Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

På julemarked i Düsseldorf

 • Storbyferie
 • 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Düsseldorf
kr. 518,-
Pris fra kr. 189,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom i ægte julestemning i Düsseldorf, hvor I kan nyde de hyggelige julemarkeder. I bor på det 4-stjernede Dorint Hotel Düsseldorf Neuss med morgenmad

Duftende julebag, funklende lys i træer og på facader, varm Glühwein... Kom i julestemning i Düsseldorf! Ingen fejrer jul som tyskerne, og julemarkederne i Düsseldorf er ingen undtagelse. Hele byen forvandles til et rent juleeventyr med hyggelige boder, fine lys, honningkager, skøjteløb, masser af julepynt og selvfølgelig en fantastisk stemning. Under jeres ophold bor I på et 4-stjernet hotel i byen Neuss lidt udenfor Düsseldorf, hvor I også har morgenmaden inkluderet. Düsseldorf viser sig fra sin bedste side ved juletid, så se frem til en festlig atmosfære og et af de smukkeste julemarkeder i Tyskland!

Inklusive
 • Dorint Hotel Düsseldorf Neuss: 1, 2 eller 3 overnatninger
 • Med morgenmad
Jul i Düsseldorf

Denne tyske by forvandler sig et sandt juleeventyr i november og december. Fra d. 22. november huser byen intet mindre end 7 festlige julemarkeder med tyske julespecialiteter, smukke lys, fine dekorationer og sjove skøjtebaner. Det største marked finder I på Marktplatz, hvor byens smukke rådhus troner i baggrunden. På Engelchen-markedet på Heinrich-Heine-Platz har hver hytte sin egen lille engel. Yderligere finder I julemarkeder på Flinger Straße og på Stadtbrückchen. I Düsseldorf er der også rig mulighed for at få købt julegaver. Besøg den berømte Königsallee eller blot 'Kö', som den kaldes i folkemunde, der er fyldt med fashionable butikker. Det er også et must at besøge byens historiske centrum, der er fyldt med hyggelige restauranter og barer samt smukke, gamle bygninger. Frohe Weihnachten!

Julmarkedet i Düsseldorfs gamle bydel er åbent på følgende datoer: d. 22. november - 30. december 2018 dagligt fra kl. 11.00 - 20.00 samt fredag ​​og lørdag fra kl. 11.00 - 21.00 (markedet er lukket d. 25. november og 25. december 2018).

Dorint Hotel Düsseldorf Neuss

 • Hotel
 • Neuss, Tyskland
Dorint Hotel Düsseldorf Neuss

Omgivet af en smuk rosenhave og et stenkast fra det historiske centrum af landsbyen Neuss (ca. 9 km udenfor Düsseldorf) ligger det 4-stjernede Dorint Hotel Düsseldorf Neuss. Det moderne hotel har en hyggelig atmosfære, og hver morgen kan I nyde jeres morgenmad i hotelrestauranten. I baren kan I nyde en drink og slappe af efter en oplevelsesrig dag. Desuden har hotellet sauna, fitnessrum, legeplads og cykeludlejning (mod gebyr).

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Læs mere
Room

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelset er udstyret med en dobbelt- eller enkeltseng, fladskærms-TV, gratis WiFi og et skrivebord. Badeværelset har bruser eller badekar og en hårtørrer.

Doppelzimmer

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelset er ca. 24 m² stort og er udstyret med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. På værelset findes der også et fladskærms-TV, gratis WiFi og et skrivebord. Badeværelset har bruser eller badekar og en hårtørrer.

Vinterparadis Neuss

Julmarkederne i Düsseldorf er ikke de eneste I kan besøge under jeres ophold. Byen Neuss bliver også til et juleparadis på denne tid af året og har sit eget julemarked! Ved de mange boder omkring katedralpladsen kan I købe julepynt eller andre julegaver og godter.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Dorint Kongresshotel Düsseldorf/Neuss Dorint Hotel in Neuss GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Dorint Kongresshotel Düsseldorf/Neuss Dorint Hotel in Neuss GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 2 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 barn op til 11 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-11 år: får 100% rabat per ophold

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed) eller medbringe jeres egen. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 12 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Parkering ved hotellet koster 16,5 € per dag (betales på hotellet)

Sted

Dorint Hotel Düsseldorf Neuss ligger i den historiske by Neuss lige udenfor Düsseldorf. Hotellet ligger ca. 560 km fra den dansk-tyske grænse og ca. 740 km fra København med færgen over Rødby-Puttgarden.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice