Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Taxa inkluderet

Bo med fabelagtig udsigt over Budapest

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Budapest
Pris fra kr. 829,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Flyv med til Budapest, og bo på det 4-stjernede Expo Congress Hotel inkl. morgenmad, fly tur-retur og transport mellem lufthavnen og hotellet

Tag med på fint besøg hos dronningen af Donau, Budapest. De majestætiske bygninger kæmper om mest opmærksomhed, og overalt viser Ungarns spændende historie sig. Kultur, shopping, smukke traveture og madoplevelser til overkommelige priser gør Ungarns hovedstad til en skøn destination for jeres næste storbyferie — og når fly og transfer er inkluderet, og hotellet oven i købet er 4-stjernet og besidder et flot wellnessområde, så kan man da tale om kvalitetstid på storbyferien!

Inklusive
 • Expo Congress Hotel: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg, Malmø til Budapest tur-retur
Storbyferie i Budapest

Den livlige Budapest er en ideel storbydestination. Her er eventyrlig arkitektur, masser af historie at fordybe sig i, en overflod af seværdigheder og masser af spisesteder med store måltider og små priser. Besøg den smukt udsmykkede Helteplads, der markerer Budepests 1000 års fødselsdag. Tag også kameraet med på en tur fra Buda til Pest over Szechenyi-broen, og knips løs af den fantastiske udsigt over Donau. For en omgang afslappende forkælelse anbefales det at prøve et af de termiske bade, som byen er så kendt for. En sikker vinder er at gøre dette i det berømte Gellert-kurbad. Her kombineres velvære med de smukkeste mosaikker, farverige glasvinduer og statuer. Når det er spisetid, så sæt skeen i en omgang gullasch på et af de traditionelle værtshuse, og hvis det skal være lidt finere, så har Ungarns hovedstad også masser af restauranter med et højt gastronomisk niveau.

Expo Congress Hotel****

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Lounge

Det flotte og 4-stjernede Expo Congress Hotel er beliggende 15 minutters gang fra togstationen Kőbánya felső og ca. 8 km fra centrum af Budapest. Hotellet har egen café og lounge samt en bar på 12. etage. I har fri adgang til wellnessområdet, der byder på boblebad, sauna, dampbad og en terrasse. Under opholdet får I dagligt serveret morgenmad i hotellets restaurant.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +8
Læs mere

Standard dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De nydelige og moderne dobbeltværelser er ca. 22 m² store og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelserne er også udstyret med værdiboks, TV, telefon, aircondition, skrivebord, opholdsområde og garderobeskab. Badeværelserne har badekar eller brusebad og hårtørrer.

Superior dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Superior dobbeltværelset er ca. 25 m² stort og har en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Værelset er udstyret med værdiboks, TV, telefon, aircondition, skrivebord, opholdsområde, garderobeskab og gratis WiFi samt te- og kaffe-faciliteter. Badeværelset har badekar eller bruser, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
Se kort
 • Et slot med sans for detaljen

  Vajdahunyad Slot ligger i byparken Városliget og forener nogle af de fineste arkitektoniske stilarter gennem Ungarns historie. Slottet blev, på trods af sin fremtoning, bygget i 1896, men fremhæver den arkitektoniske udvikling gennem århundreder med detaljer fra de romanske, gotiske, renæssance og barokke stilarter.

  Museum Vajdahunyad Castle Museum
 • Det 'magiske og helende' vand

  Siden 1918 har Gellertbadet fundet plads i denne jugendstilbygning med mosaikdekorationer og skulpturer. I gamle dage mente folk, at vandet havde en magisk, helende effekt. I Gellertbadet finder I både opvarmede swimmingpools og bølge-bassin. Det er også muligt at få en afslappende behandling (mod gebyr).

  Spa & Wellness Gellertbadet Spa & Wellness
 • Ruin og bar i et

  I Budapest er man begyndt at lave forladte lokaler og bygninger om til hyggelige pubber og barer, og netop sådan én er Szimpla Kert. De rå mure og mismatchede interiør sørger for en både afslappet og hyggelig stemning, hvor I kan drikke en ungarsk øl eller to, og her er tit live-musik og andre kulturelle arrangementer.

  Bar Szimpla Kert Bar

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 7,5 DKK per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 2 personer per Standard dobbeltværelse
Maks. 2 personer per Superior dobbeltværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr på flyet

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Valuta

Ungarns valuta er Ungarske forint (HUF)

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid på op til 1 time. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Expo Congress Hotel er beliggende 8 km fra Budapest centrum og lige knapt 20 km fra Budapest Ferihegy Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice