Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Gardasøen: 4* familieferie med helpension

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Toscolano Maderno
4 Anmeldelser
kr. 2.759,- -26%
Pris fra kr. 2.069,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag familien med til Gardasøen i 8 dage — her venter det 4-stjernede hotel Piccolo Paradiso på at forkæle jer med helpension, mens I nyder den skønne, italienske feriestemning og børnene boltrer sig i swimmingpoolen!

Drømmer I allerede om at komme på solferie i 2017? Så tag med til hotel Piccolo Paradiso og lad børnene pjaske i vandet, mens I genoplader batterierne i liggestolen. Her er der ingen stress, for hotellet sørger for morgen-, middag - og aftensmad, så I kan fokusere på at nyde hinanden og de fantastiske omgivelser.

Inklusive
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne + 1 barn 0-17 år) eller familieværelse (maks. 2 voksne + 2 børn 0-17 år) på Hotel Piccolo Paradiso****
 • Helpension
 • 1x drink per måltid (øl, vin el. vand)
 • Fri afbenyttelse af swimmingpool
Toscolano-Maderno

Kommunen Toscolano-Maderno blev født, da de to byer blev til én tilbage i 1928. Toscolano og Maderno har dog begge formået at beholde deres individuelle karakter: Toscolano har bevaret flere spor fra sin industrielle fortid, mens Maderno altid har været optaget af turisme og rejsende. De to byer byder tilsammen på lokal stemning og åbenhed — her skal I ikke lede længe efter 'La Dolce Vita', det søde liv. Gå en tur i centrum og få øje på de italienske bedstemødre med strikketøjet i hænderne, siddende foran deres små, maleriske huse i skyggen af den stærke, sydlandske sol. Eller besøg de traditionelle katolske kirker og drøm jer tilbage til fortidens Italien, som var I med i en Fellini-film.

Villagio Piccolo Paradiso****

 • Hotel
 • Toscolano Maderno, Italien
hotel front

Piccolo Paradiso betyder 'Det lille paradis', og det er ganske passende, for jeres 4-stjernede hotel ligger på vestbredden af den idylliske Gardasø. Hotellet fra 2006 har en høj placering, og resultatet er en flot udsigt over Gardasøens blå vand. På taget er der en stor tagterrasse med fantastisk udsigt, swimmingpool og boblebad, hvor I kan køle ned i løbet af de varme dage. For børn er der et børnebassin, bordtennis, underholdning og en legeplads. Der er desuden gratis internet og parkering. Hotellet udbyder både værelser og lejligheder, og der er reception, bar, restauranter og cafe, parkering, en stor have, solterrasse med solsenge og parasoller.

Læs mere
room

Superior dobbeltværelse med udsigt til Gardasøen

2 voksne per værelse

Alle værelser er lyse og komfortable med eget bad, toilet, hårtørrer, telefon, satellit-TV, værdiboks og aircondition. Alle værelser har altan med enten bjergudsigt eller udsigt til Gardasøen. Dette værelse har plads til maks. 2 voksne.
Det er også muligt at booke:
— Economy dobbeltværelse (maks. 2 voksne)
— Superior dobbeltværelse med udsigt til Gardasøen (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år)
— Dobbeltværelse med bjergudsigt (maks. 2 voksne og 1 barn 0-17 år)
— Familieværelse (min. og maks. 2 voksne og maks. 2 børn 0-17 år)

Vi anbefaler

 • Områdets største attraktion er naturligvis Gardasøen med sin imponerende størrelse og spejlblanke vand. Søen forfører mildest talt sine besøgende til en frisk dukkert, og den italienske siestastemning gør kun omgivelserne bedre
 • Gardasøen byder på aktiviteter for alle aldre og typer — børn kan nyde vandaktiviteter og ældre rejsende har rige muligheder for at udforske områdets kultur og historie
 • Tag på cykel- eller vandretur, spil golf eller stå på vandski
 • Snup en færge til den anden side af Gardasøen, hvor den billedskønne landsby Torri del Benaco ligger
 • Tag en tur til den charmerende havneby Saló og få en is, mens I tager turen langs Gardasøens længste havnepromenade. Saló har desuden rige shoppingmuligheder, og hvis I kommer på en lørdag, kan I opleve et af områdets største markeder
 • Tag børnene med i Gardaland — Italiens største forlystelsespark med akvarium, legepladser og masser af spisesteder og souvenirshops
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per dag (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 16:00

Check-ud

Indtil 10:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

— Superior dobbeltværelse med udsigt til Gardasøen og Economy dobbeltværelse: Maks. 2 voksne
— Dobbeltværelse med bjergudsigt og Superior dobbeltværelse med udsigt til Gardasøen (2+1): Maks. 2 voksne + 1 barn (0-17 år)
— Familieværelse: Min. og maks. 2 voksne + maks. 2 børn (0-17 år)

Børnerabat

Børnerabat gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:

— Dobbeltværelse med bjergudsigt og Superior dobbeltværelse med udsigt til Gardasøen (2+1):
Børn 0-8 år: Gratis
Børn 9-13 år: 50 %
Børn 14-17 år: 30 %

— Familieværelse:
Børn 0-5 år: Gratis
Børn 6-8 år: 75 %
Børn 9-13 år: 50 %
En 3. eller 4. person fra 14 år får 30% rabat på hotelopholdet

Enkeltpersonstillæg

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi

Parkering

Gratis

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Helpension

Helpension består af daglig morgenmad, frokostbuffet, 4-retters middag med salatbuffet samt 1x øl, vin eller sodavand under måltider. Helpension begynder kl. 16.00 på ankomstdagen og slutter med morgenmad på afrejsedagen

Sted

Hotel Piccolo Paradiso ligger på vestbredden af Gardasøen i bydelen Cecina og tæt ved Toscolano. Gardasøen er 250 meter fra hotellet og de nærmeste butikker ligger i en afstand af 1,5 kilometer.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice