Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Storbyferie i Wien

 • Storbyferie
 • Wien
kr. 1.030,- -37%
Pris fra kr. 649,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storslået storbyferie i den østrigske hovedstad: Tilbring 3, 4 eller 5 dage på 4-stjernet hotel inklusive morgenmad og adgang til wellnessområde med bl.a. spa og sauna

Pak kufferten og lad jeres næste storbyferie gå til fantastiske Wien, der er fuld af kulturelle og kulinariske oplevelser! Gå i Mozarts fodspor og besøg Mozarthaus, hvor han komponerede Tryllefløjten, Figaros Bryllup og Don Juan. Udforsk også de mange smukke slotte og monumenter, og nyd byens mange lækre kager — heriblandt den udsøgte sachertorte og selvfølgelig de berømte mozartkugler.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn på 0-2 år) på Falkensteiner Schottenfeld****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellnessområde (fitness, spabad og sauna)
Wien

Den storslåede østrigske hovedstad har noget for alle! Uanset om I er til klassisk musik, lækre kager, smuk barokarkitektur eller trendy barer, er Wien den helt rette destination for en spændende storbyferie. Gå i Kejserinde Sisis fodspor på slottet Schönbrunn, se en opera i det flotte operahus, eller gå en tur forbi det farverige Hundertwasserhaus og Kunsthistorisk Museum, hvor I kan se værker af Vermeer, Bellini og Caravaggio. Besøg Den Spanske Rideskole, der viser ridekunst i verdensklasse, eller gå tur ved Belvedere Slot, og nyd synet af den smukke slotshave. Wien byder naturligvis også på adskillige stormagasiner og gader fyldt med butikker til de mange shopping-elskende gæster.

Falkensteiner Schottenfeld****

 • Hotel
 • Wien, Østrig
restaurant/breakfast room

Jeres 4-stjernede hotel har en perfekt beliggenhed mellem hovedbanegården og centrum af Wien. Hotellet har en moderne og innovativ indretning og en indbydende og hyggelig atmosfære. I kan nyde jeres morgenmadsbuffet i restauranten, hvorefter I er klar til at begive jer ud i byen! Har I brug for afslapning, kan I besøge wellnessområdet Acquapura City SPA, hvor I har fri adgang til sauna, dampbad og fitnesscenter. Acquapura City SPA ligger på hotellets øverste etage.

 • +-2
Læs mere
double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets stilfulde og rummelige dobbeltværelser, som er udstyret med eget badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Desuden er der telefon, TV, pengeskab, aircondition, minibar mod gebyr, gratis kaffe- og tefaciliteter og gratis WiFi.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld. Du indgår derfor direkte aftale med Falkensteiner Hotel Am Schottenfeld. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn (0-2 år) per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i den vestlige del af Wien, tæt på centrum. I befinder jer i kun 10-15 minutters gåafstand fra Museumskvarteret og Hofburg Slot, og busstoppestedet ved Zieglergasse ligger kun 2 min væk. Lufthavnen ligger knap 25 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice