Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Sommer og sol på strandhotel

 • Solferie
 • Malgrat de Mar
31 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.099,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

7, 10 eller 14 overnatninger på Hotel Reymar på Costa Brava inkl. halvpension, transfer og fly tur-retur

Brusende bølger, smeltende sodavandsis og duften af solcreme... Går I også og glæder jer til årets sommerferie, så læs med her! Flyv med til skønne Costa Brava, hvor I kan tilbringe 1 til 2 uger på at læse en bog ved poolen, dase på stranden eller udforske Costa Bravas livlige kultur. Vi har sørget for transporten til og fra lufthavnen, og der serveres halvpension på hotellet. I vil desuden have mulighed for at tilkøbe helpension i bookingprocessen, så I kun skal tænke på at dase på stranden eller ved poolen!

Inklusive
 • Med halvpension
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Barcelona tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København til Gerona tur-retur
 • Håndbagage
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Ferie på Costa Brava

Velkommen til Costa Brava, hvor drinksene er kolde, havet er azurblåt og strandene strækker sig i det uendelige! Her er der masser af muligheder for at nyde livet under varme, spanske himmelstrøg. Der er også rig mulighed for at gå på opdagelse i områdets skønne natur og hyggelige byer. Langs Costa de Barcelona og Costa Brava finder I forskellige strande som Cala de Sant Francesc og Playa de Santa Ana, og i byen Blanes, kan I besøge hyggelige pladser og smukke kirker. I udkanten af byen kan I besøge den fantastiske botaniske have Jardí Botànic Marimurtra. Haven har mere end 3000 forskellige blomster og planter, en tropisk have og mere end 7000 kaktus-arter fra hele verden, og blandt havens små stier og søer får I en fantastisk udsigt over Costa Brava-bugten. I Barcelona kan I besøge alverdens butikker, kunstmuseer og den berømte kirke la Sagrada Familia. I kan lade jer fare vild i labyrinten af hyggelige gader i det gotiske kvarter eller holde en pause på en af byens mange pladser.

Hotel Reymar

 • Hotel
 • Malgrat de Mar, Spanien
Swimming Pool

I bliver indkvarteret på Hotel Reymar eller Hotel Reymar Playa, der ligger omkring 500 meter fra hinanden, men som begge ligger få minutters gang fra stranden. I kan frit benytte de 2 swimmingpools (et til voksne og et til børn), eller tage ned på stranden og sole jer eller hoppe i bølgerne. Da hotellerne ligger centralt i Malgrat del Mar kan I gå ind til midtbyen hvor der er mulighed for at gå på shopping, prøve det lokale køkken, eller udforske nattelivet. ¡Viva la noche!

 • +4
Læs mere
Room

Dobbeltværelse

De pæne værelser har en hyggelig indretning og er udstyret med eget badeværelse med toilet, bruser samt en hårtørrer. Værelserne er også forsynet med aircondition, TV og værdiboks. Sidstnævnte kan benyttes mod gebyr.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Drikkevarer under måltiderne
 • Turistskat: Ca. 0,50 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Kapacitet

Maks. 4 personer per værelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet råder over 4 værelser egnet til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr

Parkering

Gratis parkering (afhænger af tilgængelighed)

Internet

Der er gratis WiFi på hotellets fællesområder

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen (afhængigt af tilgængelighed)

Forplejning

Halvpension omfatter morgenmad og aftensmad.
Helpension omfatter morgenmad, frokost og aftensmad (ekskl. drikkevarer)

Indkvartering

I bliver indkvarteret på Hotel Reymar eller Hotel Reymar Playa, der ligger omkring 500 meter fra hinanden

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Sted

Hotel Reymar Playa er ideelt beliggende blot 50 meter fra både stranden og byens centrum. Fra Girona Barcelona Airport er der kun en halv times kørsel til hotellet. Og så er der kun ca. 3 kvarters kørsel til Barcelona.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice