Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Miniferie i centrum af Berlin

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Berlin

kr. 1.360,- -51%
per person fra kr. 669,-
baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag et smut til Berlin: 3, 4 eller 5 dage på skønt hotel i centrum af Berlin inkl. morgenmad, en flaske mousserende vin og sen check-ud

Kom helt tæt på kulturen, historien og de mange oplevelser, som konstant foranderlige og fascinerende Berlin har at byde på. I bor lige i hjertet af Berlin tæt på et væld af historiske monumenter, luksuriøse shoppingmuligheder og ikke mindst det hippe Kreuzberg, med farverige caféer og trendy barer. På det moderne hotel bor I i egen lejlighed med plads til helt op til 4 personer. Her står I op til en morgenbuffet hver dag og får en flaske mousserende vin oven i hatten.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i lejlighed (4 voksne+ 1 baby) eller studio-lejlighed (2 voksne + 1 baby) på Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie***
 • Morgenmad
 • 1 flaske mousserende vin ved afrejse per værelse
 • Sen check-ud til kl. 13.00
 • Fri afbenytelse af fitnessrum og sauna
 • City Map Berlin (med information om klubber, barer, markeder og julemarkeder)
 • Turistskat
Berlin

Oplev det livlige Berlin, hvor man aldrig keder sig. Berlin er i rivende udvikling men gemmer stadig på sin historie. I vil finde talrige kulturelle og historiske monumenter, museer og seværdigheder som vidner om byens vigtigste epoker, såsom de to verdenskrige. Når man har brug for en pause fra storbylivet, kan man hvile sig i en af byens parker iblandt en unik blanding af kulturer og personligheder. Berlin er altid en spændende oplevelse, uanset om I besøger metropolen for første eller 10. gang.

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie

(122 anmeldelser)
Apartment Berlin, Tyskland
Hotel

Det lækre hotel Mondrian Suites i Berlin åbnede dørene i august 2013, og har siden forkælet sine gæster med et friskt design og afslappede omgivelser. Med 135 studios og lejligheder tilbyder Mondrian Suites et skønt ophold i den spændende by, tæt på både shopping, kultur og natteliv. Hver morgen serveres der morgenmadsbuffet. Receptionen er døgnåben, og derfor står personalet altid klar til at hjælpe jer med at finde jeres næste oplevelse i Berlin!

Læs mere
appartement 1

Lejlighed

4 voksne per lejlighed

De elegante lejligheder er 38 m² store og er indrettet med soveværelse med dobbeltseng, samt stue med spisebord og sovesofa. I den ene ende af stuen er der mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine og en Nespresso kaffemaskine. Desuden er alle lejlighederne udstyret med strygejern og strygebræt, TV, værdiboks, altan eller terrasse samt eget badeværelse med bruser, hårtørrer og håndklædetørrer.

Studio

Studio-lejlighed

2 voksne per studio

De enkle og komfortable studio-lejligheder er 28 m² store og udstyret med en dobbeltseng, opholdsområde, mikroovn, 2 keramiske kogeplader, køleskab, strygejern og strygebræt, TV, værdiboks og altan eller terrasse. Derudover har lejlighederne eget badeværelse med bruser, hårtørrer og håndklædetørrer.

Vi anbefaler

 • Checkpoint Charlie: Denne ikoniske plads markerede overgangen mellem Vest- og Østberlin, mellem kapitalisme og kommunisme, mellem frihed og fangenskab. Besøg også det tilhørende museum, hvor I kan læse om de mange flugtforsøg over muren.
 • Man kan nærmest ikke sige øl i Berlin uden at sige Biergarten, så hvorfor ikke besøge en af de smarte men hyggelige udendørs barer i Kreuzberg.
 • Skal aftensmaden være af den uprætentiøse og afslappede slags, så besøg Room 77, der serverer gode burgere og lokalbryggede øl i charmerende, trendy omgivelser.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Ming Hotels GmbH & Co. Mondrian Markgrafenstraße KG. Du indgår derfor direkte aftale med Ming Hotels GmbH & Co. Mondrian Markgrafenstraße KG. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Sen check-ud

Med i dette tilbud er der sen check-ud til kl. 13.00

Pris

Prisen er per person

Kapacitet i lejlighederne

Studio-lejlighed: Maks. 2 voksne + 1 baby 0-2 år
Lejlighed: Maks. 4 voksne + 1 baby 0-2 år

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker en lejlighed, betales der for 2 personer

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-2 år: Gratis
Børn fra 3 år tæller som voksne og betaler fuld pris

4. person i en lejlighed

Den 4. person i en lejlighed betaler ca. 150 DKK per nat

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Parkering

Det er muligt at parkere ved hotellet for 15 € per nat

Internet

De er gratis WiFi på hele hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke flere lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie ligger i hjertet af Berlin, tæt på de kendte bydele Mitte og Kreuzberg og bare 350 m fra et af byens varemærker, Checkpoint Charlie. Byens velfungerende og nemme U-Bahn (metro) gør det nemt at komme rundt i storbyen. Vælger I at køre fra Danmark, har I ca. 440 km.