• Med fly
 • Med indkvartering

Flyv med til storbyfavoritten Barcelona

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Barcelona

per person fra kr. 1.499,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 14 gange

Tilbring 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i fortryllende Barcelona på det centrale hotel NH Barcelona Eixample med morgenmad, fly tur-retur fra Billund, Hamborg eller København og håndbagage

Hvis I trænger til at undslippe kulden og blive gennemvarmet af glæde, sol og masser af spansk stemning, er Barcelona stedet for jer. Der findes ikke tilstrækkeligt med adjektiver til at beskrive den catalanske hovedstad: Her kan I opleve arkitektur fra Gaudis egen hånd, et pulserende natteliv, udsøgte tapas og summende, sydlandsk stemning. I bor centralt og får serveret morgenmad på hotellet, så I er klar til at indtage gaderne. Byen byder både på strand og storby, så pak varieret og flyv med til Barcelona!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne) på hotel NH Barcelona Eixample***
 • Daglig morgenmad
 • Fly tur-retur fra Billund (Norwegian) eller Hamborg og København (Vueling)
 • Håndbagage (10 kg og 55x40x23 cm med Norwegian, 10 kg og 55x40x20 cm med Vueling)
 • Ved afgang fra Billund: 20 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet | 150 DKK per person
På besøg i Barcelona

Barcelona er den spanske region Cataloniens hovedstad og ligger langs middelhavskysten, hvilket giver et behageligt klima med milde vintre og tørre somre. Byen er blevet kaldt en af det mest internationale og innovative storbyer i Europa pga. sin indflydelse på handel, kunst, kultur og økonomi - og så er Barcelona faktisk den fjerde mest besøgte europæiske by. Der er sol næsten hele året, og hvis I har lyst til at kombinere strand med storby, er Barcelona et af de bedste steder i verden. Med sin fantastiske kultur- og kunsthistorie er byen et museum i sig selv, og Gaudís arkitektoniske værker og bygninger kan opleves her. Barcelona er byen, hvor I aldrig mangler oplevelser — om det er restauranter, museer, natteliv, arkitektur eller mode, der fanger jeres interesse, er der altid nye oplevelser om hjørnet.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

NH Eixample Barcelona

(16 anmeldelser)
Hotel Barcelona, Spanien
Reception

Det miljøvenlige hotel har aircondition, gratis WiFi og parkering. Hotellet ligger centralt i Barcelona i det rolige Eixample-kvarter kun 15 minutter på gåben fra Paseo de Gràcia, hvor nogle af Gaudis mest berømte bygninger kan spottes mellem designershops. Beliggenheden er optimal i forhold til offentlig transport med bus og metro, og der er barer og restauranter i gåafstand til hotellet. Man kan tage metroen direkte til Fira de Barcelona på Plaza España og til det nye galleridistrikt Gran Via 2. Hver morgen er der morgenmadsbuffet med varme og kolde retter.

Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotel NH Eixample Barcelona råder over 81 enkelt- og dobbeltværelser. Dobbeltværelserne er lyse og moderne indrettet med behagelige dobbeltsenge eller enkeltsenge. Der er plads til maks. 2 voksne, og værelserne er mellem 15 og 25 m² i størrelsen. Værelserne har aircondition, minibar, værdiboks, WiFi, satellit-TV og eget bad med toilet, bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Casa Vicens: Denne bygning vil udfordre jeres sanser i en kombination af orientalske islæt og fantastiske udforminger. Selvom huset ikke er åbent for offentligheden, er den modernistiske arkitektur et besøg værd. Casa Vincens er et af de første art nouveau-huse og er tegnet af Antoni Gaudí.
 • Savner I et sted at få en bid mad, bør I besøge Can Majo, det bedste sted i Barcelona, hvis I vil smage en autentisk omgang paella. Efter måltidet kan I strække benene med en tur langs den smukke strandpromenade.
 • En tur til Barcelona er først fuldendt, når I har oplevet byens natteliv: Besøg Boca Chica, en imponerende cocktailbar med unik indretning og DJ i weekenderne.
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilkøbes i forbindelse med bookingen)
 • Indchecket bagage fra Hamborg eller København (kan tilkøbes i forbindelse med bookingen)
 • Turistskat: 0,72 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn, Billund eller Hamborg til Barcelona (BCN)
- Inkluderet i prisen fra København og Hamborg med Vueling: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen fra Billund med Norwegian: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) og 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er cirka 2 ½ til 3 timer
- I flyver med Norwegian fra Billund eller Vueling fra Københavns Lufthavn eller Hamborg (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Det moderne hotel ligger centralt i Barcelona i det hyggelige Eixample-kvarter og i gåafstand til offentlig transport.