• Med fly
 • Med indkvartering

Lækker storbyferie i Lissabon

 • Storbyferie
 • 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Lissabon
8 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.619,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 32 gange

Afsted til Portugals farverige hovedstad: 3, 4 eller 5 overnatninger på Hotel Travel Park med morgenmad og fly tur-retur fra København eller Hamborg

En storbyferie til Lissabon er ensbetydende med sporvognsture, charmerende små caféer, storslåede historiske bygninger og museer og ikke mindst delikate portugisiske specialiteter. I vælger selv om I vil have 3, 4 eller 5 overnatninger på det elegante Hotel Travel Park midt i Lissabon. I kan flyve fra både København og Hamborg og ellers bare læne jer tilbage og nyde livet, udsigten, vinen og hinanden.

Inklusive
 • 3, 4 of 5 overnatninger i dobbeltværelse (maks 3 personer) eller enkeltværelse på Hotel Travel Park***
 • Morgenmad
 • Fly tur-retur fra København eller fra Hamborg til Lissabon
 • Håndbagage
Lissabon

Lissabon er et overflødighedshorn af seværdigheder og velsmagende delikatesser. Tag en tur i sporvogn gennem kvarteret Alfamas bumbede gader eller snup den enorme elevator op til det tidligere arbejderkvarter Bairro Alto, der også kan prale af et vildt natteliv. I kan også besøge monumenter fra dengang Portugal var en søfarernation eller tage i det berømte kloster Jeronimos. Husk også at tage en tur med metroen! Alle stationerne er noget så smukke og fungerer som var de udstillingsgenstande i Lissabons store, levende museum. Og så er der selvfølgelig fado-musikken, friskfangede fisk på grillen og den verdensberømte portvin – Lissabon får alle sanserne i spil.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Hotel Travel Park Lisbon

 • Hotel
 • Lissabon, Portugal
room

Hotel Travel Park Lisboa ligger kun 100 meter fra metrostationen Anjos, og fra hotellet er der ca. 750 m ind til centrum af Lissabon. Hotellet er indrettet i varme farver med stengulve og masser af detaljer. I hotelrestauranten serveres der morgenmad, og I finder også en stor udendørs terrasse, hvor I kan sidde enten i solen eller i skyggen af de store parasoller. I hotellets art deco-inspirerede bar kan I købe både drinks og snacks.

 • +4
Læs mere
room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

Jeres dobbeltværelse er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset er indrettet i varme farver med trædetaljer og har TV, WiFi, skrivebord, minibar (mod gebyr), værdiboks (mod gebyr) og aircondition. Værelset har desuden eget badeværelse i natursten med bruser og hårtørrer.

Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Tranport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 1 € per person per nat
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Enkeltværelse: maks. 1 person
Dobbeltværelse: Min. 2 personer og maks. 3 voksne

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-12 år: Bor gratis på hotellet (men sover i forældrenes seng)
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Solorejsende

Hotellet har enkeltværelser

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Der er gratis WiFI på værelserne

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice