Pris fra
kr 1.609,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie centralt i Rom + fly

Storbyferie 3, 4 eller 5 overnatninger Roma

Allerede booket 23 gange

per person fra kr 1.609,-
baseret på 2 personer

Flyv med til Den Evige Stad: 3, 4 eller 5 overnantinger på Hotel Giolli Nazionale i Rom inkl. morgenmad, en flaske Prosecco, en frugtkurv og fly fra København eller Hamborg

Hvad siger I til en romantisk smuttur til Rom, hvor der venter jer ældgamle kulturskatte, smukke kunstværker, charmerende piazzaer og lækre pastaretter i massevis? Nu får I 3, 4 eller 5 overnatninger på et flot hotel nær centrum, hvor der serveres morgenmad hver morgen, og hvorfra I ikke har langt til nogle af byens største seværdigheder. Se Collosseum, Forum Romanum og Vatikanet, gå shop-amok i de glimtende modebutikker, og forvild jer i de mange charmerende kvarterer. Der er lagt op til nogle skønne dage med cappuccino, gelato og amore!

Inklusive
 • 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Giolli Nazionale***
 • Morgenmad
 • 1 flaske Prosecco per værelse
 • 1 frugtkurv per værelse
 • Fly tur-retur fra København (Norwegian eller Ryanair) eller Hamborg (easyJet)
 • Håndbagage (maks. 10 kg og 55x40x23 cm med Norwegian, maks. 10 kg og 55x40x20 cm med Ryanair, ingen vægtbegrænsning men maks. 56x45x23 cm med easyJet)
 • Ved afrejse med Norwegian: 20 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • 15-20 kg indchecket bagage med Ryanair eller easyJet | 240-400 DKK per styk
Rom

Dyttende Vespa'er, der suser gennem gaderne. Duften af friskbrygget kaffe, sprøde pizzaer og søde kager, der hænger i luften. Den konstante summen fra snak og grin fra mennesker, der står i kø for at se Collosseum eller nyder hinandens selskab i en solstråle foran en café. Rom er en fest for sanserne og en sand livsnyder-by! Her kan I slentre hånd i hånd gennem de brostensbelagte gader, lade jer betage af kendte kunstneres uforlignelige mesterværker, se de ældgamle ruiner og flotte kirker og bare suge til jer af den italienske charme.

Fra jeres hotel har I kun 10 minutters gang til seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum samt flere museer og smukke kirker. Med sådan en placering kan I virkelig få oplevet Roms brusende stemning!

Hotel Giolli Nazionale
Hotel facade

Jeres charmerende hotel ligger på den livlige Via Nazionale og kun 20 minutters gang til seværdigheder som Colosseum og Trevifontænen. I har heller ikke langt til gode transportmuligheder såsom tog, metro og bus fra stationen Roma Termini. Hotellet har en bar, hvor der serveres kølige drinks og lækre snacks, og I får serveret morgenmad hver morgen i hotellets restaurant. Ved ankomsten forkæles I med en flaske Prosecco og en frugtkurv.

Dobbeltværelse
room2

I bor på et af hotellets elegante dobbeltværelser, der er udstyret med aircondition, fladskærms-TV, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og plejeprodukter.

Vi anbefaler

Rom har masser af forkælelser til ganen – her har vi samlet nogle af vores favoritter:

 • Margutta RistorARTE | Denne unikke restaurant byder på både flot anrettede vegetariske retter og kunstudstillinger fra både nye og kendte kunstnere. I weekenderne serveres der en herlig brunch.
 • NamasTèy | Ikke langt fra Pantheon og Trevifontænen finder I denne lille tebutik. Her finder I alverdens slags te fra alle verdenshjørner – fra den klassiske grønne te til spændende, aromatiske blandinger. Enhver tedrikkers paradis!
 • Momart Café | I Rom serveres der en såkaldt "aperitivo" på mange restauranter og caféer, som består af 1 drikkevare og fri buffet. På Momart Café kan I mæske jer i alverdens pastaretter, lækre grøntsager og ikke mindst frisklavet pizza med sprøde bunde! Tip: Vær her omkring kl. 19.00 for at være sikker på at få bord.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Indchecket bagage med Ryanair og easyJet (kan tilkøbes i bookingprocessen)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4 € per per person per dag

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 14:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Rabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Personer fra 3 år betaler 189-299 DKK per nat for hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Ciampino Airport (CIA) i Rom, fly fra Københavns Lufthavn og Hamborg Lufthavn til Fiumicino Airport (FCO) i Rom
- Inkluderet i prisen Norwegian: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) og 20 kg indchecket bagage per person
- Inkluderet i prisen med Ryanair: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm)
- Inkluderet i prisen fra Hamborg med Easyjet: 1x håndbagage (56x45x23 cm)
- Den forventede flyvetid er cirka 2 ½ time
- I flyver med Ryanair eller Norwegian fra København eller med easyJet fra Hamborg (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet ligger centralt på Via Nazionale og indenfor 20 minutters gåafstand til seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum og Trevifontænen. Det tager ca. 45-90 minutter at komme hertil med offentlig transport fra lufthavnen (afhængigt af lufthavn).

Hotel Giolli Rome
Via Nazionale 69
00184 Rom
Italien