• Med fly
 • Med indkvartering

Tag på shopping i smukke Budapest

Storbyferie 2, 3 eller 4 overnatninger Budapest

(24 Anmeldelser)
per person fra kr. 1.059,-
baseret på 2 personer

Allerede booket 102 gange

Gå på opdagelse efter julegaverne i Budapest: 2, 3 eller 4 overnatninger på Star City Hotel med morgenmad og fly fra København, Billund eller Aalborg

Snup en vinterlig miniferie i Østeuropas smukkeste by: Budapest. Den imponerende arkitektur vidner om en sprudlende historie og det pulserende byliv lokker med farverige caféer og masser af butikker. Her er lagt op til de store eventyr til helt små priser, for man kan stadig få lækre måltider og kolde øl til langt under de danske priser. Tag kæresten i hånden eller veninden under armen og flyv afsted mod julestemningen i Budapest.

Inklusive
 • 2, 3 eller 4 overnatninger i dobbeltværelse (2 voksne og 1 barn 0-11 år) på Star City Hotel***
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad
 • Bykort
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Budapest
 • Håndbagage
Budapest

En fabelagtig arkitektur, en fascinerende historie og en overflod af både seværdigheder og spisesteder gør det livlige Budapest til en ideel storbydestination. Tag kameraet med på en spadseretur over Széchenyi-broen, som forbinder Buda og Pest, og knips løs af den postkortsmukke udsigt over Donau. Besøg også Heltepladsen, der blev anlagt for over 100 år siden for at markere Budapests 1000 års fødselsdag. En omgang gullasch fås bedst på de traditionelle værtshuse, men der er også tonsvis af muligheder for at smage på den finere madlavning her i Ungarns hovedstad.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Star City Hotel

Hotel Budapest, Ungarn
Star City Hotel Lounge

Star City Hotel er ideelt beliggende i kvarteret Erzsébetváros, tæt på indkøbscenteret Arena Plaza, Heltepladsen og Vajdahunyad-slottet. Derudover ligger hotellet tæt på offentlig transport, og den nærmeste metrostation er beliggende bare 500 m væk. Dermed er hotellet den perfekte base for jeres tur til Budapest, og hver morgen kan I glæde jer til at smage på den store morgenbuffet, som serveres i restauranten.

Læs mere
Star City Hotel Room

Dobbeltværelse

Hotellet råder over 48 pæne værelser, nogle med udsigt til gårdhaven og andre med udsigt til en lille sidegade. Alle værelserne er udstyret med aircondition, værdiboks, minibar, TV og gratis WiFi. Hårtørrer, strygejern og strygebræt stilles til rådighed ved forespørgsel i receptionen.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet
 • Turistskat: 1 € per værelse per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. 2 voksne og maks. 2 voksne og 1 barn (0-11 år)

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-11 år: Bor gratis på hotellet og sover i forældrenes seng
Børn fra 12 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFi på hele hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Sted

Hotellet ligger på Pest-siden, blot 10 minutter fra byens centrum og tæt på Keleti-banegården (500 m) og metroen, hvilket giver nem adgang til alle dele af byen.