Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Strand og storby i sydspanske Valencia

 • Storbyferie
 • 4 overnatninger
 • Valencia
Pris fra kr. 1.999,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Hold storbyferie med 3 eller 4 overnatninger i autentiske Valencia i Sydspanien på det centrale Hostal Venecia med morgenmad og fly tur-retur

Undslip det danske vejr, og tag på miniferie i Valencia! I modsætning til andre spanske storbyer, som Madrid og Barcelona, har Valencia færre turister og mere autencitet. Og så ligger storbyen ud til Middelhavskysten og er en perle af kultur, gastronomi og historie. Valencia er Spaniens tredje største by samt oprindelsesstedet for den spanske nationalret paella! I bor centralt på det hyggelige hotel Hostal Valencia, så I er tæt på byens seværdigheder. Valencia er en storby med sol og strand, og byen byder på alt fra museer og operahuse til fantastiske restauranter og en historie, der går tilbage til Antikken. Glæd jer til at udforske spansk kultur og drikke sangria i aftensolen.

Inklusive
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Valencia tur-retur
 • Håndbagage
På storbyferie i Valencia

Den 2000 år gamle by Valencia er en af ​​de mest populære destinationer i Spanien. Storbyen byder på traditionelle bygninger, smuk arkitektur samt kulturel og historisk rigdom. Valencia ligger ud til Middelhavet, og med en gennemsnitstemperatur på 22 grader er der endda mulighed for at kombinere storbyferien med en strandtur. Spis jer mætte i tapas, skaldyr og paella, og skyl ned med et glas læskende sangria. Valencia har noget at byde på uanset alder og interesser — her finder I skønhed, antik historie og summende, sydspansk stemning for alle pengene.

Hostal Venecia

 • Hotel
 • Valencia, Spanien
Lobby © Hostal Venecia

Jeres hotel ligger i centrum af Valencia ved Plaza del Ayuntamiento. Den gamle ejendom, som er blevet moderniseret og istandsat, er enkelt indrettet med smukt interiør og trægulv. Hotellet ligger tæt på offentlig transport, restauranter, barer og forretninger i den gamle del af byen. Der er døgnåben reception, lounge og bagageopbevaring. Hostal Venecia er det optimale valg for rejsende, som ønsker at bo centralt og behageligt.

 • +-2
Læs mere
twin double room © Hostal Venecia

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er moderne indrettet. I sover enten i en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Værelserne har fjernsyn, værdiboks, aircondition, WiFi og telefon.

twin double room 2 © Hostal Venecia

Familieværelse

4 voksne per værelse

Familieværelset er moderne indrettet. I sover enten i 2 dobbeltsenge eller 4 enkeltsenge. Der er eget badeværelse med hårtørrer og kosmetikspejl. Værelserne har fjernsyn, værdiboks, aircondition, WiFi og telefon.

Vi anbefaler

 • Det futuristiske museumkompleks Ciudad de las Artes y las Ciencias (Byen for kunst og videnskab) blev bygget af Santiago Calatrava i 2005 og er et besøg værd udelukkende for sin unikke arkitektur.
 • Forkæl hinanden med en autentisk, valenciansk middag på Restaurante Navarro, som byder på regionale specialiteter i høj kvalitet. En middag for to med vin koster omkring 60 € og er alle pengene værd!
 • For de historisk interesserede er Llotja de la Seda, en af de vigtigste gotiske og profane bygninger i Europa, et must! Besøg også den neoklassiske tyrefægterarena Plaza de Toros de Valencia — eller brug et øjeblik på at beundre katedraltårnet Torre del Miguelete fra det 14. århundrede.
 • Tag en tur til det trendy område Ruzafa, som byder på vintageshopping, bogcafeer og latinamerikanske spisesteder. Her kan I nyde en kaffe i solen og suge til jer af den spanske stemning.
 • For de vandglade er der rig mulighed for at nyde godt af byens mange strandaktiviteter som dykning, surfing og vandski.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
3 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
Læs anmeldelser
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Maks. 4 voksne og 1 baby op til 2 år per Familieværelse

Børnerabat

Dobbeltværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Familieværelse: Børnerabat gælder kun ved min. 4 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-2 år: overnatter gratis
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 931,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet råder over 5 værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Fra Valencia Lufthavn kan I tage metro nr. 5 og 3 direkte til metrostationen Xàtiva. Herfra har I 450 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 40 min., og begge metrolinjer afgår ca. hvert 10. min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres hotel ligger i hjertet af Valencia i Sydspanien kun få meter fra bussen og 5 minutters gang fra Plaza de la Reina. Valencia Lufthavn ligger cirka 10 km fra hotellet.

3 anmeldelser
Skrevet af TravelBirds rejsende
 • Hotel
 • TravelBirds service
 • Værdi for pengene
 • avatar
  • Rejste i juni 2018
  • 4 overnatninger

  Denne rejsende har ikke skrevet en anmeldelse

 • avatar
  Skøn by
  • Rejste i maj 2018
  • 3 overnatninger
  • Familie

  Perfekt beliggenhed

 • avatar
  Det var nyt og spændende og alt fungerede
  • Rejste i april 2018
  • 4 overnatninger
  • Par

  Denne rejsende har ikke skrevet en anmeldelse

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice