• Med fly
 • Med indkvartering

Nyd solen på Tenerife

 • Solferie
 • 7, 10 eller 14 overnatninger
Pris fra kr. 3.949,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer

Sæt kurs mod Tenerife: 7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Rural Finca Salamanca på Tenerife inkl. morgenmad og fly tur-retur

Flyv afsted mod Tenerife, der året rundt har behagelige temperaturer og masser af solskin. Her kan I gå ture i det imponerende vulkanlandskab, nyde solens stråler på stranden og smage på de lokale specialiteter, og I kan også bare slappe af ved poolen med en god bog. I har 7, 10 eller 14 overnatninger, og flyet afgår fra enten København eller Hamborg, og når I når frem, er der morgenmad hver dag, så I skal bare pakke kufferterne, huske solcremen, og så ellers bare komme afsted. God tur!

Inklusive
 • Hotel Rural Finca Salamanca: 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Fly fra København, Hamborg til Tenerife tur-retur
 • Håndbagage
Tenerife

Tag afsted til Tenerife, vulkanøen der altid fascinerer og giver jer den dejligste ferie. Gå lange ture i det fantastiske vulkanlandskab, der måske er mest kendt for den store Teide Nationalpark og det tilhørende månelandskab, og nyd også solens stråler på stranden, der kun ligger 5 km fra jeres hotel. Med den lokale bus er I fremme i den lille kystby Puertito de Güímar, hvor der både er stenstrand og strand med flot, sort sand. Jeres hotel ligger i byen Güímar, og her er der masser af muligheder for at kigge i butikker og smage på det lokale køkken.

Rural Finca Salamanca

17 Anmeldelser
 • Hotel
 • Santa Cruz de Tenerife, Spanien
Pool

Det flotte Hotel Rural Finca Salamanca ligger flot omgivet af et smukt bjerglandskab og botaniske haver, og så ligger det kun 5 km fra stranden og øens hovedstad Santa Cruz de Tenerife ligger knap 30 km væk. Hotellet har charmerende stenvægge og rustikke træmøbler, her er swimmingpool med solsenge og parasoller, en hyggelige lounge og bar, og en restaurant, der serverer lokale retter og vine.

Læs mere
Superior Doppelzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er rummelige og udstyret med satellit-TV, telefon, minibar, værdiboks og eget badeværelse.

Doppelzimmer

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior værelserne har samme faciliteter som de almindelige dobbeltværelser, men er lidt større, og har desuden hårtørrer og badekåber til låns på badeværelset.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Indchecket bagage fra København med Ryanair (kan vælges i forbindelse med booking)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 13:00 - 23:30

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 baby 0-2 år per værelse eller 3 voksne

Børnerabat

Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der et enkeltpersonstillæg på 673 DKK for 7 overnatninger, 866 DKK for 9 overnatninger og 1347 DKK for 14 overnatninger

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet for kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæeldyr

Internet

Gratis WiFi på hotellets fællesområder

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn eller Hamborg Lufthavn til Tenerife Soth Lufthavn (TFS)
- Inkluderet i prisen fra København med Ryanair: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person,
- Inkluderet i prisen fra København med Norwegian: 10 kg håndbagage (55x40x23 cm) per person, 20 kg indchecket bagage per person
- Inkluderet i prisen fra Hamborg: 6 kg håndbagage (55x40x20 cm) per person, 20 kg indchecket bagage per person
- Den forventede flyvetid er ca. 4½ time
- I flyver med Ryanair eller Norwegian fra København og med Condor fra Hamborg (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)"

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Sted

Hotellet ligger i byen Güímar, knap 30 km fra hovedstaden Santa Cruz de Tenerife, 5 km fra stranden og cirka 40 km fra Tenerifes sydlige lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice