• Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i Paris med sejltur

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 overnatninger
 • Paris
19 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.509,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 93 gange

2-5 nætter i kærlighedens by på Hotel Ariane Montparnasse i Paris inkl. morgenmad, sejltur på Seinen og fly tur-retur

Paris er kendt som kærlighedens by, og det er der utallige grunde til. Byen udstråler skønhed og charme, og det vil I hurtigt opdage, når I slentrer hånd-i-hånd ned ad Paris' små gader, stjæler et kys under en cafémarkise eller foreviger kærligheden med en hængelås på en af de mange broer over Seinen. Den franske hovedstad danner rammen om en perfekt romantisk miniferie, når I tilbringer 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Ariane Montparnasse inkl. morgenmad, fly-tur retur fra København eller Billund og en sejltur på Seinen.

Inklusive
 • Hotel Ariane Montparnasse: 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København eller Billund til Paris tur-retur
 • Håndbagage
 • Sejltur på Seinen
Romantik i Paris

Der er en grund til, at Paris bliver kaldt byernes by. Europas mest romantiske by byder på et fantastisk potpourri af historiske, kulturelle og gastronomiske oplevelser. Skal I have en fornemmelse af det ægte og ikke mindst mest romantiske Paris, skal I lægge vejen forbi det ikoniske kvarter Montmartre. Smag på delikatesser i kvarterets mange små creperier, se det betagende smukke Sacré Coeur skifte farve fra grå til mælkehvid i solens stråler, og nyd at slentre ad Rue des Abbesses, hvor store kunstnere som Dalí, Picasso, Monet og Van Gogh lod sig inspirere. Her kan man ikke undgå at blive plaskforelsket i Paris!

Hotel Ariane Montparnasse

 • Hotel
 • Paris, Frankrig
Property

Dette charmerende hotel er den ideelle base for jeres ophold i romantikkens hovedstad! Med en beliggenhed i kunstnerkvarteret Montparnasse i det 14. arrondissement er I tæt på alle byens store seværdigheder, museer og monumenter. Hotellet er nyrenoveret, og et gennemgående tema i hotellets malerier og pynt er dekorative timeglas og ure. Hver morgen byder hotellet på morgenmadsbuffet, og receptionen har åben 24 timer i døgnet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Læs mere

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et af hotellets elegante, nyrenoverede dobbeltværelser, som sikrer jer et dejligt ophold med indretning i varme farver, store vinduer og smukke dekorationer. På værelset har I en komfortabel dobbeltseng, skrivebord, fladskærms-TV, telefon, aircondition, pengeskab og eget badeværelse med bruser eller badekar samt hårtørrer. På alle værelser er der gratis WiFi.

Vi anbefaler

Alle ved, at storslåede Notre Dame, Louvre-museet og naturligvis Eiffeltårnet er seværdigheder i Paris, som fortjener et besøg. Men Paris byder også på et bredt udvalg af kulturelle skatte, som kan findes, hvis I bevæger jer et par skridt væk fra de mest befærdede turistruter.

 • Når I er i Montparnasse, må I ikke snyde jer selv for en tur forbi Tour Montparnasse! Selv om tårnet med sit mere grove udseende står i kontrast til Eiffeltårnet, kan I stadig tage turen op til toppen og se en fantastisk udsigt over byen. Overfor tårnet kan I gå på opdagelse på Marché Edgar Quinet-markedet, som byder på et stort udvalg af franske lækkerier.
 • Tag på shopping i Montorgueil-kvarteret, hvor I finder både fashionable tøjbutikker samt små, skjulte forretninger med alverdens finurlige ting foruden et væld af barer og bistroer.
 • Har I lyst til en fredfyldt gåtur hånd-i-hånd, skal I slentre fra Pont Nuef langs Seinen mod den smukke plads, Place de la Concorde. På turen vil I møde massevis af gademalere, som står klar til at forevige jeres storbyferie i den franske hovedstad.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 1,65 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 2 personer per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sejltur på Seinen

Ved ankomst til hotellet, og I vil få udleveret billetter eller værdibevis i hotellets reception til jeres sejltur på Seinen

Sted

Hotellet er placeret i kvarteret Montparnasse i det 14. arrondissement. Herfra er der blot 5 minutters gang til den nærmeste metrostation og ca. 1 kilometer til kvarterets togstation. Paris-Orly Lufthavn ligger ca. 13 kilometer fra hotellet og kan nås med bussen på 20 minutter.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice