• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Solferie og all-inclusive på Cuba

 • Solferie
 • 8, 11, 13 eller 15 overnatninger
 • Cuba
Pris fra kr. 7.449,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Cubanske sandstrande i Varadero inkl. hotel med all-inclusive, Hop on Hop off bustur gennem Varadero, fly tur-retur & transfer

Med en Cuba Libre i hånden og jeres fødder solidt plantet i det lune caribiske sand - så bliver det vist ikke bedre! Nyd solens varme stråler og genskæret fra det turkisblå hav, mens solen går ned over det uendelige caribiske hav. I kan slappe af ved poolen på hotellet eller på de hvide strande og opleve området fra en Hop on Hop off bustur i Varadero. Der er ligeså mange gamle, flotte amerikanerbiler på vejene, som der er sandkorn på stranden. På hvert et gadehjørne kan I høre de cubanske melodier, der frister en til at danse, og som I ikke kan slå ud af hovedet. Pak jeres kuffert, og lig rutinerne væk på denne himmelske rejse til cubanske Varadero!

Inklusive
 • Grand Memories Varadero: 7, 10, 12 eller 14 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med all-inclusive
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Havana tur-retur
Tilvalg
 • Søsafari med katamaran og snorkel
 • Dagstur til Havana
Uendelige cubanske sandstrande

Velkommen til det cubanske paradis, Varadero! Er I til afslapning i strandkanten, er I kommet det helt rigtige sted hen. Området er kendt for sine kilometervis af hvide sandstrande, der lokker en til at springe i det krystalklare vand og bare slænge sig i en solseng under en farverig parasol med en dugfrisk drink i hånden. Trænger I alligevel til at strække benene og udforske lokalområdet, byder Varadero på noget af Cubas mest forunderlige natur i Naturreservatet Varahicacos Ecological. Her kan I gå på opdagelse i Ambrosio Grotten, hvor I kan se de mere end 2000 år gamle hulemalerier, gå langs tropefloden Mangón og udforske den cubanske kolonitids første saltmine La Calavera (Kraniet).

Hotel Grand Memories Varadero

 • Hotel
 • Varadero, Cuba
Hotel Grandmemories Varadero - Pool 2

Hotel Grand Memories Varadero ligger lige ved skønne sandstrande i Varadero på Cuba. Hotellet har en swimmingpool, spa og fitnesscenter. I kan koble helt af på hotellet eller i en solseng ved strandkanten, deltage i de daglige vandsportsaktiviteter og nyde aftenunderholdningen efter middagen, som I kan spise i en af hotellets mange restauranter.

 • +5
Læs mere
Hotel Grand Memories + Standard bedroom

Dobbeltværelse

Hotellets dobbeltværelser er indrettet i cubansk stil. Værelserne er udstyrrede med TV, aircondition samt privat badeværelse med badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Vores tips
 • Træd ned i flagermushulen

  Træd ned i den fascinerede hule, og oplev ældgamle hulemalerier, der er malet af Cubas oprindelige befolkning. Jo længere I går ind i hulen, des større er chancen for, at flagermus vil suse rundt om ørerne på jer.

  Park Cueva de Ambrosio Park
 • En alpekirke på Cuba

  Denne katolske kirke stammer fra 1938. På trods af kirkens relative unge alder, får dens materialer og ujævne udseende den til at se ud som om, at den er blevet taget direkte fra de østrigske alper og placeret mellem cubanske palmer.

  Kirke Iglesia Santa Elvira Kirke
 • Gå på underjordisk opdagelse i krystalhulerne

  Selvom det er Cubas ældste turistattraktion, er den med garanti et besøg værd! Den mere end 300.000 år gamle grotte er en naturskat uden lige. Fra loftet hænger meter lange krystaller, og i bunden af grotten løber en strøm af klart vand.

  Aktivitet Cuevas De Bellamar Aktivitet
Valgfrie ture

Katamaran-sejlads med snorkeling: Denne dagstur ombord på en katamaran tager jer med ud til Cayo Blanco Island, hvor I skal snorkle og udforske den farverige undervandsverden. Sejlturen inkluderer frokost, drinks, snacks og snorkeludstyr. I modtager mere information om afgangstider ved ankomsten på hotellet.

Dagstur til Havana: Om morgenen kl. 07:45 bliver I hentet på hotellet og tager med bus, med aircondition, til Havana, hvor I kan beundre flere af byens smukkeste seværdigheder på en guidet tur. Fra fæstningen Castillo del Morro har I den smukkeste udsigt over byen. I kan prøve den ægte Daiquiri (ikke inkluderet i prisen) på Hemingways stambar, La Bodeguita og nyde et traditionelt cubansk måltid før turen tilbage til hotellet (ankomst til hotellet kl. 18.30).

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Omkostninger til visum
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per værelse

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

WiFi

WiFi kan tilkøbes mod et gebyr (betales på hotellet)

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

All-inclusive

All-inclusive omfatter:

Det internationale køkken
* Morgenmad: 07.30-10.00
* Frokost: 13.00-15.00
* Aftensmad: 18.30-22.00

La Creole
* Aftensmad: 18.00-22.00 (Reservation nødvendig)

Bella Cucina
* Aftensmad: 18.00-21.30 (Reservation nødvendig)

Le Gourmet
* Aftensmad: 18.00-21.30 (Reservation nødvendig)

International Beach Snack Buffet
*Frokost: 12.30-15.00
*Aftensmad: 17:30-21.30
Reservation påkrævet og kun åbent i højsæson

Drikkevarer (vin, sodavand, øl og vand) af lokale mærker

Inkluderet udflugt

Billet til Hop on Hop off bustur i Varadero. Her kan I komme rundt og se flere af områdets seværdigheder

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Krav til pas

Når du rejser til Cuba, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være gyldigt i mindst 3 måneder efter hjemkost. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

Bemærk venligst, at alle, der ønsker at rejse til Cuba, skal have visum før afrejse. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle visumkrav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade.

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Cuba kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod Hepatitis A og difteri. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Valuta

Cuba har 2 forskellige møntenheder — pesos convertibles (CUC) og cubanske pesos (CUP). Turister må udelukkende anvende CUC. Bemærk: På Cuba kan I kun hæve penge med kreditkort fra Visa eller MasterCard (debetkort og American Express kan ikke anvendes). I kan også veksle fra Euro eller USD i lufthavnen eller i banker

Uforudsete hændelser

Skulle det ske, at en uforudset situation opstår, forbeholder TravelBird sig retten til at ændre i rejseplanen

Standardkvalitet

Bemærk venligst, at standardkvaliteten af hoteller, faciliteter, transport og veje ikke svarer til standarden i Europa

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet

I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter og vouchers til de valgfrie turer (hvis I har booket en eller flere) ved jeres ankomst til Havana Jose Marti International Airport (HAV)

Sted

Fra Hotel Grand Memories Varadero er der omkring 170 km fra José Martí Internationale Lufthavn og ca. 160 km til Havana.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice