Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie på 4-stjernet designhotel i sprudlende Berlin

 • Storbyferie
 • 2 overnatninger
 • Berlin
Pris fra kr. 2.419,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på storbyferie til sprudlende Berlin og tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på det stilfulde, 4-stjernede desginhotel Hotel Q! Prisen er inkl. fly tur-retur fra København samt morgenmad og wellness

Tag på storbyferie til Tysklands sprudlende hovedstad, og bo på elegant 4-stjernet hotel! Her er der ikke sparet på noget, når det kommer til komfort og stil, for I bor på et prisbelønnet designhotel tæt på Kurfürstendamm, og I har adgang til afslapning og forkælelse i wellnessområdet. I bestemmer selv, om Berlin skal ses på en kort smuttur, eller om I snupper en forlænget weekend med tid til rigtig at dykke ned i alle storbyens herligheder. Men én ting er sikkert: Med dette tilbud kommer I til Berlin med stil!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (min. og maks. 2 voksne) på Hotel Q!****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellness- og fitnessområde
 • Fly tur-retur fra København til Berlin
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Velkomstdrink og 1x middag | 79 DKK per person
Berlin

Der foregår altid noget i Tysklands livlige hovedstad, som må siges at være et af Europas midtpunkter, når det kommer til kunst, kultur og musik. Det er oplagt at tage på en shoppingtur til det nærliggende Kurfürstendamm, som er kendt for at huse eksklusive modebutikker, og i bydelen Charlottenburg vil I også finde Tysklands største zoo, hvor I kan hilse på ikke mindre end 14.000 dyr. Tag også med metroen og udforsk nogle af byens andre kvarterer: Se f.eks. de jødiske mindesten tæt ved Brandenburger Tor, få en øl på en hip bar i Prenzlauer Berg eller besøg det mangfoldige Kreuzberg, der er et pulserende og kulturelt mekka med grønne parker, hyggelige beværtninger og kulturelle højdepunkter.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Q! Berlin

125 Anmeldelser
 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Hotel © Hotel Q! Berlin

Det prisbelønnede Hotel Q! har en lang liste af berømtheder blandt sine gæster — Blandt andet Brad Pitt, Angelina Jolie og Drew Barrymore har overnattet her. Designhotellet ligger lige rundt om hjørnet fra shoppinggaden Kurfürstendamm og er smagfuldt indrettet. Den stilsikre linje gælder også i restauranten, som serverer elegante retter i lige så smagfulde omgivelser. Wellnessområdet, som I har fri adgang til, er en sanseoplevelse i sig selv. Nyd varmen og det bløde sand i det opvarmede sandrum, slap af i saunaen og bliv til sidst skyllet igennem i det japanske baderum. På Hotel Q! føler I jer som rigtige rockstjerner!

 • +5
Læs mere
Standard room with shower © Hotel Q! Berlin

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotellets 77 værelser er indrettet i elegant, klassisk og enkel stil. I bor på et lækkert dobbeltværelse på ca. 18-20 m². De lyse vægge giver en hyggelig og stilfuld stemning, mens møblerne er udvalgt efter høj komfortstandard. Alle værelser er udstyret med et skrivebord, et åbent badeværelse med brusekabine, separat toilet, hårtørrer, make-up spejl, aircondition, minibar, fladskærms-TV, radio, telefon og gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Fishermans: Den afslappede men stadig elegante restaurant ved bredden af søen Tegel vil overraske gæsterne med årstidens fiskeretter. Der lægges særlig vægt på bæredygtigt fiskeri og topkvalitet - og det er til at smage! I kommer hertil på mindre end 30 minutter med U-Bahn linje U6.
 • Berliner Unterwelten Museum: Oplev Berlins historie fra et anderledes perspektiv på Berliner Underwelten Museum der tager jer en tur tilbage gennem underjordiske anlæg og giver jer indsigt i nogle af byen historiske og hemmelighedsfulde bunkeranlæg. Museet ligger i kort afstand til stationen Gesundbrunnen.
 • Hamburger Bahnhof: Engang en togstation, i dag et fascinerende museum for moderne kunst. Hamburger Bahnhof udstiller de største provokerende og eksperimenterende kunstnere, og på togstationen kan man både opleve lyd, lys, foto, film og design i en spændende forening.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 5% af hotelprisen
Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Min. og maks. 2 voksne

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Restaurant og wellnessområde

Hotellets restaurant er lukket om søndagen
Wellnessområdet er åbent dagligt mellem kl. 16.00 og 22.00

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Designhotellet er ideelt beliggende i det fornemme og centrale område Charlottenburg. Blot 200 meter fra hotellet vil I finde både S-Bahn og U-Bahn, der tilbyder gode forbindelser til resten af byen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice