Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Wellnessophold i Schwarzwald

 • Miniferie
 • 3 overnatninger
 • Waldachtal
Pris fra kr. 1.439,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Forkælelse i Schwarzwald: 3, 4, 5 eller 6 dage på Vital und Wellnesshotel Albblick inkl. helpension, fri afbenyttelse af wellnessområdet og fitness

Eventyrlige Schwarzwald er en af Tysklands største skove og det perfekte sted at nyde den friske luft, betagende natur og ikke mindst skovens dybe, stille ro på lange gåture. Glem alt om hverdagens stress og jag på dette wellnessophold i Schwarzwald med alt, hvad I kan ønske jer: Helpension og pleje af både krop og sjæl med fitness-timer og adgang til det skønne wellnessområde!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i standard dobbeltværelse eller stort dobbeltværelse på Vital und Wellnesshotel Albblick****
 • Helpension (morgenmad, frokost, kaffe, kage og frugt om eftermiddagen samt middag)
 • Fri afbenyttelse af wellnessområdet
 • Deltagelse i fitness-timer
 • 15% rabat på wellnessbehandlinger
 • Gratis te i wellnessområdet
 • Gratis parkering
Salzstetten i Schwarzwald

Vital und Wellnesshotel Albblick ligger i den lille by Salzstetten i det nordlige Schwarzwald, lige ved skovbrynet og masser af gode vandrestier. Når I ikke slapper af på jeres dejlige wellnesshotel, er en frisk vandretur gennem skoven den perfekte måde at glemme hverdagens strabadser – måske I møder en kronhjort! Besøg også Schwarzwalds hovedby Freudenstadt, der ligger 25 minutters kørsel fra jeres hotel, og som blev grundlagt af hertugen af Württemberg sidst i 1500-tallet. Den charmerende gamle by er fuld af flotte bygninger og tårne, bl.a. det 25 meter høje Friedrichsturm, som tilbyder en pragtfuld udsigt over området. Læg også vejen forbi Nagoldtalsperre, der i årets lunere måneder er et populært sted at bade, windsurfe, ro i kano og dyrke anden vandsport. Nagoldtalsperre er der ligeledes 25 minutters kørsel til.

Vital- & Wellnesshotel Albblick

 • Hotel
 • Waldachtal, Tyskland
Vital- & Wellnesshotel Albblick

I naturskønne Schwarzwald venter der jer en oplevelse for alle sanser. Vital und Wellnesshotel Albblick byder jer velkommen med et bredt udvalg af faciliteter og behandlinger, som nok skal sikre jer ren afslapning. I hotellets wellnessområde kan I se frem til swimmingpool, saunaer, hydromassage, aromaterapi, mudderbad, fitness-faciliteter, høbad og thalasso-bad. Og så kan I se frem til at blive opvartet med alle dagens måltider!

 • +6
Læs mere
Standard Room

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Standard dobbeltværelserne er 25-27 m² store og har en dobbeltseng, altan, TV, minibar (mod gebyr), værdiboks samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

welness zimmer

Stort dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De store dobbeltværelser har en størrelse på 45 m² og er udstyret med en stor altan, to enkeltsenge, siddekrog, værdiboks, minibar (mod gebyr), TV samt et badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 0,85 € per person per nat (betales på hotellet)
 • Drikkevarer til måltiderne
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Vital- und Wellnesshotel Albblick. Du indgår derfor direkte aftale med Vital- und Wellnesshotel Albblick. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00 - 21:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Standard dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer
Stort dobbeltværelse: Min. og maks. 2 personer

Vær opmærksom på, at check-ind efter kl. 18.00 skal meldes på forhånd. Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over 1 værelse egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

1 kæledyr per værelse kan medbringes for 10 € per nat. Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Gratis parkering ved hotellet

WiFi

Gratis WiFi på hotellet

Wellness

- Wellnessområdet er åbent året rundt fra kl. 07.30-21.00
- Den udendørs swimmingpool er åben om sommeren fra kl. 07.30-20.00
- Bemærk venligst, at det på fredage fra kl. 18.00-21.00 ikke er tilladt at være påklædt i wellnessområdet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Helpension består af: Morgenmad, frokost, kaffe, kage og frugt om eftermiddagen samt middag (ekskl. drikkevarer)

Sted

Vital und Wellnesshotel Albblick ligger i dalen Waldachtal i det nordlige Schwarzwald, ca. 20 km fra Freudenstadt. Køreturen hertil tager knap 9 timer fra den dansk-tyske grænse og ca. 12 timer fra København.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice