• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

5-stjernet resort på Marokkos kyst

 • Solferie
 • 3, 4, 7 eller 14 overnatninger
22 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.199,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 114 gange

Luksuriøs badeferie: 3, 4, 7 el. 14 nætter på det 5-stjernede Hyatt Place Taghazout Bay inkl. morgenmad el. halvpension og fly tur-retur

Ved foden af Atlasbjergene, omgivet af Marokkos ørken og lige ud til Atlanterhavet ligger oasen Hyatt Place Taghazout Bay. På dette 5-stjernede resort finder I det ideelle sted for jeres næste solferie! Nyd livet i de luksuriøse omgivelser på hotellet, slap af ved en af de to swimmingpools eller dyp tæerne i det klare vand på hotellets private strand. Gå på opdagelse i eventyrlige Agadir, og sæt tænderne i velkrydrede Marokkanske retter. Alt er sørget for jer med morgenmad, mulighed for halvpension, transport under opholdet og fly tur-retur. Pak badetøjet, og gør jer klar til et eksotisk eventyr, som I sent vil glemme!

Inklusive
 • Hyatt Place Taghazout Bay: 3, 4, 7 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Mulighed for at opgradere til halvpension (tilvælges i bookingprocessen)
 • Fly fra København, Hamborg til Agadir tur-retur
 • Håndbagage
 • Velkomstdrink
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Transport mellem hotellet og Agadir og stranden tur-retur
Tilvalg
 • Heldagstur til Marrakech
Ved kysten i Marokko

Med sine mere end 300 solskinsdage om året, billedskønne sandstrande og farverige kultur topper Marokko listen over drømmedestinationer hos rejsende verden over. Her er I omgivet af de storslåede Atlasbjerge og ørkenlandskab på den ene side og det blå Atlanterhav, som strækker sig i det uendelige på den anden. Besøg badebyen Agadir, som sprudler i et kaos af handlende, turister, spændende markeder og mest af alt hjertevarm befolkning. Snup en rolig slentretur på strandpromenaden væk fra byen, og bestil en kølig drink på en af de mange caféer, mens I nyder udsigten over Marokkos betagende kyst.

Hyatt Place Taghazout Bay

 • Hotel
 • Agadir-Ida-Ou Tanane Province, Marokko
hotel

Dette unikke 5-stjernede resort sætter prikken over i'et på jeres ferie i Marokko. Smid jer i en liggestol under palmerne ved en af de 2 swimmingpools, nyd stedets smukke have, eller forkæl jer selv med en tur i hotellets eget wellness-område med boblebad, dampbad og sauna (mod betaling). Restauranten serverer morgenmadsbuffet hver morgen og en bred aftenmenu hver aften. Morgenmaden kan I nyde på terrassen med en skøn havudsigt. Smag en spændende cocktail eller vin fra hele verden i hotellets bar. Hver dag sørger hotellet for transport både til byen Agadir og til hotellets egen private strand ved Taghazout Bay. Hotellet kan ligeledes arrangere en masse forskellige aktiviteter for jer såsom windsurfing, ridning, golf og cykling (mod betaling).

Læs mere
room2

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De komfortable og moderne værelser kan rumme op til 2 voksne og 1 barn (0-11 år) og er udstyret med to enkeltsenge eller en dobbeltseng og møbler i afdæmpede farver. Desuden har I værdiboks, minibar, strygejern samt gratis WiFi til rådighed. Badeværelset indeholder toiletartikler og hårtørrer.

Vi anbefaler

Gå ikke glip af en udflugt til Marokkos tredjestørste by Marrakech! Her oplever I de labyrintiske gader i den historiske medina. I får en følelse af det ægte Arabien, når I besøger det prægtige Bahia-palads og dets fortryllende haver. Udforsk Djema El Fna-pladsen, og lad jer indtage af byens summende atmosfære.
Turen finder sted på alle dage og varer hele dagen: I bliver hentet på hotellet kl. 06.30 og afleveret her igen kl. 20.00. Turen inkluderer frokost, transport og engelsktalende guide. I kan tilvælge turen i bookingprocessen og aftaler med hotellet ved ankomst, hvornår I ønsker at tage med på turen.

Vil I udforske området på egen hånd, kan vi anbefale følgende:

 • Slå vejen forbi den hyggelige fiskerby Taghazout 4 kilometer fra jeres hotel, som er et yndet spot for surfere fra hele verden. Byen byder på caféliv, restauranter, barer og hyggelige butikker. Smag på de lækre, lokale mandler, eller snup en kamelridetur på stranden.
 • Tag med hotellets shuttle ind til spændende Agadir og fornem en charmerende arabisk atmosfære. Gå ikke glip af en tur på byens største marked Souk el Had, som finder sted tirsdag-søndag kl. 8.00-18.00. Her kan I med garanti finde feriens souvenirs samt et stort udvalg af frisk frugt og grønt, smykker, pynt og alt fra orientalske krydderier til farverige snabelsko.
 • Når I er ved kysten i Agadir, bør I smage på de lokale fisk-og skaldyrsretter, og her er Restaurant La Madrague oplagt! På denne kystrestaurant er fiskene så friske, at de nærmest bliver fanget for øjenene af jer. Indretningen er stilren, og I kan nyde havudsigten, mens I nyder jeres middag.
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 3,40 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 10 år per værelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-10 år: får 100% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 812,- - kr. 3.792,- på opholdet

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Transport fra hotellet til Agadir og stranden

Til Agadir: Afgang fra hotellet kl. 10.30 og 18.00.
Tilbage fra Agadir kl. 19.00. Tager I med afgangen til Agadir kl. 18.00, sørger I selv for hjemtransport.

Til stranden: Afgang fra hotellet kl. 10.00, 11.30, 12.15, 13.00, 14.00, 16.00, 17.00 og 17.30
Tilbage fra stranden kl. 12.30, 13.15, 14.15, 16.15, 17.15 og 17.45

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Halvpension

Halvpension omfatter typisk morgenmad og aftensmad

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Marokko kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Visumregler

For danske statsborgere er det ikke nødvendigt at søge visum ved rejser på under 90 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. På flyselskabets hjemmeside kan I se den fulde rejseplan inkl. eventuelle mellemlandinger. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Jeres 5-stjernede hotel er placeret ud til kysten i det sydlige Marokko, 17 kilometer nord for Agadir og ca. 43 kilometer fra Agadir Al Massira Lufthavn

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice