Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Central storbyferie i byernes by, Rom

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
Pris fra kr. 5.969,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Rom: 3, 4 el. 5 nætter på Hotel Giolli Nazionale inkl. morgenmad, en flaske Prosecco, en frugtkurv & fly fra København eller Hamborg

Hvad siger I til en romantisk smuttur til Rom, hvor der venter jer ældgamle kulturskatte, smukke kunstværker, charmerende piazzaer og lækre pastaretter i massevis? Nu får I 3, 4 eller 5 overnatninger på et flot hotel nær centrum, hvor der serveres morgenmad hver morgen, og hvorfra I ikke har langt til nogle af byens største seværdigheder. Se Collosseum, Forum Romanum og Vatikanet, gå shop-amok i de glimtende modebutikker, og forvild jer i de mange charmerende kvarterer. Der er lagt op til nogle skønne dage med cappuccino, gelato og amore!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Giolli Nazionale***
 • Morgenmad
 • 1 flaske Prosecco per værelse
 • 1 frugtkurv per værelse
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Rom
 • Håndbagage
Rom

Dyttende Vespa'er, der suser gennem gaderne. Duften af friskbrygget kaffe, sprøde pizzaer og søde kager, der hænger i luften. Den konstante summen fra snak og grin fra mennesker, der står i kø for at se Collosseum eller nyder hinandens selskab i en solstråle foran en café. Rom er en fest for sanserne og en sand livsnyder-by! Her kan I slentre hånd i hånd gennem de brostensbelagte gader, lade jer betage af kendte kunstneres uforlignelige mesterværker, se de ældgamle ruiner og flotte kirker og bare suge til jer af den italienske charme.

Hotel Giolli Rome

 • Hotel
 • Rom, Italien
Hotel facade

Jeres charmerende hotel ligger på den livlige Via Nazionale og kun 20 minutters gang til seværdigheder som Colosseum og Trevifontænen. I har heller ikke langt til gode transportmuligheder såsom tog, metro og bus fra stationen Roma Termini. Hotellet har en bar, hvor der serveres kølige drinks og lækre snacks, og I får serveret morgenmad hver morgen i hotellets restaurant. Ved ankomsten forkæles I med en flaske Prosecco og en frugtkurv.

 • +2
Læs mere
room2

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et af hotellets elegante dobbeltværelser, der er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og plejeprodukter.

Vi anbefaler

Rom har masser af forkælelser til ganen – her har vi samlet nogle af vores favoritter:

 • Margutta RistorARTE | Denne unikke restaurant byder på både flot anrettede vegetariske retter og kunstudstillinger fra både nye og kendte kunstnere. I weekenderne serveres der en herlig brunch.
 • NamasTèy | Ikke langt fra Pantheon og Trevifontænen finder I denne lille tebutik. Her finder I alverdens slags te fra alle verdenshjørner – fra den klassiske grønne te til spændende, aromatiske blandinger. Enhver tedrikkers paradis!
 • Momart Café | I Rom serveres der en såkaldt "aperitivo" på mange restauranter og caféer, som består af 1 drikkevare og fri buffet. På Momart Café kan I mæske jer i alverdens pastaretter, lækre grøntsager og ikke mindst frisklavet pizza med sprøde bunde! Tip: Vær her omkring kl. 19.00 for at være sikker på at få bord.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4 € per per person per dag
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 14:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Personer fra 3 år betaler 189-299 DKK per nat for hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger centralt på Via Nazionale og indenfor 20 minutters gåafstand til seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum og Trevifontænen. Det tager ca. 45-90 minutter at komme hertil med offentlig transport fra lufthavnen (afhængigt af lufthavn).

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice