Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering

Storbyferie i havnebyen Hamborg

 • Storbyferie
 • Hamborg
kr. 600,-
Pris fra kr. 439,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Gå på opdagelse i havnebyen Hamborg, mens I bor på det moderne Hotel Hyperion Hamburg inkl. morgenmad og en velkomstdrink ved ankomst

Hamborg er byen, hvor rå industri, klassiske bygningsværker og moderne arkitektur smelter sammen. Tag på en bådtur gennem byens livsnerve, den enorme havn. Gå på opdagelse i den historiske bymidte, slentre langs havnepromenaden i den nye, moderne Hafencity, og indånd duften fra den evigt pulserende flod Elben. Hamborg har noget for enhver smag! Efter en dag fyldt med oplevelser, kan I snuppe et velfortjent hvil på det komfortable og moderne Hotel Hyperion Hamburg, hvor I frit kan benytte jer af hotellets wellness-faciliteter og motionsrum. Så pak jeres kuffert, og glæd jer til nogle uforglemmelige dage i skønne Hamborg.

Inklusive
 • Med morgenmad
 • En flaske vand på værelset ved ankomst
 • Fri brug af hotellets motionsrum og wellnessområde
 • En velkomstdrink per person ved ankomst
Oplev skønne Hamborg

Hamborg ligger i flotte omgivelser ved floden Elben og har masser af spændende seværdigheder at gå på oplevelse i. En god måde at se Hamborg på er via en havnerundfart — her kan I opleve byens forskellige kvarterer og monumenter, mens kaptajnen fortæller gamle røverhistorier om området. Hamborg har også en fantastisk botanisk have, Planten un Blomen, der spreder sig over et kæmpe areal i byens centrum, og der er gratis adgang til de store væksthuse. I finder også verdens største modeljernbane, Miniatur Wunderland, i Hamborg på over 15 km. I kan også gå en tur under Elben gennem den gamle Elbtunnel fra 1911, som stadig bruges flittigt af Hamborgs indbyggere. Glæd jer til en god tur!

Hyperion Hotel Hamburg

 • Hotel
 • Hamborg, Tyskland
hotel

Velkommen til Hyperion Hotel Hamburg, der har den perfekte lokation for jeres dejlige ferie i Tysklands næstestørste by. Hotellet blev åbnet i 2015, og dets moderne stil og komfort indbyder til ren og skær afslapning. Her kan I vælge at nyde en drink i hotellets stilfulde bar, eller forkæle jer selv med restaurantens kreationer. Har I brug for at strække benene, gør hotellets centrale placering det nemt for jer at trave Hamborgs gader og stræder tynde, når I udforsker byens mange seværdigheder.

 • +-2
Læs mere
room 1

Dobbeltværelse

2 voksne per værelse

De moderne og stilfulde dobbeltværelser er udstyret med dobbeltseng. Desuden har dobbeltværelserne aircondition, WiFi, TV, værdiboks samt kaffe og te-faciliteter. På badeværelserne er der bruser, hårtørrer og højtalere.

Superior double room

Superior dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De moderne og stilfulde superior dobbeltværelser er udstyret med dobbeltseng og en enkeltseng. Desuden har dobbeltværelserne aircondition, WiFi, TV, værdiboks samt kaffe og te-faciliteter. På badeværelserne er der bruser, hårtørrer og højtalere.

Vores tips
 • En oase midt i centrum

  Planten un Blomen er Hamborgs botaniske have. Her kan I trække jer tilbage, nyde stilheden, tuller rundt og indånde blomsternes friske dufte og nyde deres mange farver.

  Park Planten un Blomen Park
 • Føl dig som en kæmpe

  I Hamborg finder I verdens største modeljernbane, Miniature Wunderland. Følg toget på dets rejse, der strækker sig over den mere end 15 km lange jernbane gennem byer som Hamborg, Rom og Las Vegas.

  Museum Miniatur Wunderland Museum
 • Gå en turen under Elben

  Tag på en gåtur under Elben i Hamborgs historiske Elbtunnel fra 1911. Elbtunnellen er stadig åben for fodgængere og køretøjer, og selvom der i dag er langt hurtigere måder at krydse Elben på, bliver den gamle Elbtunnel stadig brugt af Hamborgs lokale.

  Attraktion Den gamle Elbtunnel Attraktion
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Hyperion Hotel Hamburg. Du indgår derfor direkte aftale med Hyperion Hotel Hamburg. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Dette tilbud kan ikke refunderes.

Kapacitet

Maks. 2 voksne og 1 barn op til 6 år per Dobbeltværelse
Maks. 3 personer per Superior dobbeltværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: overnatter gratis
Børn mellem 7-12 år: Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 15 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Parkering ved hotellet koster 20 € per dag (betales på hotellet)

Wellnessområde

Hotellets wellnessområde er frit tilgængeligt og indeholder liggestole, sauna og boblebad

Sted

Hyperion Hotel Hamburg ligger centralt placeret i Hamborg. Til hotellet har I fra den dansk-tyske grænse 180 km og 340 km fra København med færgen fra Rødby.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice