Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i Dublin

 • Storbyferie
 • 3 overnatninger
 • Dublin
Pris fra kr. 7.059,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold storbyferie med 2, 3 eller 4 overnatninger i charmerende Dublin i Irland på det super centrale Hilton Garden Inn med morgenmad, valgfri middag og fly tur-retur fra København eller Hamborg samt håndbagage

Dublin er en metropol af kontraster, hvor fortid møder nutid i en skøn forening: Her finder I traditionelle pubber og trendy barer, hvor der engang var et fattigt arbejderklassekvarter. De historisk interesserede kan opleve georgisk arkitektur og seværdigheder, mens de kulturglade kan udforske byens musik- og kunstscene. I er indlogeret på det centrale hotel Hilton Garden Inn kun et kvarters gang fra centrum, så det er dejligt nemt at komme rundt i byen. Opholdet inkluderer desuden en 2-retters middag samt fly, så der er lagt op til en skøn miniferie i den irske hovedstad.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-12) på Hilton Garden Inn***
 • Daglig morgenmad
 • 2-retters valgfri middag på The Porterhouse Central eller The Brazen Head
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Dublin
 • Håndbagage
Dublin, en by af kontraster

Den irske hovedstad Dublin har formået at udvikle sig til en spændende storby uden at miste sin autenticitet. Dublin er en skøn storby, som byder på pubs og gotiske katedraler, men også trendy cafeer, natteliv og lækre butikker. Dublins centrum er lille, og derfor er det nemmest at besøge de fleste turistattraktioner til fods. Et par must-see-seværdigheder er for eksempel Dublin Castle, den romansk-gotiske Christ Church Cathedral, det georgiske Merrion Square, The Spire (emblemet på det moderne Dublin), National Gallery og National Museum of Ireland - for blot at nævne nogle få højdepunkter. Husk også at besøge Temple Bar, det engang nedslidte kvarter, som sidenhen er blevet komplet renoveret og nu blomstrer med gallerier, musik- og filmsteder, barer, pubs samt hyggelige restauranter. Shopping sker på Dublins livlige shoppinggade, Grafton Street, som er et besøg værd blot for sit smukke arkitektoniske udtryk. Trænger I til et hvil, så tag forbi Phoenix Park, som støder op til centrum og er den største park i Europa.

Hilton Garden Inn Dublin

 • Hotel
 • Dublin, Irland
Lobby

Jeres hotel ligger ved Dublin Convention Centre med udsigt over River Liffey i det nyrenoverede havneområde Dockland area. I kan gå til Dublins centrum på 15 minutter, hvilket gør hotellet ideelt til en storbyferie. Hotellet ligger tæt på offentlig transport, restauranter, barer og forretninger kun 2 minutters gang fra Connolly Station. Hotellet har restaurant og café, og den trendy hotelbar byder på lækre cocktails og drinks.

Læs mere
Room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Jeres hyggelige dobbeltværelse er moderne indrettet, og I sover enten i en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget badeværelse, TV, WiFi, skrivebord med ergonomisk stol samt strygebræt og bord. Værelserne har også minibar samt te- og kaffefaciliteter. Hilton Garden Inn er det optimale valg for rejsende, som ikke ønsker at gå på kompromis med beliggenhed eller komfort.

2-retters middag i hjertet af Dublin

Jeres ophold inkluderer en 2-retters middag enten på The Porterhouse Central eller The Brazen Head i centrum af Dublin. I vælger selv, hvilken pub I ønsker at spise hos. Begge spisesteder ligger cirka 17 minutters gang fra jeres hotel.

 • The Porterhouse Central: Skøn pub som serverer klassiske engelske specialiteter. Stemningen er afslappet og hyggelig, og I får lov til at opleve lokallivet i Dublin. Denne pub udmærker sig ved sin autentiske atmosfære samt venlige service. Glæd jer til en ægte irsk oplevelse!
 • The Brazen Head: Irlands ældste pub, hvis man skal tro på skiltet på døren. I kan dog stole på den charmerende pubs anerkendte køkken! The Brazen Head er kendt for sine velsmagende retter, som både henter inspiration fra traditionelle, engelske klassikere og moderne retter, fisk og skaldyr.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne + 1 barn i forældrenes seng (0-12 år)

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i centrum af Dublin i Irland med udsigt til River Liffey kun 2 minutters gang fra Connolly Station. Dublin Lufthavn er cirka 30 minutters kørsel fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice