Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

All-inclusive på solfyldte Mallorca

 • Solferie
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Can Picafort
31 Anmeldelser
Pris fra kr. 2.849,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

5, 7, 9 eller 14 overnatninger 300 meter fra stranden på Ilusion Hotel Markus & Spa på Mallorca med all-inclusive, fly tur-retur og transfer

Forkæl jer selv med en ferie fyldt med sol og ingen bekymringer. Vi har sørget for det hele, så I sætter jer bare på flyveren og flyver mod solskinsøen Mallorca! Fra lufthavnen bliver I kørt til jeres hotel, som ligger helt tæt på stranden, og med all-inclusive behøver I heller ikke tænke på madlavningen. Pak badetøjet, husk solcremen og sæt solbrillerne i håret, for den her ferie bliver fuld af vandsjov, solskin og kvalitetstid for hele familien!

Inklusive
 • Ilusion Hotel Markus & Spa: 5, 7, 9 eller 14 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Fly fra København, Billund, Aalborg, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Mallorca

Mallorca er kendt for sit behagelige middelhavsklima med masser af solskinstimer, lækre lokale delikatesser og ikke mindst maleriske natur med klipper, bjerge og lange sandstrande. Jeres hotel ligger på øens nordøstlige kyst i resortområdet Can Picafort tæt ved stranden, så I får rig mulighed for at slikke sol og svømme i det krystalblå hav. Tag en dagstur til byen Alcúdia, som ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet, hvor I vil finde et væld af hyggelige caféer, små butikker og en flot havn.

Ilusion Hotel Markus & Spa

 • Hotel
 • Can Picafort, Spanien
2018 pool

Jeres hotel ligger blot 300 m fra stranden i den nordøstlige del af Mallorca. Hotellet råder over en solterrasse med swimmingpools for både børn og voksne, og har desuden indendørs swimmingpool, hvis det skulle være at foretrække. I får all-inclusive under hele opholdet, som bl.a. består af simple spanske og internationale retter. Mod gebyr kan I benytte hotellets fitnesscenter samt spa med boblebad og sauna.

 • +9
Læs mere
2018 double

Standard dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Disse dobbeltværelser har enten udsigt over byen eller over swimmingpoolen. Der er både aircondition, satellit-TV, telefon og værdiboks, så alle fornødenheder er på plads. I har desuden eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

2018 double sea view

Dobbeltværelse med havudsigt

3 voksne per værelse

Disse dobbeltværelser har havudsigt, aircondition, satellit-TV, telefon og værdiboks samt eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

All-inclusive:

Hver dag serverer hotellet simple spanske og internationale retter i buffeten, der gør jer mætte og giver jer energi til at udforske området:

 • Morgenmadsbuffet: 8.00 - 10.00
 • Frokostbuffet: 13.00 - 15.00
 • Aftenbuffet: kl. 19.00 - 21.00
 • Snacks: 11.00 - 17.00
 • Drikkevarer: 10.00 - 24.00 (øl, vin, lokal spiritus, te, kaffe, vand, sodavand og juice)
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: ca. 2,20 € per person over 15 år per nat (maj-okt) eller 0,55 € per person over 15 år per nat (nov-apr). Turistskatten reduceres med 50% ved ophold længere end 7 overnatninger.
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 3 personer per Standard dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Dobbeltværelse med havudsigt

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 703,- - kr. 2.887,- på opholdet

Internet

Mulighed for WiFi på hotellet mod gebyr på 5 € per nat

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Wellness

Hotellet har udendørs og indendørs swimmingpool. Mod gebyr kan I bruge hotellets fitnessrum, og mellem oktober og maj kan I gratis bruge saunaen (fra juni til september koster det 8 € per person)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotellet ligger på den nordøstlige del af Mallorca blot 300 m fra stranden. Fra lufthavnen er der ca. 50 minutters kørsel, men transporten fra lufthavnen til hotellet tur-retur er inkluderet, så I kommer nemt og bekvemt fra sted til sted.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice