Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

På ski i de franske alper

Skiferie 4 eller 7 overnatninger Vénosc

kr. 3.820,- -52%
per person fra kr. 1.859,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Årets skiferie går til Frankrig: 5 eller 8 dage på det hyggelige Hotel Au Bon Accueil i hjertet af de franske alper, som byder jer på halvpension, værelser med plads til op til 4 personer og transport til det store skiområde Les Deux Alpes

Snehvide bjergtinder, glitrende skråninger og skiløb i verdensklasse kombineret med det delikate franske køkken og et ophold med plads til hele familien — en skiferie i de franske alper har det hele! Naturen ved skiområdet Les Deux Alpes er fantastisk smuk, og her i højderne ligger sneen som en hvid kappe året rundt. I bor på det hyggelige bjerghotel Au Bon Accueil, som med helpension og værelser med plads til op til 4 personer sætter prikken over i'et på jeres næste skiferie. Tilbage er der kun at pakke de varme sokker og sætte kursen mod les France!

Inklusive
 • 4 eller 7 overnatninger i dobbelt-, 3-personers- eller familieværelse (til maks. 4 personer) på Hotel Au Bon Accueil
 • Halvpension (morgenmad og 3-retters middag)
 • Transport mellem hotellet og skiområdet Les Deux Alpes tur-retur
 • Gratis parkering
Les Deux Alpes i Mont-de-Lans

I hjertet af de franske alper venter skisportstedet Les Deux Alpes med over 1200 kilometer bjergskråninger og 80 sneklædte toppe. Med sin beliggenhed på en gletsjer i op til 3600 meters højde er chancen for naturligt snefald god hele året, og derfor er stedet ideelt for jer, der elsker at stå på ski, og som samtidig vil nyde storslåede udsigter over de franske alper. Les Deux Alpes har gode muligheder for både den erfarne skiløber og nybegynderen, og her tilbydes skiskole for jer, der prøver kræfter med pisterne for første gang.

I bor i den franske kommune Mont-de-Lans, som er idyllisk beliggende i fredfyldte omgivelser i bjergene. Bliver I trætte af at stå på ski en af dagene, skal I besøge den hyggelige Mont-de-Lans landsby. Læg vejen forbi kaffemuseet Chasal Lento og byens smukke kirke, og om onsdagen kan I besøge byens lokale marked.

Hotel Au Bon Accueil

Hotel Vénosc, Frankrig
Hotel Au Bon Accueil

Placeret lige ved foden af det berømte skisportsted Les Deux Alpes ligger Hotel Au Bon Accueil. Hotellet er ikke stort, men netop dette gør atmosfæren både hjemlig og hyggelig, og det klassiske bjerghotel udgør derfor den perfekte fredfyldte oase ovenpå en begivenhedsrig dag på pisterne. Au Bon Accueil byder på enestående udsigter fra første parket til de franske alper, og i hotellets restaurant indtager I morgenmadsbuffeten hver morgen og en hjemmelavet 3-retters middag hver aften. Tilmed tilbyder hotellet gratis transport til og fra skiområdet Les Deux Alpes, så jeres skiferie bliver legende let!

Læs mere
Room 2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er enkelt indrettet og udstyret med 2 enkeltsenge. Værelserne har eget badeværelse med bruser eller badekar og toilet.

room

3-personersværelse

3 voksne per værelse

Hotellets 3-personersværelser er ligeledes enkelt indrettet og udstyret med 3 enkeltsenge. Værelserne har eget badeværelse med bruser eller badekar og toilet.

Family

Familieværelse

4 voksne per værelse

Familieværelserne er kan rumme op til 4 personer og er enkelt indrettet med 4 enkeltsenge. Værelserne har eget badeværelse med bruser eller badekar og toilet.

Les Deux Alpes

 • Grønne/blå pister: 40
 • Røde pister: 17
 • Sorte pister: 10
 • Pister i alt: 225 km
 • Antal lifter: 44
 • Laveste punkt: 1650 m
 • Højeste punkt: 3600 m
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Liftkort til Les Deux Alpes. Dette kan købes i skiområdet for 49 € per voksen (fra 13 år) per dag og for 39,20 € per barn (5-12 år) per dag
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hotel au Bon Accueil. Du indgår derfor direkte aftale med Hotel au Bon Accueil. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 23:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 1 og maks. 2 personer
3-personersværelse: Min. 1 og maks. 3 personer
Familieværelse: Min. 1 og maks. 4 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år: Gratis
Børn 3-12 år: 30% rabat
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et værelse, betales et enkeltpersonstillæg på 651 DKK per person per nat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Gratis parkering

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesarealer

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpensionen omfatter morgenmad og 3-retters middag

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Liftkort

Liftkort til skiområdet Les Deux Alpes er ikke inkluderet i tilbuddet, men kan købes for 49 € per voksen (fra 13 år) per dag og for 39,20 € per barn (5-12 år) per dag i skiområdet

Sted

Jeres hotel ligger lige nedenfor de første pister i skiområdet Les Deux Alpes i den franske kommune Mont-de-Lans, ca. 100 kilometer fra den fransk-italienske grænse.