• Med fly
 • Med indkvartering

Rundrejse på Cuba

 • Rundrejse
 • 15 overnatninger
26 Anmeldelser
Pris fra kr. 9.999,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 67 gange

Oplev alt det bedste fra Cuba: 2 uger i Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Varadero inkl. morgenmad, udflugter, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg, bagage og al transport under opholdet

Så er rejsen her, som I har ventet på! Tag på en fantastisk rundrejse på Cuba – den historiske og modsætningsfyldte ø, der på samme tid fortryller og forundrer. Glæd jer til at opleve byerne Havana, Viñales, Cienfuegos, Trinidad og Varadero, der ligger som små tidslommer i et naturskønt landskab. Her er lækker rom, gamle biler, gode cigarer og masser af hoftesvingende musik. I har 2 uger til at opleve øens magiske stemning, og vi har sørget for al transport og nogle sjove udflugter. Vil I nå at opleve det autentiske Cuba, inden resten af verden får samme idé, så er det nu!

Inklusive
 • Rundrejse med 14 overnatninger i enkelt-, dobbelt- eller 3-personersværelse (med 2 queen size-senge) i "casa particulares" på Cuba:
 • 3 overnatninger på Villa Florez (eller tilsvarende) i Havana
 • 3 overnatninger på Villa Silvia (eller tilsvarende) i Viñales
 • 2 overnatninger på Cienfuegos Centre, Luis Emilio y Odalys (eller tilsvarende) i Cienfuegos
 • 3 overntatninger på Casa MiCuba (eller tilsvarende) i Trinidad
 • 3 overnatninger på Isorazul (eller tilsvarende) i Varadero
 • 1 overnatning på flyet på hjemrejsen
 • Morgenmad
 • Fly fra Hamborg/København/Aalborg/Billund til Havana og fra Havana til Hamborg/København/Aalborg/Billund
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Transport fra Havana Lufthavn til jeres "casa" på ankomstdagen til Cuba samt fra Varadero til Havana Lufthavn på afrejsedagen
 • Viazul-busbilletter ELLER privat transfer mellem destinationerne (vælges i bookingprocessen)
 • Bytur i Havana på dag 2
 • Tobakstur i Viñales på dag 5
 • Guidet rundvisning i Trinidad på dag 10
 • Cocktailworskhop i Trinidad på dag 10
 • OBS: Der vil forekomme en 1 overnatning på flyet på hjemrejsen
 1. Nat 1 - 3: Havana

  Velkommen til Cuba! I starter rundrejsen i hovedstaden, hvor I nærmest er trådt tilbage i tiden til 50'ernes Havana. Her kører veteranbilerne kendt som "oldtimers" stadig rundt i gaderne, monumenter fra før revolutionen kan ses på hvert et gadehjørne, og byens langsomme forfald bidrager netop til dens skønhed. Besøg den gamle bydel, tag en slentretur ned ad strandpromenaden Malécon, og nyd en daiquiri, som var Hemingways foretrukne cocktail, når han besøgte Cuba. På turens 2. dag skal I på en guidet bytur i Havana og på dag 3 kan I tilkøbe en køretur rundt i byen i en "oldtimer"! Efter en begivenhedsrig dag kan I nyde stemningen i en af de mange salsabarer og danse til den lyse morgen – cubanerne viser jer gerne hvordan!

  Valgfrit: Tur i veteranbil i Havana (dag 3, for min. 2 personer). I bliver hentet på jeres casa og kørt rundt i en af de flotte, gamle veteranbiler, som Cuba er så kendt for. På vejen ser I bl.a. Parque Central, Plaza de la Revolución, rommuseet og mange andre seværdigheder. Inkluderet i prisen er al transport. Pris: 269 DKK per person.

  José Martí International Airport -> Havana 18.4 km

 2. Nat 4 - 6: Viñales

  På dag 4 bliver I hentet af en taxa og kørt til Viazul-busstationen, hvis I skal med bus, og turen går nu videre til Viñales. Her mødes I af et nærmest paradisisk landskab, hvor der dyrkes tobak til de verdensberømte cigarer. I kan nå jeres "casa" til fods, eller I kan benytte jer af en (cykel)taxa. Få jer en forfriskende drink ved ankomsten, læn jer tilbage og nyd udsigten – Viñales ligger i en grøn dal fyldt med de såkaldte "mogotes", stejle bakker der står ret op og ned i landskabet. Har I lyst til at prøve en ægte, cubansk cigar, så bør I gøre det her. På rejsens 5. dag bliver I hentet af en tobaksfarmer og kørt til hans plantage, hvor I bliver vist rundt. I kan tilkøbe en udflugt til Cayo Jutias, som finder sted på dag 6, og ellers står denne dag til fri disposition. Om aftenen kan I vælge at danse natten væk eller at gå tidligt til køjs – bussen til Cienfuegos afgår tidligt næste morgen. Det er en lang køretur, så vælger I at kaste jer ud i nattelivet, har I nogle timer til at få hvilet ud på bussen.

  Valgfrit: Udflugt til Cayo Levisa (dag 6). Tag med til Cayo Levisa, der er en smuk kyststrækning nær Palma Rubia. Her kan I bade i det lune vand, slænge jer på stranden eller køle af i skyggen. Mange kommer her også for at dykke og snorkle, og her kan I opdage den farverige undervandsverden! Turen tager ca. 6 timer og inkluderer al transport, guide og frokost; snorklingudstyr er ikke inkluderet. Pris: 449 DKK per person.

  Havana -> Vinales 181.0 km

 3. Nat 7 & 8: Cienfuegos

  På dag 7 skal I nu videre til Cienfuegos, og turen tager godt 8 timer. Der går kun én bus om dagen til Cienfuegos fra Viñales, så sørg for at være ved busstationen i god tid, hvis I skal med bus. Undervejs kan I hvile ud efter de foregående dages udskejelser og måske tage en hyggelig snak med de andre rejsende. Jeres "casa" i Cienfuegos ligger i byens centrum, så I kan nemt udforske byen herfra. På dag 8 har I dagen til fri disposition, så få det meste ud af jeres besøg i Cienfuegos. Byen blev etableret i 1819 og er et godt eksempel på den franske indflydelse i Caribien. Tag ud og se vandfaldet "El Nicho", slap af på stranden eller gå en tur i den smukke botaniske have. Det er også muligt at svømme med delfiner på det nærliggende Delfinario eller dykke ved stranden Rancho Luna!

  Vinales -> Cienfuegos 411.0 km

 4. Nat 9 - 11: Trinidad

  I forlader Cienfuegoes på dag 9, og nu skal I videre til den historiske koloniby Trinidad. Her ser tiden virkelig ud til at have stået stille – de brostensbelagte gader fyldes med hestevogne, der svajer i takt til tonerne af salsa- og bachata-musik. Har I lyst til en helt unik musikoplevelse, bør I besøge diskoteket Ayala, der ligger i en grotte! Dagen efter starter med en god, cubansk morgenmad, før I bliver hentet af jeres guide og vist rundt i Trinidad. Senere skal I gøre Tom Cruise kunsten efter på en cocktailworkshop, hvor I lærer at lave den perfekte cocktail! Dag 11 kan I bruge, som I har lyst. Tag en tur ud i det betagende landskab, eller bestil en tur ud til Topes de Collantes, en udfordrende vandretur til et af Cubas smukkeste områder (vi anbefaler, at I kun vælger én udflugt på dag 11. Udflugterne kan tilkøbes i bookingprocessen). På dag 12 skal I nu videre til turens sidste destination – Varadero!

  Valgfrit: Cykeltur i Trinidad (dag 11, min. 2 personer). På denne udflugt skal I med cykeltaxi gennem Trinidad. Jeres guide giver jer et indblik i cubanernes dagligdag, og I kommer forbi en folkeskole, en tobaks- og cigarfabrik samt lokale markeder. Turen tager ca. 1½-2 timer, og starter kl. 09.00. Bemærk, at der vil være andre deltagere med på turen.

  Valgfrit: Tur til stranden i Trinidad (dag 11, min. 2 personer). På denne udflugt får I set Playa Ancón og nogle af Trinidads andre flotte strande. I kommer også forbi små, hyggelige fiskerlandsbyer som La Boca og nogle af områdets mere ukendte strande. Efter rundvisningen kører jeres guide jer tilbage til Playa Ancón, hvor I tilbringer resten af dagen. Inkluderet i prisen er al transport.

  Valgfrit: Udflugt til Valle de los Ingenios (dag 11, min. 2 personer). Få et indblik i Cubas fascinerende historie som sukkerproducent med denne guidede tur. I starter med at køre ud til udkigspunktet Mirador del Valle, hvorfra I kan se de mange, gamle sukkerplantager. Herefter lærer I om produktionen af sukker og hvad det bruges til, f.eks. rom lavet på sukkerrør. Sidste stop er ved plantagefamilie Iznagas hjem. Turen tager ca. 4 timer og starter kl. 09.00, og transport er inkluderet i prisen.

  Valgfrit: Udflugt til Topes de Collantes (dag 11). Denne guidede vandretur tager ca. 8 timer, og I kommer gennem naturparken Topes de Collantes' betagende landskab, hvor I fortrylles af grotter, vandfald, floder og eukalyptusskove. Al transport og frokost er inkluderet, men husk at tage vand og snacks med til turen.

  Cienfuegos -> Trinidad 82.5 km

 5. Nat 12 - 14: Varadero

  Luk øjnene – hvordan forestiller I jer en rigtig caribisk strand? Endeløse, hvide sandstrande med azurblåt hav, der indbyder til en forfriskende dukkert i selskab med farvestrålende fisk? Hvis dette var jeres tanke, så skuffer Varadero bestemt ikke! På turens sidste 3 dage kan I nyde den afslappede, caribiske stemning med lange dasedage på stranden, afprøve de sjove vandsportsaktiviteter ved kysten eller måske gå på opdagelse i resortbyen, som byder på et par spændende seværdigheder. Det er jeres sidste mulighed for at suge til jer af den cubanske livsstil og købe de sidste souvenirs, før I på turens sidste dag bliver hentet ved jeres "casa" og kørt tilbage til lufthavnen i Havana.

  Trinidad -> Varadero 266.7 km

Tilvalg

Tur i veteranbil i Havana (dag 3, min. 2 personer)

Udflugt til Cayo Levisa (dag 6)

Cykeltur i Trinidad (dag 11, min. 2 personer)

Tur til stranden i Trinidad (dag 11, min. 2 personer)

Udflugt til Calle de los Ingenios (dag 11, min. 2 personer)

Udflugt til Topes de Collantes (dag 11)

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Visum før indrejse i Cuba
 • Udflugter, der ikke er nævnt i tilbuddet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Pas

OBS! Bemærk venligst, at det er nødvendigt, at I udfylder pasoplysninger med det samme ved booking, og at passet er gyldigt minimum 3 måneder udover opholdets varighed.

Busbilletter eller privat transfer

Bemærk: I bookingprocessen kan I vælge mellem at booke et værelse med busbilletter eller privat transfer mellem byerne

Vælger I busbilletter, skal I selv sørge for transport til busstoppestederne (undtagen på dag 4, hvor I bliver hentet med taxa). Vi anbefaler, at I ankommer til busstoppestedet senest 1 time før afgang

Vælger I privat transfer, bliver I hentet ved jeres "casa" og kørt til den næste by

Værelseskapacitet

Maks. 1 person per enkeltværelse
Min. og maks. 2 personer per dobbeltværelse
Min. og maks. 3 personer per 3-personerværelse (bemærk venligst, at 3-personersværelset er udstyret med to queen size-senge)

Solorejsende

Rejser du alene? Så kan du booke et enkeltværelse

Tilgængelighed

Denne rundrejse er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Internet

Meget få steder er WiFi gratis på Cuba, men nogle steder kan WiFi benyttes mod betaling

Udflugter

Ekstra udflugter kan tilkøbes i bookingprocessen. Bemærk venligst, at det kun er muligt at tilvælge maks. én valgfri udflugt per dag

Casa particulares

Under jeres rundrejse bor I på såkaldte "casa particulares", som er en slags cubansk bed and breakfast, hvor I lejer et værelse hos en cubansk vært. Her har I jeres eget værelse med badeværelse, og I får muligheden for at opleve den cubanske dagligdag. Som udgangspunkt er et enkelt- og dobbeltværelse udstyret med to enkeltsenge, og et 3-personersværelse udstyret med to dobbeltsenge

Information omkring sprog

Alle guider under udflugterne taler engelsk. På Cuba er hovedsproget spansk, og det er ikke alle, der taler engelsk. Inden afrejse får I telefonnummeret på en engelsktalende kontaktperson, som kan hjælpe jer med eventuelle sprogbarrierer

Information om grupperejser

På denne rundrejse kan I både komme til at rejse alene, og I kan komme til at rejse sammen med en gruppe. Dette afhænger af antal bookinger på den givne dato

Information om vaccinationer

Inden afrejse til Cuba kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Hepatitis A og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Cuba, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk

Valuta

Cuba har 2 forskellige møntenheder, CUC og cubanske pesos. Turister må udelukkende anvende CUC

Bemærk: På Cuba kan I kun hæve penge med kreditkort fra Visa eller MasterCard

Rejseforsikring

Ved indrejse til Cuba kræves det, at I har tegnet en rejseforsikring inden afrejse. Sørg for at have en kopi af jeres rejseforsikring oversat til engelsk, da I skal vise denne ved ankomsten til Havana

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice