• Med fly
 • Med indkvartering

Drømmerejse til Bali

 • Rundrejse
 • 10 overnatninger
 • Indonesien
13 Anmeldelser
Pris fra kr. 8.369,-
 • per person fra
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 52 gange

Få den ultimative ferieoplevelse på Bali: 8 overnatninger på 2 forskellige hoteller inkl. morgenmad, fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg og al transport på Bali

Tag med til paradisøen Bali og kom helt ned i gear. Her bor I på to forskellige hoteller: Først på et yogaresort omgivet af grøn jungle og herefter tæt ved en af verdens smukkeste sandstrande. I bestemmer selv, om ferien kun skal stå på afslapning og solbadning, eller om I vil på et par spændende udflugter og udforske lidt mere af den grønne ø. Gå på opdagelse i det krydrede balinesiske køkken og eksperimenter med farvestrålende eksotiske drinks. Vi kan ikke garantere en større spirituel indsigt efter ugens løb, men vi kan garantere en ferie fuld af oplevelser i de smukkeste omgivelser. Namaste.

Inklusive
 • Rundrejse med 8 overnatninger i dobbeltværelse (maks. 2 voksne og 1 barn til og med 12 år (i forældrenes seng)):
 • 4 overnatninger på Bakung Ubud Hotel (eller tilsvarende)
 • 4 overnatninger på Swiss Bel Seminyak - Petitenget (eller tilsvarende)
 • Morgenmad hver dag
 • Fly tur-retur fra København, Billund eller Aalborg til Bali
 • Håndbagage
 • Indchecket bagage
 • Al transport på Bali: Tur-retur fra lufthavn til hotel og mellem hotellerne
Tilvalg
 • Rafting: 6-7 timers udflugt inkl. frokost | 260 DKK per person
 • Cykeltur: 5-6 timers udflugt inkl. frokost | 285 DKK per person
 • Jungletrekking: 7-8 timers udflugt inkl. frokost | 359 DKK per person
 • Yogatime à 1,5 times varighed | 189 DKK per person
 1. Dag 1 - 4: Ubud

  I tilbringer de første fire overnatninger i byen Ubud, som ligger midt i Balis grønne hjerte. Ubud er kendt som Balis centrum for kunst, kultur og spiritualitet. Tilbring dagene med at besøge kunstmarkederne, se på traditionel balinesisk dans eller slå jer ned på en af de hyggelige caféer eller restauranter. Hvis I tilkøber en cykel- eller raftingtur, foregør det fra jeres hotel i Ubud. På cykelturen kommer I rundt i den betagende natur og på besøg i de lokale byer, hvor I får et fint indtryk af den balinesiske dagligdag. Raftingturen er for vovehalsene, her sejler I nemlig ned af floden midt i junglen, og måske støder I endda på et vandfald eller to! Forkæl krop og sjæl med en yoga-time og forlad Ubud med fornyet energi og mod på livet.

  Bakung Ubud Resort & Villa -> Swiss-Belhotel Petitenget 33.3 km

  room

  Bakung Ubud Resort eller tilsvarende

  • Hotel
  • Gianyar, Indonesien
  room

  Dette skønne ferieresort råder over 9 villaer og 24 værelser. Her er traditionel balinesisk indretning kombineret med moderne komfort. Resortet er omgivet af grønne rismarker og danner de perfekte rammer for et helt afslappende ophold. Gå en tur i den tropiske have eller slap af med en god bog ved poolen.
  Værelserne: Værelserne er indrettet med alle moderne faciliteter, og her er naturligvis aircondition. Her er dobbeltseng, TV, kaffe/te-faciliteter og eget badeværelse med hårtørrer.

  Læs mere
 2. Dag 5 - 8: Seminyak

  Efter fire dage hvor I er kommet helt ned i gear, fortsætter turen til Seminyak, hvor I har de sidste fire overnatninger på et storslået hotel. Her fortsætter afslapningen ufortrødent, for her finder I nogle af verdens smukkeste sandstrande. Seminyak er en farvestrålende by med små butikker, som sælger alt fra det mest moderigtige badetøj til helt uformelle hippie-outfits. Det er her I kan vælge at tage på udflugt til junglen, hvor I kan være heldige at møde en flok aber. Besøg nabobyen Kuta, når der skal lidt mere gang i den, den er nemlig kendt for at være en rigtig festby! Hvis I har valgt at tilkøbe jungletrekking, foregår det fra jeres hotel i Seminyak. På denne tur kommer I igennem Balis regnskov, som byder på betagende blomster og planter samt en kanotur over floden Tamblingan. Efter den fjerde overnatning i Seminyak køres I mod lufthavnen og vender snuden hjem mod Danmark.

  pool

  Swiss - Belhotel Petitenget eller tilsvarende

  • Hotel
  • Badung Regency, Indonesien
  pool

  Hotellet ligger centralt i Seminyak og tæt ved stranden Double Six Beach. Hotellet har en elegant indretning og en pool omgivet af liggestole. Her er restaurant, som serverer lækre balinesiske retter og en loungebar, hvor I kan bestille farvestrålende drinks.
  Værelserne: Værelserne er ca. 27 m² store og elegant indrettet i traditionelt balinesisk design. De er udstyret med aircondition, dobbeltseng, TV, telefon, pengeskab og badeværelse med bruser og hårtørrer.

  Læs mere
Vælg en afgangsdato
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Udgifter til visum
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

TravelBird fungerer som den ansvarlige rejseagent. TravelBird Vilkår og Betingelser (A) er gældende for denne booking. Se venligst artikel 11 for vores afbestillingsbetingelser.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Pris

Prisen er per person

Værelseskapacitet

Dobbeltværelse: Maks. 2 voksne og 1 barn til og med 12 år (i forældrenes seng)

Solorejsende

Rejser du alene? Så kan du bestille et enkeltværelse

Rundrejse

Denne tur er arrangeret specifikt for TravelBird-kunder, og I følges derfor kun med andre TravelBird-kunder. Hvis der ikke er andre bookinger på samme dato, som I skal afsted, transporteres I alene.

Børnerabat

Rabatten gælder i forbindelse med 2 fuldtbetalende voksne per værelse:
Børn i alderen 0-5 år: Bor gratis på hotellet og sover i forældrenes seng
Børn i alderen 6-12 år: Betaler ca. 339 DKK for hotelopholdet og sover i forældrenes seng
Børn fra 13 år tæller som voksne og betaler fuld pris

Tilgængelighed

Rejsen er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

Gratis WiFi på begge hoteller

Kæledyr

Det er ikke muligt at medbringe kæledyr

Udflugter og yoga

Hvis I vælger at tilkøbe en udfugt eller en yogatime, aftaler I selv dagen og tidspunktet på hotellet

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke flere værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Information om rejsevaccinationer

Inden afrejse til Indonesien kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe) og hepatitis A. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Information om rejsevisum

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Indonesien, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside. Bemærk venligst, at antallet af overnatninger, der ses i afsnittet ‘’Inklusive’’, er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en overnatning på ud- og/eller hjemrejsen. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice