Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Feriebolig ved kysten i Norditalien

 • Solferie
 • Marina Julia
9 Anmeldelser
kr. 1.629,- -40%
Pris fra kr. 989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Solferie ved kysten i Norditalien: 4 eller 8 dejlige dage i egen feriebolig for op til 5 personer på Villaggio Turistico Albatros inkl. halvpension, adgang til swimmingpool samt forbrug af gas, vand og el

Glæder I jer til næste års solferie? Tag familien med til det nordlige Italien og tilbring 4 eller 8 dage i egen feriebolig tæt ved stranden på Villaggio Turistico Albatros. Her kan I se frem til masser af familiehygge, leg ved stranden og afslapning ved poolen, og I kan spille fodbold, tennis og beachvolley, så ingen kommer til at kede sig! Trieste er en fantastisk by rig på historie og kaldes i folkemunde 'Byen der omfavner havet', hvilket gør den til den ideelle destination for en familieferie med masser af sol, strand og vand - og ej at forglemme, det vidunderlige italienske køkken! Glæd jer til en skøn solfeire for hele familien i Triestebugten.

Inklusive
 • 3 eller 7 overnatninger i lejlighed (maks. 2 voksne og 1 barn 0-14 år) eller feriebolig (maks. 4 voksne og 1 barn 0-14 år) på Villaggio Turistico Albatros***
 • Halvpension (morgenmad og aftenbuffet)
 • Adgang til swimmingpool
 • 1x parasol og solseng
 • Forbrug af gas, vand og el
 • Håndklæder og sengelinned
Triestebugten

Her ved den nordlige del af adriaterhavskysten findes der mange små laguner med fint, blåt vand og rolige bølger. Klimaet er kendetegnet ved milde og regnfattige somre, så dette er den perfekte destination, hvis I er på udkig efter en familieferie med masser af frisk luft, solskin og skønne sandstrande. Besøg også Grado, der ofte kaldes "guldøen" eller "soløen", der ligger kun en halv time fra Villagio Albatros. Triestes historie går helt tilbage til Romertiden. I bør besøge den gamle bydel Città Vecchia med snævre gader og middelalderlig arkitektur — næsten hele området er lukket for trafik, så I kan nyde en rolig gåtur gennem kvarteret. I kan også tage en tur gennem det Østrigske kvarter, som viser tydelige spor fra Triestes tid under det dobbeltmonarkiske Østrig-ungarske styre i årene 1867–1918. Trieste byder ligeledes på arkitektur fra flere tidsaldre og genrer — såsom art nouveau, neoklassicistisk, eklektisk og barok — som gør ethvert besøg til en oplevelse!

Villaggio Albatros

 • Hotel
 • Marina Julia, Italien
villino

Villaggio Turistico Albatros har alt, hvad der skal til for at gøre familieferien perfekt — for eksempel er der direkte adgang til en børnevenlig strand. Her er også 3 swimmingpools, hvor både familiens yngste og ældste kan nyde livet, og så er der store, grønne områder med masser af træer. Legeplads, tennis-, fodbold-, basket- og volleybaner er der også, og er I mere til de mindre bolde, kan I spille bordtennis og minigolf. Frem til slut august arrangeres der miniklub for børnene, så de kan hygge sig og lære de andre børn at kende. Mini-supermarked, bar, pizzeria og internethjørne er også at finde i Villagio Albatros.

 • +3
Læs mere
apartment

Lejlighed

4 voksne per værelse

Lejlighederne har plads til 2 voksne og 1 barn 0-14 år og har skøn udsigt til et grønt område og ligger tæt på Villagio Albatros' hovedindgang. Lejlighederne har stue med sovesofa, køkken, soveværelse og badeværelse med bruser. I har desuden terrasse eller altan.

villino

Feriebolig

4 voksne per værelse

I ferieboligerne kan I være i alt 4 voksne og 1 barn 0-14 år, og her er I tæt på både swimmingpools og stranden, og I er omgivet af natur. Boligerne har stue, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et værelse med en enkeltseng og en køjeseng samt eget badeværelse med bruser. I har desuden en overdækket terrasse.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Depositum: 100 € per lejlighed (betales på hotellet ved check-ind, refunderes ved check-ud)
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 17:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Lejlighed: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn 0-14 år
Feriebolig: Min. 3 personer og maks. 4 voksne og 1 barn 0-14 år

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per bolig:
Børn 0-6 år: Gratis
Børn 7-14 år: 50% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Boligerne er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan ikke medbringes

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere boliger ad gangen, såfremt det er samme lejlighedstype (afhængigt af tilgængelighed)

Håndklæder og sengelinned

Håndklæder og sengelinned er til rådighed i både lejligheder og ferieboliger (skiftes ikke)

Depositum

Der skal betales et depositum på 100 € per lejlighed til hotellet, som I får tilbage, når I checker ud. Lejligheden skal afleveres i samme stand, som da I ankom. Hvis ikke, opkræver hotellet et rengøringsgebyr på 40 € per lejlighed, som trækkes fra jeres depositum

Solsenge

Ekstra solsenge ved poolen kan lejes for 2,50 € per dag (betales på hotellet)

Sted

Villaggio Turistico Albatros ligger en kort gåtur fra stranden ved Adriaterhavet mellem byerne Grado og Trieste.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice