• Med indkvartering
 • Med oplevelse

Sus ned ad de schweiziske alper

 • Skiferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Klosters
Pris fra kr. 3.239,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Snedækket landskab og gode skiløjper venter jer i de schweiziske alper i skiområdet Davos-Klosters inkl. halvpension & liftkort

En af de absolut bedste følelser i verden er at tage liften op til toppen af en alpetop, klikke skistøvlerne i bindingerne og så suse ned af de sneklædte løjper! Det kan I på denne skieferie i de schweiziske alper. I har inkluderet liftkort til skiområdet Davos-Klosters, med mere end 300 km pister, samt skiområderne Jakobshorn, Parsenn/ Gotschna, Schatzalp/ Strela og de to familievenlige bjerge Madrisa og Rinerhorn. Weissfluhgipel-Küblis er skiområdets længste pist på 12 kilometer — en virkelig fryd at køre ned ad! Jeres hotel er beliggende i landsbyen Klosters-Serneus, hvor I har inkluderet bustransport til pisterne, som I kan hoppe på lige foran hotellet. Efter en sjov dag på pisterne kan I nyde jeres inkluderede halvpension eller tage en svømmetur i hotellets swimmingpool. Årets skiferie venter jer i de schweiziske alper!

Inklusive
 • Kurhotel Bad Serneus: 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • Liftkort til skiområdet Davos-Klosters
 • Gratis benyttelse af skibusser
 • Gratis benyttelse af wellnessområdet
 • Gæsterabatkort til Klosters-Davos
En schweizisk perle: Klosters-Serneus

Klosters-Serneus er beliggende i Prättigau/ Davos-regionen og har fantastisk natur og høje bjerge. Om sommeren er det et perfekt rejsemål for jer, der elsker at vandre, og om vinteren bliver området sne- og ski-elskernes drøm! Her finder I pister i mere end 2800 m over havets overflade, hvilket ofte er en garanti for sne. Psst... Det britiske kongehus holder normalt deres vinterferie her — så hvis I er heldige, kan I måske svinge forbi prins Harry og grevinde Meghan Markle på skiløjperne og vise dem, hvordan man står på ski! I landsbyen er der flere restauranter og butikker, hvor I kan finde souvenirs, så I altid vil huske jeres ferie. Hvis I elsker naturen og at stå på ski, har I helt sikkert fundet den rigtige destination!

Kurhotel Bad Serneus

 • Hotel
 • Klosters, Schweiz
Kurhotel Bad Serneus + Pool

Velkommen til Hotel Bad Serneus! Hotellet er omgivet af skov og enge med udsigt over bjergene og med kun få minutter til skiområdet Klosters Madrisa. Her venter jer uforglemmelig oase af ro. Ikke kun på grund af stedet, men også på grund af hotellets 110 m² store wellnessområde, der indbefatter tre forskellige saunaer, spa, opvarmede liggestole, en sensorisk bruser og mulighed for massage. Hotellet har også et motionsrum, bordtennis og billardbord. Restauranten serverer europæiske og traditionelle schweiziske retter.

 • +6
Læs mere
Doppelzimmer Standard

Dobbeltværelse

Dobbeltværelset er ca. 20 m² stort og er udstyret med to enkeltsenge samt et privat badeværelse med bruser.

Superior dobbeltværelse (3 personer)

Superior dobbeltværelset er ca. 20-23 m² stort og er udstyret med to eller tre enkeltsenge samt et privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset har også TV, værdiboks og minibar (mod gebyr).

Superior dobbeltværelse (4 personer)

Superior dobbeltværelset er ca. 24 m² stort og er udstyret med 2-4 enkeltsenge samt privat badeværelse med bruser og hårtørrer. Værelset har også TV, værdiboks og minibar (mod gebyr).

1-personsværelse

Dette 1-personersværelse er ca. 20 m² stort og er udstyret med 1 eller 2 enkeltsenge samt et privat badeværelse med bruser. Mindst 1 voksen og 1 barn for dette værelse.

Jeres liftkort

Tilbuddet indbefatter liftkort med adgang til skiområdet Davos-Klosters samt Jakobshorn, Parsenn/ Gotschna, de to familievenlige bjerge Madrisa og Rinerhorn og Schatzalp/ Strela.

Hvis jeres ophold er 3 nætter har I liftkort til 2 dage, ved 5 nætter har I liftkort til 4 dage, og hvis I har 7 nætter, har I liftkort til 6 dage. Med jeres liftkort har I adgang til ca. 300 km pister. Udenfor hotellet er der busser, der kører til skisportsstederne.

I modtager en voucher med jeres rejsedokumenter. I skal medbringe voucheren i print sammen med gyldigt billedelegitimation til en af følgende skistationer, hvor I vil få udleveret jeres liftkort.

Davos Klosters Bergbahn AG, Promenade 157
Davos Klosters Bergbahn AG, Brämabüelstrasse 11
Klosters-Madrisa Bergbahnen, Madrisastraße 7
Sportbahnen Pischa AG, Promenade 157
Bergbahnen Rinerhorn AG, Landwasserstrasse 49
Davos Klosters Bergbahn AG, Gotschnastrasse 19

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Mellem 17-45 DKK per person per nat (betales på hotellet)
 • Transport
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Leje af skiudstyr
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00 - 20:00

Check-ud

Indtil 08:00 - 11:00

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 15 år per Superior dobbeltværelse (3 personer)
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 2 børn op til 15 år per Superior dobbeltværelse (4 personer)
Maks. 1 voksen og 1 barn op til 15 år per 1-personsværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 1 fuldtbetalende person:
Børn mellem 0-4 år: får 100% rabat per ophold
Børn mellem 12-15 år: får 20% rabat per ophold
Børn mellem 5-8 år: får 70% rabat per ophold
Børn mellem 9-11 år: får 50% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Husdjur

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Wellness

I har adgang til hotellets wellness-område, som indbefatter en swimmingpool, sauna, dampbad og afslapningsområde. Behandlinger og massage kan bestilles (mod gebyr)

Halvpension

Halvpensionen indbefatter:
- Morgenmadsbuffet
- Aftensmiddag (vølg mellem vegetarisk, kød eller fisk)

Hvis I har booket et ophold i julen eller nytår, har I også følgende inkluderet i halvpensionen
- 5-retters julemiddag (24/12)
- 5-retters nytårsmiddag (31/12)

Sted

Ca. 500 m fra Hotel Bad Serneus finder I nærmeste indkøbsmulighed. Lufthavnen i Zürich ligger ca. 170 kilometer væk. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1070 km til hotellet, og fra København med færgen fra Rødby er der ca. 1230 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice