Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i billedskønne Rom

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
Pris fra kr. 909,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Storbyferie i Rom: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Buenos Aires inkl. morgenmad og fly fra København

Ældgamle bygninger, fredfyldte parker, lækre delikatesser, snævre, brostensbelagte gader og noget af verdens smukkeste kunst – alt dette og meget mere ligger bare og venter på jer i Rom! Her kan I tilbringe helt op til 5 overnatninger med at fordybe jer i byens magiske og brusende stemning – bliv helt benovede over Det Sixtinske Kapel, spis gelato på Den Spanske Trappe og bliv væk i det hippe Trastevere-kvarter. I bor på et hyggeligt hotel i det flotte Coppedé-kvarter øst for centrum i kort afstand til flotte parker og flere seværdigheder, så I får oplevet flere sider af Rom. Buon viaggio!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Buenos Aires***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København til Rom
 • Håndbagage
Rom

Italiens hovedstad, Rom, er et sandt mekka for rejsende, uanset om man er til gastronomi, historie, kunst, kultur eller shopping. Byens største seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Peterskirken er velbesøgt på stort set alle årstider, men har I allerede set disse kæmper, kan I med fordel sætte jer for at udforske Roms mindre kendte kirker, museer og kvarterer. Bliv væk i det hippe kvarter Trastevere, besøg byens mange katakomber og krypter, og lad jer betage af det finurlige mix af arkitekturstile – alt fra middelalder til barok til art nouveau – i kvarteret, I bor i, Coppedé.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Buenos Aires

123 Anmeldelser
 • Hotel
 • Rom, Italien
facade

Hotel Buenos Aires ligger i Coppedé-kvarteret øst for centrum, og i gåafstand ligger to af Roms ældste parker, Villa Borghese og Villa Ada. Hotellet råder over en morgenmadsstue, hvor I spiser hver morgen, et læseværelse hvor I kan slappe af med en drink samt en døgnåben reception. Det tager ca. 20 minutter at nå centrum med offentlig transport, og der afgår busser og sporvogne indenfor 5-10 minutters gang fra hotellet.

Læs mere
room

Værelserne

Jeres dobbeltværelse er komfortabelt indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, fladskærms-TV, minibar, værdiboks, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Ikke så langt fra jeres hotel ligger de gamle Catacombe di Priscilla, hvor I stadig kan se de smukke vægmalerier og verdens ældste skildring af Jomfru Maria.
 • Er I vilde med tiramisu? Så besøg Bar Pompi i Tridente-kvarteret. Her kan I mæske jer i tiramisu i alle afskygninger – prøv f.eks. med banan, jordbær eller pistacie.
 • Nær Den Spanske Trappe kan I få jer et grønt pusterum på Villa Medici. Den sirligt udsmykkede hovedbygning blev opført i 1540 og huser Det Franske Akademi i Rom, hvor unge, franske kunstnere siden 1803 har kunnet lade sig inspirere af byens renæssancekunst. Tag en slentretur gennem de smukke haver og nyd den betagende udsigt over byen.
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 4 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Børn 3-8 år får 50% rabat på hotelopholdet
Børn fra 9 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger i det smukke Coppedé-kvarter øst for byens centrum. Det tager ca. 20 minutter at nå centrum med offentlig transport, og det tager ca. 40 minutter at køre til hotellet eller halvanden time med offentlig transport fra lufthavnen.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice