Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Luksuriøst 4* hotel på Manhattan

Storbyferie 6 eller 8 overnatninger New York City

per person fra kr. 6.199,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev byen over alle byer: New York! I har 5 eller 7 overnatninger på 4-stjernet designhotel tæt på Central Park, og I flyver hertil fra enten København eller Billund

Den ultimative storbyferie er selvfølgelig New York. Byen, der aldrig sover; byen, hvis hjerte altid banker af power, storhed, kaos og en kærlighed til det nye. På jeres ferie bor I tæt på Central Park og i gåafstand fra 5th Avenue. Hotellet er dekadent og smukt som det saftige æble selv, og her kan I lade op inden og efter Manhattans mange oplevelser. I flyver hertil fra København eller Billund, og husk at have plads i kufferten: Destinationen er trods alt et af verdens største shoppingmekkaer, og i juletiden summer byen af hyggelig julestemning og er det perfekte sted at få ordnet julegaveindkøbene!

Inklusive
 • 5 eller 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hudson Hotel
 • 1 overnatning på flyet på hjemrejsen
 • Fly tur-retur fra København eller Billund til New York
 • Håndbagage
 • Turistskat
New York, New York

Svimlende skyskrabere, myldrende gader og nye oplevelser rundt om hvert et gadehjørne – velkommen til New York! Uanset om det er jeres første tur eller om I er velkendte gæster, vil ingen tur til verdens måske mest berømte by være den samme. Byen er i konstant udvikling og forandring, og netop dette gør byen til en absolut fantastisk destination for en spændende storbyferie. I skal selvfølgelig besøge de ikoniske seværdigheder som Times Square, Frihedsgudinden og Rockefeller Center, men byens bedste hemmeligheder finder I kun ved at gå igennem de mange, travle gader. I juletiden emmer byen desuden af hyggelig stemning, og I bør bestemt stå på skøjter på den kæmpestore udendørs skøjtebane i Bryan Park og juleshoppe på Union Square, hvor mere end 150 sælgere viser fine ting og sager frem. Gå også tur langs Gingerbread Boulevard i Madison Square Park, hvor I kan se kæmpemæssige peberkagehuse, eller tag på bustur fra Union Square rundt i det sydlige Brooklyn og se på de lokale new yorkeres overdådige juleudsmykning.

Hudson Hotel

Hotel New York, USA
Dachterrasse

Hudson Hotel er noget helt, helt særligt. Det 4-stjernede hotel kan ikke blot bryste sig af en fantastisk beliggenhed tæt på Central Park og downtown Manhattan. Det er også smukt designet af designeren Andre Blazs med fokus på både det elegante og det eksperimenterende. Når sæsonen tillader det, kan I smide jer med en drink på tagterrassen, mens I nyder den storslåede udsigt. Det er muligt at spise en continental breakfast i hotellets restaurant, der om aftenen også er et ideelt sted til en stor øl og en saftig burger. Man er vel i Amerika...

Læs mere
Doppelzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets dobbeltværelser er ca. 14 m² store. De er stilfuldt indrettet og designet ud fra et romantisk rejsetema. Her er mørkt træ og en varm belysning, og indtrykket er en luksuriøs og eksotisk hule. Værelserne har dobbeltseng, en iPod docking-station, skrivebord og privat badeværelse med eksklusive toiletartikler,

Gode spisesteder

Det vrimler med cafeer og restauranter i New York, og det kan være svært at se skoven for bare træer. På følgende 3 spisesteder går man aldrig galt i byen:

 • Langt ude i Brooklyn, i det vibrerende og upcoming område Bushwick, ligger Roberta's Pizza. Bunden er sprød, stemningen livlig og selv Clinton har spist en af Robertas syndige stenovns-pizzaer.
 • Verden er en østers, og den bedste kan I spise på Grand Central Oyster Bar i Midtown. Spisen og champagnen er muligvis dekadent, men stedet er helt nede på jorden, omend travl ved frokosttid.
 • Jules Bistro i East Village er jazz-musik, hygge og franske delikatesser. Stamgæster er der rigeligt af, for hos Jules kan man ikke andet end at føle sig hjemme.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • ESTA (visum) - læs mere under Yderligere info
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person og baseret på 2 voksne

Min. alder

Bemærk venligst, at personen, der bestiller denne rejse, skal være minimum 21 år

Værelseskapacitet

Maks. 2 personer per dobbeltværelse

Børnerabat

Børn 0-1 år flyver på børnebillet og betaler fuld pris for hotelopholdet
Børn 2-17 år tæller som voksne

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer (den fulde pris for hotelopholdet)

Internet

WiFi kan benyttes mod et gebyr på 20 $

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over 2 værelser egnet til kørestolsbrugere. Ønskes dette, kontakt da venligst vores kundeservice

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser.

Pas

Det er et krav, at jeres pas er gyldigt på bookingtidspunktet og i mindst 6 måneder efter afrejsen fra Maldiverne. Hvis jeres pasoplysninger skal ændres efter booking, vil der blive opkrævet et administrationsgebyr.

Visum

Ved indrejse til USA skal der ikke søges visum for ophold på under 90 dage. Dog skal der under alle omstændigheder søges om indrejsetilladelse. ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

OBS: Rejsens varighed

I har 5 eller 7 overnatninger på hotellet i New York. Herudover har I en overnatning på flyet på hjemrejsen, og antal overnatninger, I ser I kalenderen er derfor det totale antal overnatninger.
Booker I derfor 6 overnatninger, er det 5 overnatninger på hotellet, og booker I 8 overnatninger, er det 7 overnatninger på hotellet

Sted

Hudson Hotel ligger tæt på Central Park og ca. 15 minutters gang fra 5th Avenue. Den nærmeste metrostation er Columbus Circle, og herfra kommer I nemt rundt i den store by. Tager I det offentlige fra lufthavnen skal I regne med ca. 1 time og 10 minutters transporttid. Med taxa tager det knap 1 time.