Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Ferie i egen lejlighed på Tenerife

 • Solferie
 • 5, 7 eller 14 overnatninger
 • Puerto de la Cruz
Pris fra kr. 8.259,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 eller 14 overnatninger i lejlighed på Apartamentos Pez Azul på Tenerife med morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Book jeres flugt fra det triste, kolde nord! Denne ferie til Tenerife garanterer nemlig sol, varme og hvide sandstrande, uanset hvornår I tager afsted. Se frem til afslappede dovne dage ved stranden, forkælelse på jeres hotel og en helt fantastisk natur. Vi har sørget for fly frem og tilbage, I skal blot pakke badebukser og solcreme. Oplevelserne venter på jer, så hvad venter I på?

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i lejlighed (maks. 3 voksne) på Apartementos Pez Azul***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tenerife

På Tenerife kan I nyde kilometervis af lange, hvide sandstrande og en storslået natur med vulkaner, tropiske landskaber og majestætiske bjergtoppe. Klimaet på Tenerife er helt unikt og mildt året rundt, og på trods af sin popularitet er øen fredelig og har bevaret sin charmerende kanariske øhavsstemning. Hvis I gerne vil opleve øens uberørte natur, anbefales en udflugt til nationalparken Teide, hvor I kan se den tredjestørste vulkan i verden! Slut dagene af med en gåtur langs strandpromenaden, hvor I kan se alle de flotte både langs vandet og den farverige solnedgang over havet!

Apartementos Pez Azul

 • Apartment
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Hotel

Hotellet er centralt beliggende i den hyggelige ferieby Puerto de la Cruz. Har I lyst til at dase på hotellet om dagen, kan I slappe af ved den store swimmingpool eller med en lækker cocktail i poolbaren. Hver morgen kan I nyde en morgenbuffet i restauranten. Receptionen er døgnåben, og personalet er altid klar til at give jer gode tips om seværdigheder, udflugter og aktiviteter i området.

Læs mere
Room

Lejlighed

3 voksne per lejlighed

De rummelige og komfortable lejligheder er alle udstyret med altan, værdiboks, TV, eget badeværelse og et fuldt udstyret køkken. Der er plads til 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:00 - 00:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Lejlighedskapacitet

Maks. 3 personer per lejlighed

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per lejlighed:
Børn i alderen 0-14 år: Bor gratis på hotellet
Børn fra 15 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du den fulde pris for lejligheden (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

WiFi

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Apartamentos Pez Azur ligger i den hyggelige turistby Puerto de la Cruz på Tenerifes nordkyst. Lejlighedskomplekset ligger bare 900 meter fra stranden og tæt på supermarkeder og en botanisk have.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice