Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Færøernes forunderlige floraer & faunaer inkl. fly

 • Storbyferie
 • 3 overnatninger
 • Thorshavn
Pris fra kr. 2.590,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kom med, og oplev nogle af verdens mest unikke og uspolerede øer: Færøerne! Overnat på Hotel Hafnia i hovedstaden Tórshavn inkl. morgenmad og fly t/r

På denne unikke ferie kan I opleve den nordatlantiske øgruppes uberørte natur og fascinerende kultur. Indlogeret i hjertet af Tórshavn får I den bedste base, når charmerende, smalle gader fra 1600-tallet, skal udforskes i den gamle bydel, Tinganes. På denne ferie har I rig mulighed for at komme helt tæt på den færøske kultur og natur — besøg for eksempel Nordens Hus, Nationalmusset, Magnuskatedralen i Kirkjubø eller Sornfelli, og lad jer fordybe i den færøske hjertevarme. Velkommen til Færøerne!

Inklusive
 • Hotel Hafnia: 3 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Offentlig parkering
 • Fly fra Københavns Lufthavn til Vágar Lufthavn (lufthavnen på Færøerne) tur-retur
Færøerne

Færøerne er et helt fantastisk sted! Den første bosættelse på øerne fandt sted omkring år 625, da irske munke slog sig ned og levede som eneboere her, hvorfor den færøske historie og kultur er helt unik. Besøg for eksempel Magnuskatedralen i Kirkjubø, Nordens Hus eller Nationalmuseet, hvor I kan lære meget mere om færingerne.

Dette lille land i det nordlige Atlanterhav, som har flere får end mennesker, består af 18 øer, som er præget af en vild og uspoleret natur med et rigt fugleliv. Den største ø er Streymoy, som huser hovedstaden, Tórshavn. I den nordlige del af Streymoy kan I opleve fantastiske vandfald og 800 meter høje klipper, som falder lodret ned i havet.

Færøerne er desuden kendt for ekstraordinære vejrfænomener, og er I heldige, kan I opleve det spektakulære nordlys i vintermånederne. Vejret på Færøerne er overraskende mildt på grund af Golfstrømmen, men også meget omskifteligt, og det siges, at man kan opleve alle fire årstider på én dag.

Glæd jer til at møde vores nordiske slægtninge og deres pragtfulde nation!

Hotel Hafnia

 • Hotel
 • Thorshavn, Færøerne
Hotel Hafnia - Front Side

Dette hyggelige, 3-stjernede hotel ligger i centrum af Tórshavn, kun få minutters gang fra havnen og den gamle bydel. Herfra har I det ideelle udgangspunkt for at udforske byen og resten af øerne og deres natur. Hotellet råder over en restaurant, hvor I får serveret morgenmad, og om aftenen kan I nyde en drink eller en kop kaffe i hotellets Kafe Kaspar. Kun 100 meters gang fra hotellet ligger hotellets hyggelige tapasrestaurant, Katrina Christiansen.

 • facility icon
 • facility icon
 • +-2
Læs mere
Hotel Hafnia - Medium room 1

Enkeltværelse

1 voksen per værelse

Enkeltværelserne er indrettet med en enkeltseng, skrivebord, TV, minibar (mod gebyr), te-faciliteter, WiFi og privat badeværelse med bruser.

Hotel Hafnia - Standard double room (1)

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

Dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, skrivebord, TV, minibar (mod gebyr), te-faciliteter, WiFi og privat badeværelse med bruser.

Vores tips
 • Færøsk kunst og kultur

  Nordens Hus blev bygget i 1983 og har siden fungeret som en innovativ og kreativ mødeplads for at udbrede og styrke færøsk kunst og kultur i norden. Her kan I se forskellige udstillinger, deltage i events, eller slå jer ned og nyde snacks og drikke i husets café.

  Kunst & kultur The Nordic House Kunst & kultur
 • Historie på bjerget

  Ca. 20 km nord for Tórshavn ligger et 749 meter højt bjerg. Her finder I vandrestier med skøn udsigt og historiske træk fra den kolde krig. Flyvestationen i Mjørkadalur og radarstationen var en del af NATOs luftvarslingssystem af bombefly i 1963.

  Bjerg Sornfelli Bjerg
 • Færøernes Nationalmuseum

  Museet tilbyder et indblik i Færøernes geologi, botanik, zoologi, arkæologi, folkeliv og historie. Blandt udstillingens kulturelle skatte finder I de originale færøske robåde, et udbud af nationale kostumer og interessante fund fra vikingetiden. I kan ligeledes opleve Færøernes fugleliv og øvrige dyreliv her.

  Museum Tjóðsavnið Museum
 • Ruiner fra middelalderen

  Magnuskatedralen er en spændende ruin, der tidligere var katedral. Katedralen blev bygget på initiativ fra biskop Erlendur omkring år 1300. Ruinerne ligger ca. 10 km syd for Thorshavn og står på ventelisten til at komme på UNESCOs Verdensarvsliste. Ruinen er den største middelalderbygning på Færøerne.

  Kirke Kirkjubømúrurin Kirke
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Kapacitet

Maks. 2 personer per Dobbeltværelse
Maks. 1 person per Enkeltværelse

Solorejsende

Enkeltpersonstillægget afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Parkering

Der er gratis offentlig parkering nær hotellet

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Flytider

Der er afrejse på torsdage og fredage på flytidspunkterne:

Afrejse på torsdage:
• Torsdag afrejse fra København kl. 11:00, ankomst på Færøerne kl. 12:15
• Søndag hjemrejse fra Færøerne kl. 11:00, ankomst i København kl. 14:05

Afrejse på fredage:
• Fredag afrejse fra København kl. 11:00, ankomst på Færøerne kl. 12:15
• Mandag hjemrejse fra Færøerne kl. 13:05, ankomst i København kl. 16:10

Sted

Hotel Hafnia ligger i centrum af Tórshavn, kun få minutters gang fra havnen og den gamle bydel. Tórshavn ligger ca. 47 km fra Vágar Lufthavn. Der kan bestilles shuttle taxa mellem lufthavnen og Hotel Hafnia. Taxaen tager op til 3 passagerer, og prisen er DKK 200/person en vej.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice