• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Eksotisk strandferie i Senegal med all-inclusive

 • Solferie
 • 8 eller 11 overnatninger
 • Saly
13 Anmeldelser
Pris fra kr. 12.269,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 26 gange

Sol og strand på Afrikas vestkyst: Bo på det 4-stjernede Hotel Le Royam med all-inclusive, fly tur-retur og transport mellem lufthavnen og hotellet

Drag afsted til sol, strand og forkælelse på Afrikas vestkyst! På Hotel Le Royam har I 7 eller 10 overnatninger til at nyde Senegals sol, og vi har sørget for all-inclusive, flybilletter og transporten mellem lufthavnen og hotellet, så der er ikke spor, I skal bekymre jer om. Slap af under et palmetræ ved poolkanten, snup en svømmetur i de turkisblå bølger ved den private strand, udforsk den betagende natur, og tag fortryllende safarifotos på savannen — Senegal er fuld af muligheder!

Inklusive
 • Le Royam Hotel: 7 eller 10 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med all-inclusive
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Hamborg, København til Dakar tur-retur
Saly i Senegal

Saly er en populær badeby, hvor luksuriøse hoteller og ferieboliger ligger langs de palmefyldte sandstrande. Kan I løsrive jer fra soldyrkningen, er der masser af spændende oplevelser at få i nærområdet. Besøg f.eks. Nationalparken Bandia, der ligger 15 km fra jeres hotel, hvor I kan tage på safari og spotte aber, giraffer zebraer, gazeller, krokodiller, impalaer og gigantiske baobab-træer! Vil I se mere til Senegals forunderlige natur, kan det anbefales at tage en tur til den berømte lyserøde sø Retba, som ligger 1½ times kørsel fra hotellet. Den særprægede kulør skyldes alger, der danner et rødt pigment, som absorberer sollyset. Tag også på en sejltur til den lille ø Gorée, der er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste, og som ligger 4 km fra hovedstaden Dakar. Gorée er kendt for Slavernes Hus, hvor mange slavehandler fra 14-1800-tallet blev indgået, og i dag kan man fortsat se mange bygninger, der viser den dramatiske kontrast mellem slavekvarteret og slavehandlernes imponerende huse.

Hotel Le Royam

 • Hotel
 • Saly, Senegal
garden

Det 4-stjernede Hotel Le Royam ligger få minutters gang fra en privat strand i feriebyen Saly. Hotellet består af bungalower, der ligger omgivet af tropiske haver, og der en flot swimmingpool med palmetræer, hvor I kan slænge jer. All-inclusive er med i jeres ophold, og I kan nyde alle måltiderne i restauranten. Hotellet har også poolbar og en spa, som I kan benytte mod gebyr. På stranden er der mulighed for at dyrke forskellige typer vandsport, og personalet hjælper jer gerne med at arrangere aktiviteter som f.eks. ridning og fisketure.

 • +7
Læs mere
standard room

Standard værelse

2 voksne per værelse

De rummelige standard værelser ligger i traditionelle bungalows omgivet af flotte haver, og fra den private terrasse har I udsigt til over enten haven eller havet. Værelserne er indrettet i afrikansk stil og har aircondition, værdiboks og et badeværelse med hårtørrer. Standard værelserne kan rumme 2 voksne, 1 barn på 0-10 år og 1 baby på 0-2 år.

superior room

Superior værelse

4 voksne per værelse

Superior værelserne ligger i traditionelle bungalows og er indrettet i afrikansk stil med varme jordfarver. De har en rummelig, privat terrasse med udsigt over haven eller havet og har aircondition, minibar, værdiboks samt et badeværelse med hårtørrer. Superior værelserne kan rumme maks. 4 voksne.

All-inclusive

All-inclusive indbefatter:

 • Morgenbuffet fra kl. 07.00-10.00: Bagværk, morgenmadsprodukter, pandekager, frugt, æg, skinke, ost, mejeriprodukter, juice, te og kaffe
 • Frokost fra kl. 12.00-14.30: Buffet eller servering
 • Snacks ved baren fra kl. 16.00-17.30: Pandekager, is og dagens kage
 • Middag fra kl. 19.00-22.00: Tema-buffet eller servering
 • Drikkevarer ad libitum fra kl. 10.00-23.00: Vand, sodavand, husets vin (rød, hvid, rosé), te, kaffe, juice, dagens cocktail samt lokale mærker af øl og spiritus (vodka, whiskey, rom og gin)
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 10:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Værelseskapacitet

Standard værelse: Maks. 2 vokse, 1 barn 0-10 år og 1 baby 0-1 år
Superior værelse: Maks. 4 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-10 år: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 11 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du et tillæg for hotelværelset, som afhænger af afrejsedatoen (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Transport fra lufhavnen

Transporten mellem lufthavn og hotel foregår i bil eller minibus, og turen tager ca. 1 time og 40 minutter. I lufthavnen vil I blive mødt af en chauffør med et skilt, hvorpå der står TravelBird og jeres navne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Senegal er det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A, meningokoksygdom, gul feber og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

For personer med dansk pas er Senegal visumfrit i indtil 90 dage. Passet skal være gyldigt i 6 måneder ud over opholdets varighed. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger om visumkrav. For yderligere information henvises til udenrigsministeriets hjemmeside.

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Hamborg Lufthavn til Léopold Sédar Senghor International Airport (DKR) med mellemlanding i Paris (CDG)
- Inkluderet i prisen: 12 kg håndbagage (maks. 55x35x25 cm) og 23 kg indchecket bagage per person
- Den forventede rejsetid er ca. 9-11½ time inkl. 1 mellemlanding i Paris på ca. 1½-4 timer. Bemærk, at I har en overnatning på flyet på hjemrejsen
- I flyver med Air France (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Rejsens varighed

I har 1 overnatning i flyet på hjemrejsen, og I skal derfor i alt afsætte 9 dage ved 7 overnatninger og 12 dage ved 10 overnatninger til rejsen

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Sted

Hotel Le Royam ligger ud til kysten i feriebyen Saly. Transporten mellem lufthavnen og hotellet tager ca. 1 time og 40 minutter og er inkluderet i opholdet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice