• Med indkvartering

På toppen af Alperne nær Innsbruck

 • Solferie
 • 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Natters
Pris fra kr. 1.189,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Østrig: Bo på det 4-stjernede Hotel dasMEI (eller det 3-stjernede Mutterhof) med halvpension, wellness-område og velkomstkort med fordele og rabatter!

Kom ud i den østrigske natur, nærmere bestemt den lille alpeby Mutters, som ligger ca. 7 km fra den tyrolske hovedstad, Innsbruck. I bor på det moderne Hotel dasMEI, hvor både aktiviteter og afslapning er i centrum. Omgivet af smuk natur med imponerende bjergtoppe, store dale og tætte skove kan I tage på dejlige cykel- og vandreture på tværs af snoede bjergstier eller benytte jer af det inkluderede velkomstkort, som giver jer frynsegoder til aktiviteter og oplevelser i området. Dagen afsluttes med middag i hotellets restaurant, og hvorfor ikke hoppe en tur i hotellets lækre wellnessområde?

Inklusive
 • Hotel dasMEI: 3, 5 eller 7 overnatninger
 • Med halvpension
 • 10% rabat på wellnessbehandlinger
 • 'Zirbenwasser' og æbler på værelset
 • Adgang til wellnessområdet
 • Velkomstkort med fordele og rabatter (1 per person)
Tyrolske Mutters i Innsbruck-Land

Ved foden af den idylliske og solrige Stubai-dal i regionen Innsbruck-Land ligger Mutters. Om vinteren er området et populært skisportssted, og om sommeren byder omgivelserne på storslået natur med knejsende bjerge og grønklædte enge, der omgiver de hyggelige, blomsterklædte tyrolerhuse. Her kan I nyde den friske luft, den blå himmel og de fredelige omgivelser, mens I udforsker det enestående landskab. Følg en af de mange vandre- eller cykelstier, og tag en lift længere op i bjergene for at opleve en vidunderlig panoramaudsigt over det bakkede landskab. Mutters ligger blot 7 km fra Tyrols hovedby, Innsbruck, hvor I eksempelvis kan nyde den flotte arkitektur, besøge hyggelige caféer og snuse rundt i de mange butikker.

Hotel dasMEI

 • Hotel
 • Natters, Østrig
Outside view

Det 4-stjernede Hotel dasMEI ligger i den maleriske by Mutters i østrigske Tyrol og tilbyder en betagende udsigt over de omkringliggende alpelandskaber. Den noget større by Innsbruck finder I ca. 7 km fra hotellet. Udover det rummelige wellnessområde med sauna, dampbad, infrarød kabine, afslapningsrum med isbad er den moderne komfort og det stilfulde interiør også overbevisende. Det er selvfølgelig også muligt at bestille diverse behandlinger i wellnessområdet. I hotellets restaurant serveres der retter fra både det internationale og lokale køkken.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +4
Læs mere
Room 3

Familieværelse på Hotel dasMEI

4 voksne per værelse

Familieværelserne befinder sig i Hotel dasMEIs hovedbygning. Værelserne er ca. 23 m² store og indrettet med en dobbeltseng, sovesofa, TV, værdiboks, minibar (mod gebyr), skrivebord og badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Room Muttererhof 3

3-personersværelse på Muttererhof

3 voksne per værelse

3-personersværelserne ligger i annekset Muttererhof ved siden af Hotel dasMEIs hovedbygning. Værelserne er ca. 20 m² store og har TV, værdiboks, skrivebord, elkedel og badeværelse med bruser eller badekar, hårtørrer og toiletartikler.

Velkomstkort med fordele og rabatter

I modtager jeres velkomstkort ved ankomst til hotellet. Dette kort giver jer mange frynsegoder til aktiviteter og oplevelser i området, for eksempel:

Ture med svævebanerne Drei-Seen-Bahn Kühtei, Muttereralmbahn, Rangger-Köpfl-Bahn og Nockspitzbahn (forhør jer venligst om de præcise åbningstider på hotellet, da disse kan afhænge af vejret)
Entré til friluftsbadene Natterer See eller Freibad Mutters (åbne indtil september, afhængigt af vejret)
Gratis tur med damptoget Gartenbahn Mini dampf Tirol
Gratis transport med offentlige busser
Diverse rabatter på f.eks. leje af el-cykler med mere

I vil modtage yderligere information om brug af kortet ved ankomst på hotellet.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Turistskat: 1 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Vores samarbejdspartners betingelser

TravelBird fungerer som rejseagent for vores samarbejdspartner Christophorus RV GmbH. Du indgår derfor direkte aftale med Christophorus RV GmbH. TravelBirds bookingbetingelser (B) og vores samarbejdspartners (rejse)betingelser gælder for dette tilbud. Det samlede rejsebeløb (eksklusive bookinggebyr) kan refunderes, hvis ordren annulleres indtil 14 dage før udrejsedagen. Der sker ingen refundering, hvis ordren annulleres efter den dag.

Check-ind

Fra 15:00 - 12:00

Check-ud

Indtil 07:00 - 11:00

Kapacitet

Maks. 4 personer per Familieværelse på Hotel dasMEI
Maks. 3 personer per 3-personersværelse på Muttererhof

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat er baseret på afrejsedato og rejsens varighed: Fortsæt venligst i bookingprocessen for at se den endelige pris

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 25 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Forplejning

Halvpensionen består af daglig morgenbuffet med regionale specialiteter samt 3-retters aftenmenu med forskellige temaer og oste eller dessert-buffet

Wellness

Wellnessområdet er åbent fra mandag til søndag fra kl. 16.00 - 21.00. På torsdage har området udvidet åbningstid frem til kl. 23.00. Ønsker I at bestille wellnessbehandlinger, bedes I gøre dette direkte hos hotellet

Valg af værelser

I bookingprocessen kan I vælge, om I foretrækker at bo på Hotel dasMEI eller i hotellets anneks, Muttererhof. Muttererhof har direkte forbindelse til Hotel dasMEI.

Bemærk venligst, at Muttererhof er kategoriseret som en 3-stjernet indkvartering

Sted

Hotel dasMEI ligger i Mutters i østrigske Tyrol, ca. 7 km fra Innsbruck. Fra den dansk-tyske grænse i Flensborg har I 1.072 km til hotellet og fra København 1.153 km med færgen over Gedser - Rostock.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice