Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Toscana med gourmetmiddag og madlavningskursus

 • Solferie
kr. 3.570,- -48%
Pris fra kr. 1.859,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gourmetferie i Toscana: 5, 7 eller 10 overnatninger inkl. morgenmad, velkomstdrink, 1x 3-retters middag med 1 glas vin og 1x madlavningskursus

Vi elsker Toscana, det er sikkert og vist! Italiens måske mest populære region charmerer med sit billedskønne landskab, gæstfrie folkefærd og fænomenale køkken. I kan opleve det hele på denne ferie, hvor I har 6, 8 eller 11 dage på et historisk landsted, og hvor I forkæles med morgenmad, en 3-retters middag og et sjovt madlavningskursus, hvor I lærer at mestre den italienske kogekunst. Så sæt kursen mod Toscana, for her venter La Dolce Vita!

Inklusive
 • 5, 7 eller 10 overnatninger i dobbeltværelse eller familieværelse (til maks. 2 voksne og 2 børn) på Borgo Giusto***
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • 1x 3-retters middag med 1 glas vin
 • 15% rabat på hotellets restaurant
 • 1x lille gave på værelset ved ankomst
 • 1x madlavningskursus
Toscana

Italiens gyldne hjerte er uden tvivl et af landets smukkeste regioner. Det bølgende landskab, indbyggernes gæstfrihed og et køkken, der får mundvandet til at løbe, gør, at Toscana er en af danskernes foretrukne rejsemål. Glæd jer til at udforske områdets spændende og historiske byer, prøvesmage alle regionens lækre råvarer og forvilde jer ud i det smukke, autentiske landskab. Her venter jer et sandt skatkammer af spændende oplevelser!

Borgo Giusto

 • Hotel
 • Province of Lucca, Italien
Hotel

Under jeres ophold i Toscana bor I på hotel Borgo Giusto, et toscansk landsted opført i det 17. århundrede. Hotellet har bevaret sin autentiske charme, men råder over alle moderne bekvemmeligheder. I nyder jeres morgenmad i hotellets restaurant, og trænger I til at dase, kan I slappe af i hotellets flotte have eller ved poolen. Har I brug for ekstra forkælelse, kan I mod gebyr benytte jer af hotellets wellness-område med sauna, boblebad og dampbad.

 • +1
Læs mere
Kamer

Dobbeltværelse

2 voksne per lejlighed

Hvert værelse på dette historiske landsted har sin egen fortælling. F.eks. boede landsbyens postbud på ét værelse og den lokale maler på et andet – og hotellets personale kan alle historierne! Dobbeltværelset er hyggeligt indrettet med TV, telefon, minibar og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle værelser har desuden egen altan.

Room

Familieværelse

2 voksne per lejlighed

Familieværelserne kan rumme op til 2 voksne og 2 børn (0-17 år). Disse værelser er ligeledes hyggeligt indrettet med TV, telefon, minibar og eget badeværelse med bruser og hårtørrer.

Mad som "mamma" lavede det

Under jeres ophold får I mulighed for at deltage i et sjovt og lærerigt madlavningskursus, hvor I lærer at lave ægte, italiensk mad efter alle kunstens regler. I kan vælge at tage kurset om morgenen og nyde jeres kreationer til frokost, eller kaste jer ud i det om eftermiddagen, og spise herlighederne til aften. Uanset hvad vil I kunne imponere venner og familie med jeres nyvundne evner, når I kommer hjem!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer ved middagen
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
Familieværelse: Maks. 2 voksne og 2 børn 0-17 år

Børnerabat

Børnerabat gælder ved 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-11 år overnatter gratis på hotellet
Børn 12-15 år får 50% rabat
Børn fra 16-17 år får 30% rabat

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

3-retters middag

Ved ankomsten aftaler I med hotellet, hvornår I ønsker jeres 3-retters middag
Har I børn med, får de en børnemenu

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben fra maj til september (afhængigt af vejret)

Parkering

Der er gratis parkering ved hotellet (afhængigt af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotel Borgo Giusto ligger i naturskønne omgivelser i det nordlige Toscana. Herfra har I ca. 20 km til byen Lucca, 40 km til Pisa, 50 km til kysten, 95 km til Firenze og 1.615 km fra den dansk-tyske grænse.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice