Pris fra
kr 2.409,-
 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

På opdagelse i Rom og Pompeji

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger

per person fra kr 2.409,-
baseret på 2 personer

2, 3, 4 eller 5 overnatninger på B&B Circus Maximus i Rom inkl. morgenmad, udflugt til Pompeji og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Rom er en af de byer, man kan besøge igen og igen. Den fantastiske hovedstad er en ren guldgrube for jer, der elsker historie, arkitektur og god mad, og som noget helt særligt kommer I også på en heldagsudflugt til spændende Pompeji. Her kan I opleve et af historiens mest imponerende arkæologiske fund, og I kan også besøge vulkanen Vesuv. Fra København eller Aalborg flyver l til Rom, og samtidig rejser I helt tilbage til det antikke Italien!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 3 voksne) på B&B Circus Maximus
 • Lille morgenmad på værelset
 • Dagsudflugt til Pompeji (på dag 2)
 • Fly tur-retur fra København (Ryanair, Norwegian eller SAS) eller Hamborg (easyJet)
 • Håndbagage (8 kg og 55x40x23 cm med SAS, 10 kg og 55x40x23 med Norwegian og easyJet og 10 kg og 55x40x20 cm med Ryanair)
 • Fra København med Norwegian: 20 kg indchecket bagage
 • Fra København med SAS: 23 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • Fra København med Ryanair: 15 kg indchecket bagage
 • Fra Hamborg: 20 kg indchecket bagage
Rom og Pompeji

I Rom skal I vinke til de unge fyre på deres Vespa'er, overhøre politisk brok fra gamle mænd og nyde livet i en solstråle på en af de mange pladser... Og så er der naturligvis alle seværdighederne – og dem er der i sandhed mange af. Colosseum, Den Spanske Trappe, Peterskirken, Forum Romanum — de er her allesammen. Men husk nu også at fare lidt vild, for det er i de små og snørklede sidegader, at den italienske charme for alvor er at finde.

På dag 2 skal I på eventyr tilbage i tiden, for I skal på heldagsudflugt til den antikke by Pompeji, der har en historie, der går helt tilbage til år 600 f.v.t.. I år 79 f.v.t. gik vulkanen Vesuv pludselig i udbrud og begravede byen i 6 meter dyb aske, og det var først i 1700-tallet, at man opdagede, at Pompeji lå gemt under jorden og begyndte at grave den frem igen. I dag er byen et velbevaret udendørs museum, hvor man virkelig mærker historiens vingesus.

B&B Circus Maximus

Hotel Roma, Italien
breakfast

B&B Circus Maximus ligger cirka 15 minutters gang fra en af Roms allerstørste seværdigheder: Colosseum. Omkring 2 kilometer fra hotellet ligger Forum Romanum, og tager I offentlig transport, når I frem til Vatikanstaten på en halv time. Hotellet ligger kun 50 meter fra metrostoppet Circo Massimo, så resten af byens mange seværdigheder når I også nemt frem til. Hver morgen er der morgenmad.

Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne værelse

De fine dobbeltværelser har aircondition, fladskærms-TV og eget badeværelse med hårtørrer og gratis toiletartikler.

Udflugt til Pompeij

Når I skal afsted til Pompeji (på dag 2) skal I tidligt op, for I skal afsted allerede kl. 7.30, hvor bussen kører. Når I når frem, starter I med en gåtur til vulkanen Vesuv, og på vejen har I en fantastisk udsigt ned i selve vulkankrateret (i perioden 16. november 2016 til og med april er der ikke adgang til Vesuv, og I får i stedet adgang til Pompejis Nationalarkæologiske Museum). Med jer har I en engelsktalende guide, og I bliver udstyret med hovedtelefoner, så I kan høre jeres guide højt og tydeligt. Efter en ægte, italiensk pizzafrokost, går turen videre til Pompeji, hvor I ser de imponerende udgravninger, fossiler og velbevarede ruiner, der fortæller en tydelig historie om den skæbnesvangre dag tilbage i år 79 f.v.t., da Vesuv gik i udbrud og begravede byen og dens indbyggere i aske.

Turen starter kl. 7.30 og varer 13 timer. I mødes med jeres guide på Piazza del Popolo, som I kan komme til med bus eller metro på en halv time. Herfra kører I afsted i bus, som er udstyret med aircondition, og undervejs underholder guiden med historier om vulkanen Vesuv.

Bemærk, at der i perioden 16. november 2016 til og med april 2017 ikke er adgang til Vesuv, og I får i denne periode i stedet adgang til Pompejis Nationalarkæologiske Museum.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Indchecket bagage fra København med Ryanair og fra Hamborg (kan tilvælges i forbindelse med booking)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 3,5 € per person per nat

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 10:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 voksne per værelse

Rabat

Børn 0-2 år: Overnatter gratis på hotellet
Børn 3-17 år: Betaler ca. 109 DKK per nat for hotelopholdet
En 3. person fra 18 år betaler ca. 139 DKK per nat for hotelopholdet

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du mellem 409 og 939 DKK per nat for hotelopholdet, afhængigt af sæson

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på værelserne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Rom-Ciampino Lufthavn (CIA)
- Lufthavne: Fly fra Hamborg Lufthavn til Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn (FCO)
- Inkluderet i prisen med Ryanair: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen med easyJet: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person
- Inkluderet i prisen med Norwegian: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person, 20 kg indchecket bagage per person
- Inkluderet i prisen med SAS: 8 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person, 23 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er mellem 2½ og 3½ time
- I flyver med Ryanair, Norwegian eller SAS fra København og med easyJet fra Hamborg (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet ligger 50 meter fra metrostoppet Circo Massimo og i gåafstand til Colosseum. Begge lufthavne kan nås på cirka en time med offentlig transport.

B&B Circus Maximus
Viale Aventino 61
00153 Rom
Italien