• Med fly
 • Med indkvartering

Strand og storby i sydspanske Valencia

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Valencia
Pris fra kr. 1.799,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 14 gange

Hold storbyferie med 3 eller 4 overnatninger i autentiske Valencia i Sydspanien på det centrale Hostal Venecia med morgenmad, fly tur-retur fra København og håndbagage

Undslip kulden og tag på miniferie i Valencia! I modsætning til andre spanske storbyer som Madrid og Barcelona, har Valencia færre turister og mere autencitet. Og så ligger storbyen ud til Middelhavskysten og er en perle af kultur, gastronomi og historie. Valencia er Spaniens tredje største by samt oprindelsesstedet for den spanske nationalret paella! I bor centralt på det hyggelige hotel Hostal Valencia, så I er tæt på byens seværdigheder. Valencia er en storby med sol og strand, og byen byder på alt fra museer og operahuse til fantastiske restauranter og en historie, der går tilbage til Antikken. Glæd jer til at udforske spansk kultur og drikke sangria i aftensolen.

Inklusive
 • 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år) eller familieværelse (maks. 4 voksne + 1 baby 0-2 år) på Hostal Valencia
 • Daglig morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Valencia
 • Håndbagage
På storbyferie i Valencia

Den 2000 år gamle by Valencia er en af ​​de mest populære destinationer i Spanien. Storbyen byder på traditionelle bygninger, smuk arkitektur samt kulturel og historisk rigdom. Valencia ligger ud til Middelhavet, og med en gennemsnitstemperatur på 22 grader er der endda mulighed for at kombinere storbyferien med en strandtur. Spis jer mætte i tapas, skaldyr og paella og skyl ned med et glas læskende sangria. Valencia har noget at byde på uanset alder og interesser — her finder I skønhed, antik historie og summende, sydspansk stemning for alle pengene.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hostal Venecia

224 Anmeldelser
 • Hotel
 • Valencia, Spanien
Lobby © Hostal Venecia

Jeres hotel ligger i centrum af Valencia ved Plaza del Ayuntamiento. Den gamle ejendom, som er blevet moderniseret og istandsat, er enkelt indrettet med smukt interiør og trægulv. Hotellet ligger tæt på offentlig transport, restauranter, barer og forretninger i den gamle del af byen. Der er døgnåben reception, lounge og bagageopbevaring. Hostal Venecia er det optimale valg for rejsende, som ønsker at bo centralt og behageligt.

Læs mere
twin double room © Hostal Venecia

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er moderne indrettet. I sover enten i en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Værelserne har fjernsyn, værdiboks, aircondition, WiFi, telefon og behagelige senge.

twin double room 2 © Hostal Venecia

Familieværelse

4 voksne per værelse

Familieværelset er moderne indrettet. I sover enten i 2 dobbeltsenge eller 4 enkeltmandssenge. Der er eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Værelserne har fjernsyn, værdiboks, aircondition, WiFi, telefon og behagelige senge.

Vi anbefaler

 • Det futuristiske museumkompleks Ciudad de las Artes y las Ciencias (Byen af kunst og videnskab) blev bygget af Santiago Calatrava i 2005 og er et besøg værd udelukkende for sin unikke arkitektur.
 • Forkæl hinanden med en autentisk, valenciansk middag på Restaurante Navarro, som byder på regionale specialiteter i høj kvalitet. En middag for to med vin koster omkring 60 € og er alle pengene værd!
 • For de historisk interesserede er Llotja de la Seda, en af de vigtigste gotiske og profane bygninger i Europa, et must! Besøg også den neoklassiske tyrefægterarena Plaza de Toros de Valencia — eller brug et øjeblik på at beundre katedraltårnet Torre del Miguelete fra det 14. århundrede.
 • Tag en tur til det trendy område Ruzafa, som byder på vintageshopping, bogcafeer og latinamerikanske spisesteder. Her kan I nyde en kaffe i solen og suge til jer af den spanske stemning.
 • For de vandglade er der rig mulighed for at nyde godt af byens mange strandaktiviteter som dykning, surfing og vandski.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne + 1 barn (0-2 år)
Familieværelse: Maks. 4 voksne + 1 baby (0-2 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-9 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 10 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for 459-599 DKK for hotelværelset afhængig af sæson

Tilgængelighed

Hotellet råder over 5 værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres hotel ligger i hjertet af Valencia i Sydspanien kun få meter fra bussen og 5 minutters gang fra Plaza de la Reina. Valencia Lufthavn ligger cirka 10 km fra hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice