• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i Paris med sejltur

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Paris
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.649,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 64 gange

2-5 nætter i kærlighedens by på Hotel Ariane Montparnasse i Paris inkl. morgenmad, sejltur og fly tur-retur fra København, Billund el. Hamborg

Paris er kendt som kærlighedens by, og det er der utallige grunde til. Byen udstråler skønhed og charme, og det vil I hurtigt opdage, når I slentrer hånd-i-hånd ned ad Paris' små gader, stjæler et kys under en cafémarkise eller foreviger kærligheden med en hængelås på en af de mange broer over Seinen. Den franske hovedstad danner rammen om en perfekt romantisk miniferie, når I tilbringer 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Ariane Montparnasse inkl. morgenmad, fly-tur retur fra København eller Billund og en sejltur på Seinen.

Inklusive
 • Hotel Ariane Montparnasse: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København til Paris og fra Paris til København
 • Fly fra Hamborg/København/Billund til Paris og fra Paris til Hamborg/København/Billund
 • Håndbagage
 • Sejltur på Seinen
Paris

Kærlighedens by, modeverdenens højborg og byen med de mange kunstskatte. Paris har det hele, og så er der også masser af oplevelser for børnefamilien! Tag for eksempel børnene med på en hyggelig kanalrundfart, hvor I ser nogle af de berømte seværdigheder som Louvre og Notre Dame, eller lad ungerne more sig over at få tegnet deres portrætter af de lokale kunstnere i Montmartre. Gå også en tur langs Seinen ved solnedgang, forcér trinene til Sacre Coeur og betragt Eiffeltårnet fra alle afkroge af byen — Uanset om I besøger Paris for første eller 10. gang er her altid noget nyt at se.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Ariane Montparnasse

120 Anmeldelser
 • Hotel
 • Paris, Frankrig
Hotel Ariane Montparnasse, Lobby

Dette charmerende hotel er den ideelle base for jeres ophold i romantikkens hovedstad! Med en beliggenhed i kunstnerkvarteret Montparnasse i det 14. arrondissement er I tæt på alle byens store seværdigheder, museer og monumenter. Hotellet er nyrenoveret, og et gennemgående tema i hotellets malerier og pynt er dekorative timeglas og ure. Hver morgen byder hotellet på morgenmadsbuffet, og receptionen har åben 24 timer i døgnet.

Læs mere
Doppelzimmer, Hotel Ariane Montparnasse

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets elegante, nyrenoverede dobbeltværelser, som sikrer jer et dejligt ophold med indretning i varme farver, store vinduer og smukke dekorationer. På værelset har I en komfortabel dobbeltseng, skrivebord, fladskærms-TV, telefon, aircondition, pengeskab og eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. På alle værelser er der gratis WiFi.

Vi anbefaler

Alle ved, at storslåede Notre Dame, Louvre-museet og naturligvis Eiffeltårnet er seværdigheder i Paris, som fortjener et besøg. Men Paris byder også på et bredt udvalg af kulturelle skatte, som kan findes, hvis I bevæger jer et par skridt væk fra de mest befærdede turistruter.

 • Når I er i Montparnasse, må I ikke snyde jer selv for en tur forbi Tour Montparnasse! Selv om tårnet med sit mere grove udseende står i kontrast til Eiffeltårnet, kan I stadig tage turen op til toppen og se en fantastisk udsigt over byen. Overfor tårnet kan I gå på opdagelse på Marché Edgar Quinet-markedet, som byder på et stort udvalg af franske lækkerier.
 • Tag på shopping i Montorgueil-kvarteret, hvor I finder både fashionable tøjbutikker samt små, skjulte forretninger med alverdens finurlige ting foruden et væld af barer og bistroer.
 • Har I lyst til en fredfyldt gåtur hånd-i-hånd, skal I slentre fra Pont Nuef langs Seinen mod den smukke plads, Place de la Concorde. På turen vil I møde massevis af gademalere, som står klar til at forevige jeres storbyferie i den franske hovedstad.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 1,65 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sejltur på Seinen

Ved ankomst til hotellet, og I vil få udleveret billetter eller værdibevis i hotellets reception til jeres sejltur på Seinen

Sted

Hotellet er placeret i kvarteret Montparnasse i det 14. arrondissement. Herfra er der blot 5 minutters gang til den nærmeste metrostation og ca. 1 kilometer til kvarterets togstation. Paris-Orly Lufthavn ligger ca. 13 kilometer fra hotellet og kan nås med bussen på 20 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice