Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Velvære og helpension i Abano Terme

 • Solferie
 • 3, 4 eller 7 overnatninger
 • Abano Terme
Pris fra kr. 1.669,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Glæd jer til at tilbringe 4, 5 eller 8 dage på Hotel Terme Helvetia i Abano Terme tæt på norditalienske Padova inkl. helpension, adgang til wellness, vandaerobic samt musik og dans. Ved 7 overnatninger får I også en mudderbehandling eller 25 minutters massage

Trænger I til en pause fra den travle hverdag? Så tag med til den italienske kurby Abano Terme, der er kendt for sine termiske kilder og sin velgørende luft. Nyd total afslapning på det 4-stjernede Hotel Terme Helvetia, hvor der er fri adgang til det store wellness-område, som bl.a. er forsynet med to store swimmingpools, boblebad og sauna. Derudover har vi sørget for helpension, så I for alvor kan koncentrere jer om at slappe helt og aldeles af. God tur!

Inklusive
 • 3, 4 eller 7 overnatninger i dobbelt- eller 3-personersværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-13 år) på Hotel Terme Helvetia****
 • Helpension (morgenbuffet, 5-retters frokost med salatbar og 5-retters middag med salatbar)
 • Fri afbenyttelse af wellness-faciliteter (bl.a. swimmingpool, sauna og tyrkisk bad)
 • 1x vandaerobic
 • 1x aften med musik
 • 1x aften med dans
 • Cykelleje (afhængigt af tilgængelighed)
 • Leje af spa-kit med badekåbe og håndklæde
 • Gratis parkering (afhængigt af tilgængelighed)
 • Ved 7 overnatninger desuden: 1x mudderbehandling ELLER 25 minutters massage.
Abano Terme

Et sagn fortæller, at Herkules og hans trup gjorde holdt i denne region efter en lang hård kamp mod den græske gigant Geryon, og da de var kommet til hægterne i de termiske bade, ja, så var de faktisk blevet så glade for stedet, at de ikke ville tage afsted igen. Om historien er sand er svært at sige, men Abano Terme har siden romerrigets tid været kendt for sine varme kilder og mineralholdige vand. Det er et yndet feriemål for dem, der ikke blot søger flotte og frodige omgivelser men også ekstra velvære. Byen har et roligt tempo, og parkerne med blomster og de mange fodgængervenlige områder bidrager til den behagelige stemning, og foruden wellness byder den lille by på en række spændende seværdigheder såsom Abano-katedralen, Montirone-galleriet og San Daniele-klostret.

Vil I på tur, ligger charmerende Padova kun 13 km væk, og her kan man bl.a. opleve verdens ældste botaniske have, Orto Botanicodet, og et 800 år gammelt universitet, hvor Galileo Galilei underviste fra slutningen af 1500-tallet. Venedig og Verona ligger i øvrigt heller ikke langt væk.

Hotel Terme Helvetia

 • Hotel
 • Abano Terme, Italien
Hotel inside pool

Det 4-stjernede hotel er centralt beliggende i Abano Terme med kun ca. 10 minutters gang til byens centrum. Hotel Terme Helvetia råder over 2 swimmingpools, en lækker spa og en hyggelig restaurant. Der er fri adgang til hotellets wellness-område, der bl.a råder over en swimmingpool, et tyrkisk bad og en sauna. Den indendørs og udendørs swimmingpool er forbundet med en kanal, så det er muligt at svømme fra den ene til den anden.

 • +5
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

De fine værelser er hyggeligt indrettet og råder alle over TV, WiFi, minibar (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset en altan.

Room 1

3-personersværelse

Også 3-personersværelserne er fint indrettet og har TV, WiFi, minibar (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Derudover har værelset en altan.

Vi anbefaler

 • På en tur rundt i Abano Terme vil I finde flere seværdigheder. De flotte parker er bestemt et besøg værd, og skal der historie til, kan I besøge det historiske centrum og San Lorenzos kirke med det flotte klokketårn.
 • Er I til kunst, kan I med fordel også slå et smut forbi museet Pinacoteca al Montirone, der udstiller værker af kunstnere fra Venedig fra det 18. århundrede. Desuden har byen en gågade med butikker, cafeer og restauranter.
 • I kan også starte bilen og tage ud i det Italienske land. Indenfor 30-90 minutters kørsel vil I kunne finde den smukke universitetsby Padua, Romeo og Julies Verona samt verdensberømte Venedig.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 2 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
3-personersværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn 0-13 år

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-5 år: Gratis
- Børn 6-13 år: 50% rabat
- Børn fra 14 år og opefter betragtes som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 12 € per nat. Dette betales på hotellet. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis (afhængigt af tilgængelighed)

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Terme Helvetia er beliggende i den rolige landsby, Abano Terme, mellem Venedig og Verona. Den nærmeste storby er Padova, som ligger små 11 km fra hotellet. Fra København tager turen ca. 15,5 time i bil, og ca. 13 timer fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice