Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Tenerife: Bolig og all-inclusive

 • Solferie
 • 7 overnatninger
 • Costa Adeje
11 Anmeldelser
Pris fra kr. 7.569,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7 eller 14 overnatninger på i lejlighed på Villa de Adeje Beach med all-inclusive og fly tur-retur fra København eller Hamborg

Flyv væk fra det kedelige danske vejr og ned til de kanariske øer og tilbring en eller to uger med rendyrket afslapning. I skal ikke røre en finger under hele opholdet, for alt er simpelthen klaret for jer. I forkæles med all-inclusive dagen lang, og der er ordnet både fly og transport fra lufthavnen. Det eneste I skal gøre, er at pakke solcreme og den bedste krimi, og så ellers slå jer ned ved poolen. Tag bare ungerne med, for her er fremragende børnerabatter!

Inklusive
 • 7 eller 14 overnatninger i studiolejlighed (maks. 3 personer) eller 2-værelseslejlighed (maks. 4 personer) på Villa de Adeje Beach***
 • All-inclusive
 • Fly tur-retur fra København eller Hamborg til Tenerife
 • Transport tur-retur mellem lufthavnen og hotellet
 • Håndbagage
Tenerife

Den skønne vulkanø er den største af de kanariske øer, som ligger i Atlanterhavet ud for Afrika. På Tenerife er vejret mildt og behageligt året rundt, og med de mange smukke strande, den fascinerende natur og det store udvalg af barer, caféer og restauranter er øen virkelig en ideel destination for en afslappende solferie. Øgruppen er en del af Spanien, hvilket man især kan mærke på gastronomien, og på hvert gadehjørne kan I mæske jer i lækre tapas og friskfanget fisk og skaldyr. Oplev desuden Tenerifes imponerende natur og vulkanen Teide, verdens tredjestørste, i nationalparken af samme navn. Tenerife er fuld af muligheder, hvad end man ønsker nogle aktive eller afslappende dage i solen!

Villa de Adeje Beach

 • Hotel
 • Costa Adeje, Spanien
Hotel

Det skønne hotel ligger på den sydlige del af Tenerife blot 500 meter fra marinaen og Torviscas-stranden. Det 8 etager høje hotel har en lang række faciliteter, her er blandt andet fitnessrum, boblebad, sauna, dart, billard og bordtennis, men prikken over i'et må være de to udendørs swimmingpools, som er omgivet af liggestole og parasoller. I nyder alle måltider i hotellets buffetrestaurant og kan bestille drikkevarer dagen lang i poolbaren.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Apartment

2-værelseslejlighed

4 voksne per lejlighed

Lejlighederne er indrettet med stue med sovesofa og separat soveværelse med to enkeltsenge. Det fuldtudstyrede køkken har både komfur og køleskab og det private badeværelse er udstyret med bruser og hårtørrer. I har egen altan med havemøbler. I den 2-værelseslejlighed er der plads til i alt 4 personer.

Studio

Studiolejlighed

3 voksne per studio

Lejlighederne er indrettet med stue med sovesofa og to enkeltsenge. Det fuldtudstyrede køkken har både komfur og køleskab og det private badeværelse er udstyret med bruser og hårtørrer. I har egen altan med havemøbler.

All-inclusive omfatter:

 • Morgenmad: kl. 8.00-10.00
 • Frokost: kl. 13.00-14.30
 • Middag: kl. 18.30-21.00
 • Drikkevarer til måltiderne: vand, øl, vin og sodavand
 • Snacks og is fra poolbaren kl. 10.00-13.00 og kl. 16.00-18.00
 • Lokale drikkevarer i baren kl. 10.00-23.00
Vejret på Tenerife

Laveste og højeste temperaturer på Tenerife:

Januar: 12°C - 18°C
Februar: 12°C - 19°C
Marts: 13°C - 20°C
April: 13°C - 20°C
Maj: 14°C - 21°C
Juni: 16°C - 23°C
Juli: 21°C - 25°C
August: 19°C - 26°C
September: 18°C - 25°C
Oktober: 17°C - 24°C
November: 15°C - 21°C
December: 13°C - 19°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet i lejlighederne

2-værelseslejlighed: min. 2 personer og maks. 4 voksne
Studiolejlighed: min 1 voksen og maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-1 år: Bor gratis på hotellet
Børn i alderen 2-12 år: Får 50% rabat på hotelopholdet
En 3. og 4. person over 13 år får 30% rabat på hotelopholdet

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Det er muligt at tilkøbe WiFi på hotellet: 7 € for 1 dag, 15 € for 3 dage, 25 € for en uge og 35 € for to uger

Flere lejligheder

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 lejligheder ad gangen, såfremt det er samme type (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I kører med en shuttle-bus mellem lufthavnen og hotellet. Der kan forekomme ventetid i lufthavnen

Sted

Villa de Adeje Beach ligger på sydsiden af Tenerife i den lille ferieby Costa Adeje. Hotellet er blot 500 meter fra stranden og marinaen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice