Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Storbyferie på 5-stjernet hotel centralt i Berlin

 • Storbyferie
 • 2 overnatninger
 • Berlin
14 Anmeldelser
kr. 1.389,- -42%
Pris fra kr. 819,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Oplev Berlin med stil: 3 dage på det 5-stjernede Steigenberger Hotel Berlin ved Kurfürstendamm inkl. morgenmad, adgang til wellnessområde og et Berlin Travel Card

Åh, Berlin – Tysklands fantastiske hovedstad har altid noget nyt at byde på. Hvad end det er jeres første tur, eller det er ved at være tid til et gensyn, skal I nok få et skønt ophold. I bor nemlig 3 dage på et smukt og elegant 5-stjernet hotel lige ved Kurfürstendamm, Tysklands mest kendte og elskede shoppinggade. Med i pakken er også morgenbuffet, adgang til wellnessområdet og et Berlin Travel Card, der giver jer gratis transport i byens centrum!

Inklusive
 • 2 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn 0-5 år) på Steigenberger Hotel Berlin****
 • Morgenbuffet
 • Berlin Travel Card (gratis transport i Berlins centrum under hele opholdet)
 • Opgradering af værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)
 • Brug af wellness- og fitnessfaciliteter
 • Sen check-ud til kl. 15.00 (afhængigt af tilgængelighed)
Berlin

Berlin er altid et besøg værd! Tysklands hovedstad er en by, hvor fortid og fremtid mødes i skøn forening, og hvor historiske monumenter står side om side med de hippeste natklubber. Tilbring dagen med besøg på et af de mange spændende museer eller ved seværdigheder som Checkpoint Charlie, Holocaust-monumentet og Gedächtniskirche, og sørg også for at udforske de lækre restauranter og små alternative caféer. Om aftenen er det oplagt at begive sig ud i Berlins sprudlende natteliv, der med garanti vil fascinere og beruse – og så bor I lige ved Kurfürstendamm, i folkemunde kendt som Ku'damm, som er Berlins absolut mest berømte shoppinggade.

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

Steigenberger Hotel Berlin

213 Anmeldelser
 • Hotel
 • Berlin, Tyskland
Hotel © Steigenberger Hotel Berlin

Velkommen til et luksuriøst ophold på det 5-stjernede Steigenberger Hotel Berlin! Det flotte hotel ligger lige midt i Berlins livlige centrum blot fem minutters gang fra Kurfürstendamm. Her er to restauranter, hvor der serveres nationale og internationale retter, en bar og et stort wellnessområde, hvor I kan tage en tur i swimmingpoolen efter en begivenhedsrig dag i byen. Det er også muligt at bestille massage og skønhedsbehandlinger mod betaling.

 • +7
Læs mere
Superior room © Steigenberger Hotel Berlin

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

I bor på et rummeligt superior dobbeltværelse på 22-24 m², som har plads til 2 voksne og 1 barn 0-5 år. Jeres værelse har aircondition, minibar, værdiboks, kaffe- og tefaciliteter, gratis WiFi, fladskærms-TV med SKY Pay-TV, telefon og et skrivebord. Badeværelset er udstyret med bruser, toilet, hårtørrer, kosmetikspejl og toiletartikler.

Vi anbefaler

 • Yesterday: Berlin er propfuld af unikke barer, og Yesterday er ingen undtagelse. Med sin psykedeliske indretning og sin gammeldags jukebox er denne bar et must for alle, der er interesserede i byens alternative natteliv.
 • Brücke Museum: Det lille museum ligger i udkanten af skoven Grunewald. Her kan I beundre verdens største samling af værker fra den ekspressionistiske kunstretning Die Brücke, og med de hyggelige skovomgivelser er det oplagt at snuppe en naturskøn gåtur efter museumsbesøget.
 • Curry 36: De fleste berlinere er glade for currywurst. Bedøm selv, om der er noget om hypen på den populære Curry 36 – eller bestil karry-pomfritter som et vegetarisk alternativ.
5% rabat på Scandlines

Skal I med færgen? Så kan I købe jeres færgebillet med 5% rabat på: https://travelbird.dk/scandlines

Rabatten gælder til følgende færgeruter:
Rødby-Puttgarden
Gedser-Rostock

Rabatten gives til billetter af typen Economy (dog kun, hvis I allerede er SMILE medlemmer), Economy Extra, Flex, Easy Return og Miniferie. Bemærk, at rabatten kun gælder til køb af færgebilletter. Der gives ikke rabat på andre service på Scandlines.

Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 5% af opholdets pris per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Steigenberger Hotel Berlin Berlin Los Angeles Platz Value Added I GmbH & Co. KG. Du indgår derfor direkte aftale med Steigenberger Hotel Berlin Berlin Los Angeles Platz Value Added I GmbH & Co. KG. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 1 dag før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Sen check-ud

I kan gratis benytte jer af sen check-ud indtil kl. 15.00 (afhængigt af tilgængelighed)

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Min. og maks. 2 voksne + 1 barn 0-5 år

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Overnatter gratis i forældrenes seng

Enkeltpersonstillæg

Hvis 1 person booker et dobbeltværelse, betales der for 2 personer

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Det er muligt at parkere i hotellets garage mod et gebyr på 24 € per dag (betales på hotellet)

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Berlin Travel Card

I modtager jeres Berlin Travel Cards ved ankomst til hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Scandlines

Vi har indgået en aftale med Scandlines Danmark ApS om salg og formidling af visse produkter, herunder færgerejser. For hvert salg eller formidling af Scandlines Danmark ApS’ produkter, kan vi modtage en provision fra Scandlines Danmark ApS

Sted

Steigenberger Hotel ligger i det vestlige Berlin lige ved den berømte butiksgade Kurfürstendamm.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice