Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Ferie i egen lejlighed på Tenerife

 • Solferie
 • 5, 6, 7 eller 14 overnatninger
 • Spanien
19 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.299,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5, 7 eller 14 overnatninger i egen lejlighed hos Apartamentos Pez Azul på Tenerife med morgenmad, fly tur-retur og transfer

Book jeres ferie til Tenerife. På Tenerife er der sol, varme og hvide sandstrande,. Så se frem til afslappede og dovne dage ved stranden, forkælelse på jeres hotel og en helt fantastisk natur. Vi har sørget for fly frem og tilbage, så I skal blot pakke badebukser og solcreme. Oplevelserne venter på jer, så hvad venter I på?

Inklusive
 • Apartementos Pez Azul: 5, 7 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Tenerife tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Tenerife

På Tenerife kan I nyde kilometervis af lange, hvide sandstrande og en storslået natur med vulkaner, tropiske landskaber og majestætiske bjergtoppe. Klimaet på Tenerife er helt unikt og mildt året rundt, og på trods af sin popularitet er øen fredelig og har bevaret sin charmerende kanariske øhavsstemning. Hvis I gerne vil opleve øens uberørte natur, anbefales en udflugt til nationalparken Teide, hvor I kan se den tredjestørste vulkan i verden! Slut dagene af med en gåtur langs strandpromenaden, hvor I kan se alle de flotte både langs vandet og den farverige solnedgang over havet!

Apartamentos Pez Azul***

 • Apartment
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Hotel

Hotellet er centralt beliggende i den hyggelige ferieby Puerto de la Cruz. Har I lyst til at dase på hotellet om dagen, kan I slappe af ved den store swimmingpool eller med en lækker cocktail i poolbaren. Hver morgen kan I nyde en morgenbuffet i restauranten. Receptionen er døgnåben, og personalet står altid klar til at give jer gode tips om seværdigheder, udflugter og aktiviteter i området.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere

Lejlighed (1 voksen)

1 voksen per studio

Denne lejlighed er 30 m² stort og er indrettet med en enkeltseng, TV, værdiboks (mod gebyr) og fuldt udstyret køkken. Værelset har desuden egen terrasse eller altan samt badeværelse med bruser eller badekar.

Lejlighed (2 voksne)

2 voksne per studio

Denne lejlighed er 30 m² stort og er indrettet med to enkeltsenge, TV, værdiboks (mod gebyr) og fuldt udstyret køkken. Værelset har desuden egen terrasse eller altan samt badeværelse med bruser eller badekar.

Lejlighed (2 voksne & 1 barn)

2 voksne per studio

Denne lejlighed med plads til 2 voksne og 1 barn er 30 m² stort og er indrettet med tre enkeltsenge, TV, værdiboks (mod gebyr) og fuldt udstyret køkken. Værelset har desuden egen terrasse eller altan samt badeværelse med bruser eller badekar.

Lejlighed (3 voksne)

3 voksne per studio

Denne lejlighed er 30 m² stort og er indrettet med tre enkeltsenge, TV, værdiboks (mod gebyr) og fuldt udstyret køkken. Værelset har desuden egen terrasse eller altan samt badeværelse med bruser eller badekar.

Vores tips
 • Den sorte strand

  Besøg Playa Jardín, en strand designet af den berømte arkitekt César Manrique. Stranden er unik for sin farve, denne unikke sorte sandstrand byder på en bred vifte af aktiviteter, men er også god til solbadning. Grunden til den sorte farve skyldes vulkanen El Teide og dens sorte lava. Playa Jardín er også det ideelle sted at se solnedgange!

  Strand Playa Jardín Strand
 • Øens højeste punkt

  Midt på øen er den store vulkan - Pico del Teide. Rundt om vulkanen finder I National Park del Teide. Det der gør nationalparken så unik er, at landskabet ligner månens overflade med sand, lavasten og skarpe klippeformationer. Her kan I tage svævebanen op til toppen!

  Park Pico del Teide Park
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Occupancy

Lejlighed (1 voksen): Maks. 1 voksen
Lejlighed (2 voksne): Maks. 2 voksne
Lejlighed (2 voksne & 1 barn): Maks. 2 voksne og 1 barn
Lejlighed (3 voksne): Maks. 3 voksne

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

WiFi

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Apartamentos Pez Azur ligger i den hyggelige turistby Puerto de la Cruz på Tenerifes nordkyst. Lejlighedskomplekset ligger 900 meter fra stranden og tæt på supermarkeder og en botanisk have.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice