Pris fra
kr 1.109,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie på 4-stjernet designhotel i sprudlende Berlin

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger

Allerede booket 9 gange

per person fra kr 1.109,-
baseret på 2 personer

Tag på storbyferie til sprudlende Berlin og tilbring 2, 3 eller 4 overnatninger på det stilfulde, 4-stjernede desginhotel Hotel Q! Prisen er inkl. fly tur-retur fra Billund eller København samt morgenmad og wellness

Tag på storbyferie til Tysklands sprudlende hovedstad, og bo på elegant 4-stjernet hotel! Her er der ikke sparet på noget, når det kommer til komfort og stil, for I bor på et prisbelønnet designhotel tæt på Kurfürstendamm, og I har adgang til afslapning og forkælelse i wellnessområdet. I bestemmer selv, om Berlin skal ses på en kort smuttur, eller om I snupper en forlænget weekend med tid til rigtig at dykke ned i alle storbyens herligheder. Men én ting er sikkert: Med dette tilbud kommer I til Berlin med stil!

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (min. og maks. 2 voksne) på Hotel Q!****
 • Morgenmad
 • Adgang til wellness- og fitnessområde
 • Fly tur-retur fra København eller Billund
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Velkomstdrink og 1x middag | 79 DKK per person
 • Fra Billund: Maks. 1 styk indchecket bagage á 23 kg per person | 522 DKK
 • Fra København: Maks. 1 styk indchecket bagage á 20 kg per person | 240-270 DKK, afhængigt af sæson
Berlin

Der foregår altid noget i Tysklands livlige hovedstad, som må siges at være et af Europas midtpunkter, når det kommer til kunst, kultur og musik. Det er oplagt at tage på en shoppingtur til det nærliggende Kurfürstendamm, som er kendt for at huse eksklusive modebutikker, og i bydelen Charlottenburg vil I også finde Tysklands største zoo, hvor I kan hilse på ikke mindre end 14.000 dyr. Tag også med metroen og udforsk nogle af byens andre kvarterer: Se f.eks. de jødiske mindesten tæt ved Brandenburger Tor, få en øl på en hip bar i Prenzlauer Berg eller besøg det mangfoldige Kreuzberg, der er et pulserende og kulturelt mekka med grønne parker, hyggelige beværtninger og kulturelle højdepunkter.

Hotel Q! Berlin****
Hotel

Det prisbelønnede Hotel Q! har en lang liste af berømtheder blandt sine gæster — Blandt andet Brad Pitt, Angelina Jolie og Drew Barrymore har overnattet her. Designhotellet ligger lige rundt om hjørnet fra shoppinggaden Kurfürstendamm og er smagfuldt indrettet. Den stilsikre linje gælder også i restauranten, som serverer elegante retter i lige så smagfulde omgivelser. Wellnessområdet, som I har fri adgang til, er en sanseoplevelse i sig selv. Nyd varmen og det bløde sand i det opvarmede sandrum, slap af i saunaen og bliv til sidst skyllet igennem i det japanske baderum. På Hotel Q! føler I jer som rigtige rockstjerner!

Dobbeltværelse
Room2

Hotellets 77 værelser er indrettet i elegant, klassisk og enkel stil. I bor på et lækkert dobbeltværelse på ca. 18-20 m². De lyse vægge giver en hyggelig og stilfuld stemning, mens møblerne er udvalgt efter høj komfortstandard. Alle værelser er udstyret med et skrivebord, et åbent badeværelse med brusekabine, separat toilet, hårtørrer, make-up spejl, aircondition, minibar, fladskærms-TV, radio, telefon og gratis WiFi.

Vi anbefaler

 • Fishermans: Den afslappede men stadig elegante restaurant ved bredden af søen Tegel vil overraske gæsterne med årstidens fiskeretter. Der lægges særlig vægt på bæredygtigt fiskeri og topkvalitet - og det er til at smage! I kommer hertil på mindre end 30 minutter med U-Bahn linje U6.
 • Berliner Unterwelten Museum: Oplev Berlins historie fra et anderledes perspektiv på Berliner Underwelten Museum der tager jer en tur tilbage gennem underjordiske anlæg og giver jer indsigt i nogle af byen historiske og hemmelighedsfulde bunkeranlæg. Museet ligger i kort afstand til stationen Gesundbrunnen.
 • Hamburger Bahnhof: Engang en togstation, i dag et fascinerende museum for moderne kunst. Hamburger Bahnhof udstiller de største provokerende og eksperimenterende kunstnere, og på togstationen kan man både opleve lyd, lys, foto, film og design i en spændende forening.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Indchecket bagage (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 5% af hotelprisen
Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Pris per person

Værelseskapacitet

Min. og maks. 2 voksne

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hele hotellet

Restaurant og wellnessområde

Hotellets restaurant er lukket om søndagen
Wellnessområdet er åbent dagligt mellem kl. 16.00 og 22.00

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Berlin-Schönefeld (SXF) eller fra Billund Lufthavn til Berlin-Tegel (TXL)
- Inkluderet i prisen fra København: 1 stk. håndbagage (56x45x25 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra Billund: 1 stk. håndbagage (maks. 8 kg og 55x40x23 cm) per person
- Den forventede flyvetid er mellem 1 og 1½ time
- I flyver med Easyjet fra København og med Air Berlin fra Billund (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Designhotellet er ideelt beliggende i det fornemme og centrale område Charlottenburg. Blot 200 meter fra hotellet vil I finde både S-Bahn og U-Bahn, der tilbyder gode forbindelser til resten af byen.

Hotel Q! Berlin
Knesebeckstrasse 67
10623 Berlin
Tyskland