Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Flyv med til storbyfavoritten Barcelona

 • Storbyferie
 • Barcelona
5 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.389,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

2, 3, 4 eller 5 overnatninger i fortryllende Barcelona på centralt beliggende hotel med morgenmad, fly tur-retur fra Billund, Hamborg eller København

Hvis I trænger til at undslippe kulden og blive gennemvarmet af glæde og masser af spansk stemning, er Barcelona stedet for jer. Der findes ikke tilstrækkeligt med adjektiver til at beskrive den catalanske hovedstad: Her kan I opleve arkitektur fra Gaudis egen hånd, et pulserende natteliv, udsøgte tapas og summende, sydlandsk stemning. I bor centralt og får serveret morgenmad på hotellet, så I er klar til at indtage gaderne. Byen byder både på strand og storby, så pak varieret og flyv med til Barcelona!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne) på hotel NH Barcelona Eixample***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra Billund, Hamborg eller København til Barcelona
 • Håndbagage
Tilvalg
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet | 150 DKK per person
På besøg i Barcelona

Barcelona er den spanske region Cataloniens hovedstad og ligger langs middelhavskysten, hvilket giver et behageligt klima med milde vintre og tørre somre. Byen er blevet kaldt en af de mest internationale og innovative storbyer i Europa pga. sin indflydelse på handel, kunst, kultur og økonomi - og så er Barcelona faktisk den fjerde mest besøgte europæiske by. Der er sol næsten hele året, og hvis I har lyst til at kombinere strand med storby, er Barcelona et af de bedste steder i verden. Med sin fantastiske kultur- og kunsthistorie er byen et museum i sig selv, og Gaudís arkitektoniske værker og bygninger kan opleves her. Barcelona er byen, hvor I aldrig mangler oplevelser — om det er restauranter, museer, natteliv, arkitektur eller mode, der fanger jeres interesse, er der altid nye oplevelser om hjørnet.

NH Eixample Barcelona

 • Hotel
 • Barcelona, Spanien
Reception

Det miljøvenlige hotel har aircondition, gratis WiFi og parkering. Hotellet ligger centralt i Barcelona i det rolige Eixample-kvarter kun 15 minutter på gåben fra Paseo de Gràcia, hvor nogle af Gaudis mest berømte bygninger kan spottes mellem designershops. Beliggenheden er optimal i forhold til offentlig transport med bus og metro, og der er barer og restauranter i gåafstand til hotellet. Man kan tage metroen direkte til Fira de Barcelona på Plaza España og til det nye galleridistrikt Gran Via 2. Hver morgen er der morgenmadsbuffet med varme og kolde retter.

 • +-2
Læs mere
Double room

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Hotel NH Eixample Barcelona råder over 81 enkelt- og dobbeltværelser. Dobbeltværelserne er lyse og moderne indrettet med behagelige dobbeltsenge eller enkeltsenge. Der er plads til maks. 2 voksne, og værelserne er mellem 15 og 25 m² i størrelsen. Værelserne har aircondition, minibar, værdiboks, WiFi, satellit-TV og eget bad med toilet, bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Casa Vicens: Denne bygning vil udfordre jeres sanser i en kombination af orientalske islæt og fantastiske udforminger. Selvom huset ikke er åbent for offentligheden, er den modernistiske arkitektur et besøg værd. Casa Vincens er et af de første art nouveau-huse og er tegnet af Antoni Gaudí.
 • Savner I et sted at få en bid mad, bør I besøge Can Majo, det bedste sted i Barcelona, hvis I vil smage en autentisk omgang paella. Efter måltidet kan I strække benene med en tur langs den smukke strandpromenade.
 • En tur til Barcelona er først fuldendt, når I har oplevet byens natteliv: Besøg Boca Chica, en imponerende cocktailbar med unik indretning og DJ i weekenderne.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet (kan tilkøbes i forbindelse med bookingen)
 • Indchecket bagage fra Hamborg eller København (kan tilkøbes i forbindelse med bookingen)
 • Turistskat: 0,72 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelset

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Det moderne hotel ligger centralt i Barcelona i det hyggelige Eixample-kvarter og i gåafstand til offentlig transport.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice