Pris fra
kr 929,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Storbyferie i billedskønne Rom + fly

Storbyferie 2, 3, 4 eller 5 overnatninger Roma

Allerede booket 12 gange

per person fra kr 929,-
baseret på 2 personer

Storbyferie i Rom: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Buenos Aires inkl. morgenmad og fly fra København

Ældgamle bygninger, fredfyldte parker, lækre delikatesser, snævre, brostensbelagte gader og noget af verdens smukkeste kunst – alt dette og meget mere ligger bare og venter på jer i Rom! Her kan I tilbringe helt op til 5 overnatninger med at fordybe jer i byens magiske og brusende stemning – bliv helt benovede over Det Sixtinske Kapel, spis gelato på Den Spanske Trappe og bliv væk i det hippe Trastevere-kvarter. I bor på et hyggeligt hotel i det flotte Coppedé-kvarter øst for centrum i kort afstand til flotte parker og flere seværdigheder, så I får oplevet flere sider af Rom. Buon viaggio!

Inklusive
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger i dobbeltværelse (til maks. 3 personer) på Hotel Buenos Aires***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København (Norwegian eller Ryanair)
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm)
 • Fra København med Norwegian: 20 kg indchecket bagage
Tilvalg
 • 15 kg indchecket bagage (maks. 1 stk. per person) med Ryanair
Rom

Italiens hovedstad, Rom, er et sandt mekka for rejsende, uanset om man er til gastronomi, historie, kunst, kultur eller shopping. Byens største seværdigheder som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Peterskirken er velbesøgt på stort set alle årstider, men har I allerede set disse kæmper, kan I med fordel sætte jer for at udforske Roms mindre kendte kirker, museer og kvarterer. Bliv væk i det hippe kvarter Trastevere, besøg byens mange katakomber og krypter, og lad jer betage af det finurlige mix af arkitekturstile – alt fra middelalder til barok til art nouveau – i kvarteret, I bor i, Coppedé.

Hotel Buenos Aires
facade

Hotel Buenos Aires ligger i Coppedé-kvarteret øst for centrum, og i gåafstand ligger to af Roms ældste parker, Villa Borghese og Villa Ada. Hotellet råder over en morgenmadsstue, hvor I spiser hver morgen, et læseværelse hvor I kan slappe af med en drink samt en døgnåben reception. Det tager ca. 20 minutter at nå centrum med offentlig transport, og der afgår busser og sporvogne indenfor 5-10 minutters gang fra hotellet.

Værelserne
room

Jeres dobbeltværelse er komfortabelt indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition, skrivebord, fladskærms-TV, minibar, værdiboks, gratis WiFi og eget badeværelse med bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Ikke så langt fra jeres hotel ligger de gamle Catacombe di Priscilla, hvor I stadig kan se de smukke vægmalerier og verdens ældste skildring af Jomfru Maria.
 • Er I vilde med tiramisu? Så besøg Bar Pompi i Tridente-kvarteret. Her kan I mæske jer i tiramisu i alle afskygninger – prøv f.eks. med banan, jordbær eller pistacie.
 • Nær Den Spanske Trappe kan I få jer et grønt pusterum på Villa Medici. Den sirligt udsmykkede hovedbygning blev opført i 1540 og huser Det Franske Akademi i Rom, hvor unge, franske kunstnere siden 1803 har kunnet lade sig inspirere af byens renæssancekunst. Tag en slentretur gennem de smukke haver og nyd den betagende udsigt over byen.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Indchecket bagage med Ryanair (kan tilvælges i bookingprocessen)
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn 0-2 år overnatter gratis på hotellet
Børn 3-8 år får 50% rabat på hotelopholdet
Børn fra 9 år beregnes som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet har desværre ingen værelser egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Rome Ciampino Lufthavn (CIA) eller Leonardo da Vinci Fiumincino Lufthavn (FCO)
- Inkluderet i prisen med Ryanair: 1x håndbagage (op til 10 kg, 55x40x20 cm) per person
- Inkluderet i prisen med Norwegian: 1x håndbagage (op til 10 kg, 55x40x20 cm), 20 kg indchecket bagage per person
- I flyver med Norwegian eller Ryanair fra København (med forbehold for ændring)
- Den forventede flyvetid er 2 timer og 25 minutter
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Sted

Hotellet ligger i det smukke Coppedé-kvarter øst for byens centrum. Det tager ca. 20 minutter at nå centrum med offentlig transport, og det tager ca. 40 minutter at køre til hotellet eller halvanden time med offentlig transport fra lufthavnen.

Hotel Buenos Aires
Via Clitunno 9
00198 Rom
Italien