Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

På ski i Andorras bjerge med halvpension og liftkort

Skiferie 5 overnatninger Les Escaldes

kr. 4.789,- -46%
per person fra kr. 2.619,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Stå på ski i Andorra: 6, 8 eller 10 dage på hotel Les Closes i de storslåede Pyrenæer inkl. halvpension og liftkort til skiområdet Vallnord

Skal jeres næste skiferie byde på et miks af storslået natur, et stort og varieret skiområde og en god portion velvære og billig shopping? Så tag med til Escaldes-Engordany i Andorra! Her står I på ski i de storslåede Pyrenæer i det store skiområde Vallnord og bor på det hyggelige hotel Les Closes, hvor I bliver forkælet med halvpension. I vælger selv, om I vil have 6, 8 eller 10 dages ophold, så der skulle være rig mulighed for at udforske byen, som byder på et væld af toldfrie butikker!

Inklusive
 • 5, 7 eller 9 overnatninger i dobbeltværelse (til maks 2. voksne og 1 barn 0-11 år) på Les Closes***
 • Halvpension
 • Liftkort til skiområdet Vallnord (gyldigt i 5 dage ved 5 overnatninger, 7 dage ved 7 overnatninger og 9 dage ved 9 overnatninger)
Andorra

Det lille fyrstedømme Andorra, der ligger lige mellem Spanien og Frankrig, byder på nogle af Europas mest populære skisportssteder trods sin beskedne størrelse. Det lille land i Pyrenæerne er omgivet af storslåede bjerge, og skisportsstedernes kilometerlange pister er dækket af kridhvid sne, så I kan glæde jer til flot natur og masser af adrenalinsus, når I indtager pisterne. Her skal I bo i bjergbyen Escaldes-Engordany, som byder på et væld af toldfrie butikker. Byen er desuden kendt for at være hjemsted for det berømte kursted Caldea Thermal Spacenter, som tilbyder et stort wellnessområde og forskellige spabehandlinger.

Skiområdet Vallnord er et af Andorras største og består af de 3 ski-resorts Pal, Arinsal og Ordino-Arcalis. De 3 udgør tilsammen et imponerende varieret pistområde med løjper for både skiløbere og snowboardere i en højde på mellem 1550 og 2625 meter. Området Arinsal tilbyder engelsktalende skiskole for nybegyndere. Pal og Arinsal tilbyder pister for hovedsageligt nybegyndere og letøvede. De to områder er forbundet med Ordino-Arcalis, som ligger ca. 30 minutter væk, med en gratis skibus. I Ordino-Arcalis finder I lange, snedækkede pister for alle niveauer, begyndere som eksperter, men er især populært for dem, som er vilde med off-piste.

Hotel Les Closes

Hotel Les Escaldes, Andorra
Les Closes

Dette moderne hotel er med sin centrale beliggenhed i Escaldes-Engordany i Andorra, tæt på et af landets største skiområder Vallnord, den ideelle base for en skøn skiferie. Der serveres morgenmadsbuffet og aftensmad hver dag i hotellets restaurant, og efter en lang dag på pisterne kan I nyde en drink i baren. Snup et spil pool eller nyd godt at hotellets gratis WiFi, som er tilgængeligt over det hele. Er I på udkig efter gode shoppingmuligheder, er hotellet omgivet af toldfrie butikker, og har I lyst til selvforkælelse ovenpå et par anstrengende dage på ski, kan I snuppe en omgang wellness (mod betaling) i Caldea Thermal Spacenter, som ligger blot 5 minutters gang fra hotellet.

Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bliver indkvarteret på et af hotellets dobbeltværelser, som kan rumme maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år). Værelset er indrettet med en komfortabel dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Ved 3 personer opstilles en ekstra seng. Derudover har værelset fladskærms-TV, værdiboks, telefon samt eget badeværelse.

Vallnord:

 • Grønne pister: 14
 • Blå pister: 21
 • Røde pister: 26
 • Sorte pister: 6
 • Pister i alt: 67 pister på i alt 93 km
 • Lifter: 44
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Skiserveisl. V&A Associats SL. Du indgår derfor direkte aftale med Skiserveisl. V&A Associats SL. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne + 1 barn (0-11 år)

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Gratis
Børn i alderen 2-11 år: 30% rabat
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 8 € per kæledyr per nat

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

16 € per dag

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Ingen snegaranti

TravelBird giver ikke snegaranti, og rejsen kan derfor ikke refunderes eller ændres på grund af vejrforhold

Halvpension

Halvpension omfatter typisk morgenmad og aftensmad

Sted

Jeres hotel er beliggende i Escaldes-Engordany ved Pyrenæerne i fyrstedømmet Andorra, ca. 10 kilometer fra skiområdet Vallnord. Hotellet ligger ca. 25 kilometer syd for den franske grænse.