Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

4* hotelophold i nordtyske Schwerin

 • Miniferie
 • overnatninger
 • Schwerin
5 Anmeldelser
kr. 849,- -51%
Nu kr. 419,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd 3 afslappende dage i slotsbyen Schwerin med ophold på 4-stjernet hotel inklusive morgenmad, velkomstdrink og fri offentlig transport under opholdet!

Mærk den royale stemning i slotsbyen Schwerin, og tilbring 3 dage med kunst, kultur og natur i denne vidunderlige tyske by. I Schwerin kan I beundre byens overdådige eventyrslot, læne jer tilbage og nyde roen ved de mange søer og besøge byens spændende museer. I bor på et 4-stjernet hotel og bliver desuden forkælet med morgenmad og en velkomstdrink. Derudover får I en billet til offentlig transport, så I nemt kan komme rundt til alle byens seværdigheder.

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på InterCityHotel Schwerin****
 • Morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Billet til offentlig transport under hele opholdet
 • Turistskat
Tilvalg
 • Medbring kæledyr: 10 € per dyr per dag (betales på hotellet)
Schwerin

Et pragtfuldt landskab med søer og skove, smukke slotsparker og storslåede gamle bygninger – Mecklenburg i det nordlige Tyskland har ikke blot en uimodståelig natur, men er også fuld af kulturelle og historiske oplevelser. Hertugdømmet Mecklenburg-Schwerin var i århundreder en af Nordeuropas vigtigste stater, og i den gamle hovedstad Schwerin kan I regne med et ophold i royale omgivelser. De vigtigste seværdigheder er selvfølgelig det prægtige Schwerin Slot og den historiske bymidte, der er en af Tysklands bedst bevarede. Byen er desuden hjemsted for det berømte kunstmuseum Staatliches Museum og den smukke gotiske domkirke, der stammer helt fra det 12. århundrede. Ét er sikkert – i Schwerin går ingen historieelsker forgæves!

InterCityHotel Schwerin****

9 Anmeldelser
 • Hotel
 • Schwerin, Tyskland
InterCityHotel Schwerin

Dette 4-stjernede hotel har en ideel placering lige ved hovedbanegården, og der er blot 9 minutters gang til byens centrum og den hyggelige gamle bydel. Når I ankommer, bydes I velkommen med en velkomstdrink, mens I om morgenen kan nyde morgenbuffeten på den tilhørende restaurant. Får I lyst til en drink, besøg da hotellets hyggelige bar.

Læs mere
InterCityHotel Schwerin, room

Værelser

I bor på et komfortabelt og lydisoleret dobbeltværelse, der er 20 m² stort. Værelset er udstyret med dobbeltseng eller to enkeltsenge, kabel-TV, gratis WiFi, skrivebord, radio, minibar og badeværelse med toilet og bruser.

5% rabat på Scandlines

Skal I med færgen? Så kan I købe jeres færgebillet med 5% rabat på: https://travelbird.dk/scandlines

Rabatten gælder til følgende færgeruter:
Rødby-Puttgarden
Gedser-Rostock

Rabatten gives til billetter af typen Economy (dog kun, hvis I allerede er SMILE medlemmer), Economy Extra, Flex, Easy Return og Miniferie. Bemærk, at rabatten kun gælder til køb af færgebilletter. Der gives ikke rabat på andre service på Scandlines.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner InterCityHotel Schwerin. Du indgår derfor direkte aftale med InterCityHotel Schwerin. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år) per værelse

Børnerabat

Børnerabat i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
- Børn 0-11 år: Overnatter gratis i forældrenes seng
- Børn 12-17 år: Beregnes som voksne og betaler fuld pris

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Tilgængelighed

Hotellet har et kørestolsvenligt værelse. Kontakt venligst vores kundeservice, hvis dette ønskes

Parkering

I kan parkere ved hotellet for 9 € per 24 timer

Kæledyr

Maks. 2 kæledyr per værelse kan medbringes for 10 € per dyr per dag. Angives i forbindelse med booking og betales på hotellet

Flere værelser

Ønsker I at booke flere værelser? I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen

Vi har indgået en aftale med Scandlines Danmark ApS om salg og formidling af visse produkter, herunder færgerejser. For hvert salg eller formidling af Scandlines Danmark ApS’ produkter, kan vi modtage en provision fra Scandlines Danmark ApS

Vi har indgået en aftale med Scandlines Danmark ApS om salg og formidling af visse produkter, herunder færgerejser. For hvert salg eller formidling af Scandlines Danmark ApS’ produkter, kan vi modtage en provision fra Scandlines Danmark ApS

Sted

Hotellet er beliggende i Schwerin i den nordtyske delstat Mecklenburg-Vorpommern. Fra hotellet er der ca. 9 minutters gang til byens centrum og 15 minutters gang til Schwerin Slot.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice