• Med fly
 • Med indkvartering

Kom i sommerstemning på Tenerife

 • Solferie
 • 7 eller 14 overnatninger
 • Puerto de la Cruz
19 Anmeldelser
Pris fra kr. 4.769,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 73 gange

Tag på 4-stjernet solferie på Tenerife: 7 eller 14 overnatninger på Blue Sea Resort Puerto med all-inclusive, fly tur-retur fra København el. Hamborg

Bølgebrus, cocktails og lækre sandstrande – snup 1 eller 2 ugers ferie på solrige Tenerife! I bor på et flot 4-stjernet hotel med all-inclusive, så der er lagt op til nogle afslappende dage ved poolen eller i det smukke landskab. Vulkanøen Tenerife lokker med sine spændende sorte strande og hyggelige promenader, men øen byder også på et smukt, vulkansk landskab med tropiske skove, forrevne klipper og charmerende kystbyer, som bare venter på at blive udforsket!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 personer) på Hotel Blue Sea Puerto Resort****
 • All-inclusive
 • Fly fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Håndbagage
Tenerife

Tenerife er en yndet feriedestination for gæster fra hele verden, og det er ikke uden grund. Øen er et sandt ferieparadis, hvad enten man er til strandferie, spansk økultur eller vandreture i et smukt landskab. I bor på øens nordside i Puerto de la Cruz, som byder på et farverigt kultur- og natteliv. I kan besøge stranden Martianez der ligger ca. 1,5 km fra hotellet, der er speciel på grund af sit sorte sand, der skyldes øens vulkanske natur I kan også tage på udflugt til Teide Nationalpark på øens østligste punkt, hvor I kan bestige vulkanen Teide og opdage øens sjældne plante- og dyrearter. Besøg også de mange flotte og hyggelige landsbyer, der ligger som perler på en snor langs øens smukke kyst.

Blue Sea Puerto Resort

 • Hotel
 • Puerto de la Cruz, Spanien
Hotel

På dette flotte 4-stjernede hotel har I et perfekt udgangspunkt for en afslappende og spændende ferie! Hotellet ligger i skønne omgivelser, og råder over to swimmingpools med børnebassin, en restaurant, en poolbar, multi-sportsbaner, et fitness-center og en legeplads. Der er desuden et spa-område, hvor I kan tilkøbe massage eller slappe af i saunaen. Fra kl. 10.00 til 18.00 arrangerer hotellets børneklub sjove aktiviteter for børn i alle aldre, og om aftenen er der temamiddag i restauranten og underholdningsshows. Hotellet ligger omkring 1,5 km fra stranden Martianez.

 • +7
Læs mere
double room NEW

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor på et lyst dobbeltværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge. I har jeres eget badeværelse med hårtørrer, og værelset er udstyret med aircondition, TV (mod betaling), pengeskab (mod betaling) og terrasse eller altan.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

All-inclusive

- Morgenmad, frokost og aftensmad (à la carte eller buffet)
- Varme og kolde snacks fra kl. 11.00 til 19.00
- Alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer ad libitum fra kl. 10.30 til 24.00

Værelseskapacitet

Maks. 3 voksne eller 2 voksne og 1 barn op til 12 år per dobbeltværelse

Børnerabat

Børnerabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-12 år får 50% rabat på hotelværelset
Børn fra 13 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 2.512,- - kr. 5.526,- på hotelværelset

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen kørestolsvenlige værelser

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på hotellet

Internet

Der er gratis WiFi i hotellets fællesområder

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. Hvis I ikke har udfyldt de personlige oplysninger indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

I bor på øens nordlige kyst i naturskønne omgivelser. Hotellet ligger ca. 1,5 km fra stranden Martianez og det tager knap en halv time at køre fra Tenerife Lufthavn til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice