Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

5-stjernet luksus centralt i Bruxelles

 • Storbyferie
 • Bruxelles
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.959,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag med, når flyet letter mod Belgiens charmerende hovedstad: 2, 3 eller 4 overnatninger på det luksuriøse 5-stjernede Hotel Warwick Brussels inkl. morgenmad og fly fra København eller Billund

Velkommen til Belgiens fascinerende hovedstad! Bruxelles imponerer med sin storslåede arkitektur, særlige historie og smukke grønne oaser, når I slentrer ned ad brostensbelagte gader hånd i hånd. Med et ophold på luksuriøse Hotel Warwick i hjertet af storbyen vil I med garanti mærke essensen af delikat belgisk charme. Indtag jeres morgenmad i overdådige omgivelser, inden I begiver jer ud i den smukke metropol fra Grand Place og starter jeres storbyeventyr med manér.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i premium-værelse (til maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Hotel Warwick Brussels*****
 • Fly fra København eller Billund til Bruxelles
 • Håndbagage
 • Morgenmad
Hele Europas hovedstad

Bruxelles er en enestående hovedstad på mange måder. Lad jer fascinere af majestætiske parlamentbygninger og historiske katedraler, drik kaffe på hippe små caféer (selvfølgelig med et stykke velsmagende belgisk chokolade til), eller shop i et imponerende udvalg af moderne butikker. Europas uofficielle hovedstad rimer på stilren charme og elegant storbystemning, men samtidig er her rig mulighed for at udforske små, hyggelige kvarterer med hver sin finurlige historie.

Warwick Brussels

 • Hotel
 • Bruxelles, Belgien
Warwick Brussels Junior Suite

Det 5-stjernede Hotel Warwick Brussels garanterer jer et ophold i Bruxelles med stil! Placeret i hjertet af hovedstaden imponerer hotellet med sin luksuriøse elegance. Indretningen er holdt i klassisk stil med træ, marmor og fløjl. Hotellet har et fitnessområde og sauna til fri afbenyttelse, og hver morgen står I op til en stor morgenmadsbuffet i hotellets restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere

Værelserne

I bliver indkvarteret på et af hotellets stilrene premium-værelser. Værelserne er elegant indrettet med en komfortabel dobbeltseng, værdiboks, fladskærms-TV, gratis WiFi, eget badeværelse og kaffe- og tefaciliteter. På værelserne har I desuden badekåbe og badetøfler til rådighed.

Vi anbefaler

 • På jeres miniferie har I intet mindre end Bruxelles' mest berømte turistattraktion som nærmeste nabo: Grand Place. På denne imponerende plads finder I nogle af byens smukkeste bygninger, blandt andet byens rådhus, og den fascinerende arkitektur og dekorationer på husfacaderne vidner om 1600-tallets rige sociale og kulturelle liv i Belgien.
 • Har I lyst til at smage på det delikate belgiske øl, er mulighederne naturligvis mange i Bruxelles. For en autentisk oplevelse, kan I besøge Bier Circus, som udelukkende serverer belgisk øl af god kvalitet. Baren har fået sit navn efter Det Kongelige Cirkus, som ligger længere oppe ad samme gade, og bartenderen på stedet vejleder jer gerne til en fantastisk smagsoplevelse.
 • Bruxelles bugner af museer med store kunstværker, men for en unik oplevelse kan I slå vejen forbi Musikmuseet. Her kan I få meget tid til at gå med at se på de 8000 musikinstrumenter, som museet råder over. Med i entreprisen følger også en lyd-guide, som I kan gå rundt og lytte til undervejs. Der er ingen fortæller på guiden, men den er tværtimod udstyret med musik. Hermed begynder guiden at afspille det instrument, som I er i nærheden af.
 • I weekenden kan I udforske Place du Jeu de Balle i det fine Marolles-kvarter, som her bugner af kræmmere og små boder. I er garanteret et godt loppefund blandt alt fra vintage tøj til keramik og vinylplader!
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 4,64 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn 0-11 år

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-11 år overnatter gratis på hotellet
Børn 12-17 år tæller som voksne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhænger af tilgængelighed)

Solorejsende

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

TIlgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Jeres 5-stjernede hotel ligger lige i hjertet af Bruxelles' centrum, 15 kilometer fra Bruxelles Lufthavn og 60 kilometer fra Bruxelles Charleroi Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice