Pris fra
kr 9.389,-
 • Med fly
 • Med indkvartering

Eksotisk ferie på Phuket

Solferie 11, 13 eller 15 overnatninger

Allerede booket 15 gange

per person fra kr 9.389,-
baseret på 2 personer

Tag med til sol og strand i Thailand: 10, 12 eller 14 overnatninger på det luksuriøse Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach, som ligger nær stranden inkl. fly tur-retur fra København, morgenmad og transport mellem lufthavn og hotel

Afslapning under palmerne med en forfriskende drink i hånden, kølende svømmeture i de azurblå bølger og en fascinerende kultur — alt dette og mere til venter jer på Thailands ferieparadis Phuket. I bor i en luksuriøs suite på et 4-stjernet resort, hvor der er sørget for det hele: en lækker lagune-pool og morgenmad og så er der blot 5 minutters gang til den lækre Kamala Beach.

Inklusive
 • 10, 12 eller 14 overnatninger i deluxe suite (maks. 2 voksne) på Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach****
 • Fly tur-retur fra København (Aeroflot)
 • Morgenmad
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • 23 kg indchecket bagage
 • 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm)
 • 1 overnatning i flyet på vej til Thailand
Tilvalg
 • Opgrader til halvpension (10 overnatninger) | 2399 DKK per person
 • Opgrader til halvpension (12 overnatninger) | 2879 DKK per person
 • Opgrader til halvpension (14 overnatninger) | 3359 DKK per person
Ferieparadiset Phuket

Thailands største ø, Phuket, er kendt for sine smukke sandstrande, flotte hoteller, unikke landskaber med mange klippeformationer og grønne natur. Er I vilde med sol og strand, vil Phuket helt sikkert være et hit. Det tropiske klima sørger nemlig for en gennemsnitstemperatur på 30 grader og en badevandstemperatur på 28-30 året rundt! Det funklende, turkise vand er med sit undersøiske liv fyldt af eksotiske fisk og planter tilmed ideelt til snorkling og dykning. Har I lyst til en dagsudflugt, er der også masser af muligheder for det på den smukke ø. Tag med en guide på opdagelse i den frodige regnskov, besøg et buddhistisk tempel, eller snup en sejltur forbi de mange smukke øer og laguner.

Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach****
pool

Det moderne Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach har en skøn placering blot 5 minutters gang fra stranden, og er et ideelt udgangspunkt for at udforske Phuket. Hotellet er farverigt dekoreret og har masser at byde på. De, der ønsker at slappe af i solen, kan slænge sig ved den store lagune-pool. I restauranten og baren serveres der internationale retter og lækre cocktails, og så har I tilmed mulighed for at deltage i madlavningskurser, hvor I kan lære at lave autentisk, thailandsk mad.

Deluxe suite
living room 2

I bor i en af hotellets rummelige deluxe suiter på ca. 43 m². Suiterne er stilrent møbleret og danner den perfekte ramme for afslapning ovenpå en lang dag i solen. I alle suiterne finde I aircondition, fladskærms-TV, DVD-afspiller, skrivebord, siddegruppe, værdiboks, telefon, kaffe- og tefaciliteter, minibar samt et flot badeværelse med bruser, hårtørrer og badekåber.

Vælg en afgangsdato

Eksklusive
 • Bookinggebyr kr 150,-
 • Evt. turistskat

Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vill være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Yderligere information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Travel Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Deluxe suite: Maks. 2 voksne

Solorejsende

Rejser du alene? Så betaler du for den fulde pris for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Flere suiter

I bookingprocessen er det muligt at booke flere suiter ad gangen, såfremt det er samme type suite (afhængigt af tilgængelighed)

Transport fra lufthavnen til hotellet

I forbindelse med booking, bedes I venligst udfylde et mobilnummer, som chaufføren kan kontakte jer på i Phuket

Køreturen tager omkring 35 minutter

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

- Lufthavne: Fly fra Københavns Lufthavn til Phuket International Airport (HKT) med mellemlanding i Moskva Sheremetyevo International Airport (SVO)
- Inkluderet i prisen: 10 kg håndbagage (55x40x20 cm) og 23 kg indchecket bagage per person
- Den forventede frejsetid er ca. 15½ time (inkl. mellemlanding på 2-3½ time)
- I flyver med Aeroflot (med forbehold for ændring)
- TravelBird sender jer en e-mail med information om flyafgange, så snart de ligger fast, sammen med de andre rejsedokumenter
- Vi forsøger altid at finde den bedste flyafgang for jer. Det kan dog ske, at en flyafgang ikke længere er tilgængelig, og vi dermed er nødt til at tilbyde en alternativ flyafgang, hvilket kan påvirke længden på jeres ophold (for eksempel et aftenfly frem og et morgenfly tilbage)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Thailand kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk

Information om rejsevisum

Danske statsborgere skal ikke søge visum ved ophold i Thailand på under 30 dage. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Rejsens varighed

I har 10, 12 eller 14 overnatninger i Thailand og en enkelt overnatning i flyet på vej ud. Derfor skal I sætte 12, 14 eller 16 dage af til rejsen i alt

Sted

Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach ligger omkring 300 meter fra Kamala Beach og Phukets Lufthavn er der godt 26 km til.

Swissôtel Resort Phuket Kamala Beach
100/10 Moo 3, Kamala Beach
Kathu Phuket, 83150
Thailand