller buffet med suppe, forret, tre forskellige hovedretter, dessert og salatbuffet. Hver dag (med undtagelse af ankomst- og afrejsedag) kan I lave en madpakke, I kan tage med jer ud på dagens oplevelser.

Læs mere
Hotel Hubertus – Zimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et komfortabelt værelse med eget badeværelse, hvor I enten har badekar eller bruser samt toilet og hårtørrer. Værelset har desuden radio, TV, telefon og en altan, hvorfra I kan nyde udsigten over bjergene.

Hotel Hubertus – Zimmer

Dobbeltværelse med ekstra seng

2 voksne per værelse

I dette værelse er der mulighed for en ekstra seng til et barn mellem 0-15 år.
Værelset har eget badeværelse, hvor I enten har badekar eller bruser samt toilet og hårtørrer. Værelset har desuden radio, TV, telefon og en altan, hvorfra I kan nyde udsigten over bjergene.

Skisportsstedet Zillertal

Området Zillertal 3000
Blå pister: 53 km
Røde pister: 108 km
Sorte pister: 31 km
Pister i alt: 192 km
Lifter: 61

Området Fügen
Blå pister: 34 km
Røde pister: 47 km
Sorte pister: 13 km
Løjper: 9 km
Pister i alt: 103 km
Lifter: 43

Området Zillertal Arena
Blå pister: 43 km
Røde pister: 89 km
Sorte pister: 11 km
Pister i alt: 143 km
Lifter: 52

Området Mayrhofen:
Blå pister: 40 km
Røde pister: 66 km
Sorte pister: 30 km
Pister i alt: 136 km
Lifter: 57

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat 1,50 € per person per nat
 • Brug af værdiboks koster 5 € per uge
 • Brug af solarium og massage er mod betaling
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Christophorus RV GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Christophorus RV GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne
Dobbeltværelse med ekstra seng: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn (0-15 år)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Gratis
Børn i alderen 6-10 år: 50% rabat
Børn i alderen 11-15 år: 25% rabat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering (afhængig af tilgængelighed)

Internet

Gratis WiFi

Liftkort

I kan hente jeres liftkort ved Jochbahn-skiliften ved siden af hotellet.
Liftkortet inkluderer: adgang til skiløjperne i hele Zillertal-området, adgang til shuttle-bus til området, adgang til tog- og bustransport med selskabet "Zillertaler Verkehrsbetriebe" (gælder ikke til damptog), adgang til transport med den grønne linje mellem Mayrhofen og Hinterux (fra den 23. december til den 23. april), adgang til transport med den røde linje mellem Mayrhofen-Zell-Hainzenberg-Gerlos-Königsleiten.

Halvpension

Halvpension inkluderer: Morgenmadsbuffet, madpakke (som I selv laver ved morgenmadsbuffeten, eftermiddagssnacks og 4-retters middag eller aftenbuffet

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Sted

Hotellet ligger lige over for den lille by Fügen og har udsigt over en smuk dal. Fügen ligger i nærheden af Innsbruck