• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sensommerfavorit: Mallorca med det hele

Solferie 5 eller 7 overnatninger Can Picafort

(16 Anmeldelser)
per person fra kr. 4.569,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 45 gange

Book solferien nu og flyv sydpå til Mallorca med 5, 7, 9 eller 14 overnatninger på Ilusion Hotel Markus & Spa med all-inclusive, fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg og transport mellem lufthavnen og hotellet

Forkæl jer selv med en ferie fyldt med sol og ingen bekymringer. Vi har sørget for det hele, så I sætter jer bare på flyveren og flyver mod solskinsøen Mallorca! Fra lufthavnen bliver I kørt til jeres hotel, som ligger helt tæt på stranden, og med all-inclusive behøver I heller ikke tænke på madlavningen. Pak badetøjet, husk solcremen og sæt solbrillerne i håret, for den her ferie bliver fuld af vandsjov, solskin og kvalitetstid for hele familien!

Inklusive
 • 5, 7, 9 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne og 1 barn 0-12 år + 1 baby 0-1 år) på Ilusion Hotel Markus & Spa***
 • All-inclusive
 • Fly tur-retur fra København, Billund, Aalborg eller Hamborg til Palma de Mallorca
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Vælg en afgangsdato
Tilvalg
 • Formentor-stranden og fyrtårn | 219 DKK per voksen (fra 13 år)
 • Formentor-stranden og fyrtårn | 109 DKK per barn (4-12 år)
 • Formentor-fyrtårnet og Figuera-bugten | 219 DKK per voksen (fra 13 år)
 • Formentor-fyrtårnet og Figuera-bugten | 109 DKK per barn (4-12 år)
Mallorca

Mallorca er kendt for sit behagelige middelhavsklima med masser af solskinstimer, lækre lokale delikatesser og ikke mindst maleriske natur med klipper, bjerge og lange sandstrande. Jeres hotel ligger på øens nordøstlige kyst tæt ved stranden, så I får rig mulighed for at slikke sol og svømme i det krystalblå hav. Tag en dagstur til byen Alcúdia, som ligger ca. 20 minutters kørsel fra hotellet, hvor I vil finde et væld af hyggelige caféer, små butikker og en flot havn.

Ilusion Hotel Markus & Spa

(109 anmeldelser)
Hotel Can Picafort, Spanien
hotel

Jeres hotel ligger blot 300 m fra stranden i den nordøstlige del af Mallorca. Hotellet råder over en solterrasse med swimmingpools for både børn og voksne, og har desuden indendørs swimmingpool, hvis det skulle være at foretrække. I får all-inclusive under hele opholdet, som bl.a. består af simple spanske og internationale retter. Mod gebyr kan I benytte hotellets fitnesscenter samt spa med boblebad og sauna.

Læs mere
double room - sea view

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et dobbeltværelse med plads til op til fem personer (maks. 3 voksne, 1 barn 0-12 år og 1 baby 0-1 år). Værelserne har enten udsigt over byen eller over swimmingpoolen. Der er både aircondition, satellit-TV, telefon og værdiboks, så alle fornødenheder er på plads. I har desuden eget badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

All-inclusive:

Hver dag serverer hotellet simple spanske og internationale retter i buffeten, der gør jer mætte og giver jer energi til at udforske området:

 • Morgenmadsbuffet: 8.00 - 10.00
 • Frokostbuffet: 13.00 - 15.00
 • Aftenbuffet: kl. 19.00 - 21.00
 • Snacks: 11.00 - 17.00
 • Drikkevarer: 10.00 - 24.00 (øl, vin, lokal spiritus, te, kaffe, vand, sodavand og juice)
Valgfri udflugter

Skal der ske lidt, mens I er afsted, kan I tilkøbe en udflugt til Fermentor-stranden og fyrtårnet. Turen varer knap 5 timer, og I har en time til at svømme eller gå tur langs stranden, før turen går videre til fyrtårnet, der har til huse i 200 meters højde i klipperne. Her kan I (afhængigt af årstiden) se høgene og duerne passe deres reder, og når I krydser Pollença-bugten kan I være heldige at spotte en delfin eller to! I Es Coll Baix-bugten kan I hoppe vandet for en skøn svømmetur, inden I vender tilbage til Can Picafort.

I kan også tilkøbe en udflugt til Fermentor-fyrtårnet og Cala-bugten. Her starter I turen ved det emblematiske fyrtårn, hvorefter I sejler videre til Cala Figuera, som er en af Mallorcas smukkeste bugter. Her har I tid til at svømme i det klare vand, før I sejler gennem Pollença-bugten og Alcanada mod endestationen Picafort.

Bemærk, at udflugterne kun er tilgængelige i perioden 3. maj til oktober.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 12:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn 0-12 år + 1 baby 0-1 år per værelse

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12: 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Internet

Mulighed for WiFi på hotellet mod gebyr på 5 € per nat

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Wellness

Hotellet har udendørs og indendørs swimmingpool. Mod gebyr kan I bruge hotellets fitnessrum, og mellem oktober og maj kan I gratis bruge saunaen (fra juni til september koster det 8 € per person)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger på den nordøstlige del af Mallorca blot 300 m fra stranden. Fra lufthavnen er der ca. 50 minutters kørsel, men transporten fra lufthavnen til hotellet tur-retur er inkluderet, så I kommer nemt og bekvemt fra sted til sted.