Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

All-inclusive på Mallorcas østkyst

 • Solferie
 • 5 eller 7 overnatninger
 • Balearic Islands
19 Anmeldelser
Pris fra kr. 3.069,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Nyd sydens varme solstråler og lyden af bølgeskvulp på Mallorcas østkyst. Bo på det enkle Hotel Porto Playa med basic all-inclusive, transfer & fly

Mallorca - en varieret ø, der i mange år har tiltrukket turister, der ønsker varme, en brun kulør og silkebløde sandstrande. Her har I uendelige muligheder for at nyde solens lune stråler og synet af de næsten paradisiske strande 850 meter fra hotellet. Kun 210 meter fra hotellet kan I gå på opdagelse inde i en af Mallorca måske mest besøgte seværdigheder: Dragegrotten. Så pak badetøjet og komfortable sko, når solen skal slikkes og dragegrotten udforskes!

Inklusive
 • Hotel Porto Playa I: 5 eller 7 overnatninger
 • Med basic all-inclusive
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Palma de Mallorca tur-retur
Porto Cristo

Mallorcas østkyst er kendt for sine flotte klippeformationer, hvide sandstrande og maleriske bugter. Porto Cristo indbyder til en skøn ferie – uanset om I vil tilbringe dagene på stranden eller med aktiviteter. Gå langs strandpromenaden, få jer en drink på en af de livlige barer, dyp tæerne i det turkisblå hav, eller besøg markedet i nabobyen Sant Llorenc, der finder sted hver torsdag. Gå heller ikke glip af Dragegrotten, hvor der efter sigende har boet et utal af monstre!

Hotel Porto Playa***

 • Hotel
 • Balearic Islands, Spanien
Porto Playa I - Pool

Velkommen til badebyen Porto Cristo og det enkle, 3-stjernede Hotel Porto Playa, som tilbyder en 24 timers reception, udendørs swimmingpool med liggestole samt en restaurant, hvor I kan nyde jeres morgen-, middag og aftensmåltider. 850 meter fra hotellet finder I stranden og ca. 200 meter derfra ligger den berømte Cueva del Drach (Dragegrotten). I har også mulighed for at leje cykler på hotellet (mod gebyr), hvis I ønsker at træde i pedalerne og opleve øen fra et nyt perspektiv.

 • +6
Læs mere
Porto Playa I - Twin Room 1

Dobbeltværelse

De beskedne dobbeltværelser er indrettet med to enkeltsenge, et TV og et privat badeværelse med bruser.

Porto Playa I - Twin Room 2

Enkeltværelse

De beskedne enkeltværelser er indrettet med to enkeltsenge, et TV og et privat badeværelse med bruser.

Vores tips
 • Dragegrotten

  Her kan eventyrelskere vove sig ind Mallorcas mest berømte drypstenshule, Cuevas del Drach — den såkaldte Dragegrotte. I grotten ligger Europas største, underjordiske sø med den komfortable og konstante temperatur på 20 °C. I kan sejle i båd på den underjordiske sø, mens I nyder de skønne toner af klassisk musik, som spilles fra andre både.

  Attraktion Cuevas del Drac Attraktion
 • Den smukke strand

  Besøg denne smukke strand, som kun er 50 meter lang. Her er smukt, krystalklart vand og en strand velegnet til familier med børn.

  Strand Cala Anguila-Cala Mendia Strand
 • Den lange strand

  Den 350 meter lange strand byder på fint gyldent sand og krystalklart vand. Her kan I leje padlebåde og liggestole eller bare nyde de solrige dage.

  Strand Playa de Porto Cristo Strand
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per Dobbeltværelse
Maks. 1 voksen og 1 baby op til 1 år per Enkeltværelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-6 år: overnatter gratis
Børn mellem 7-14 år: får 75% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 30% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Internet

WiFi kan tilkøbes for 1 € per time (betales på hotellet)

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Basic all-inclusive

Morgenmad fra kl. 08.00 til 10.00
Frokost fra kl. 13.00 til 14.30
Aftensmad kl. 19.00 til 21.00

Baren er åben fra kl. 10.00 til 23.00. Her kan I få et udvalg af læskedrikke samt lokal vin og øl, kaffe, te, juice og cocktails med lokalproduceret alkohol

Snacks fra kl. 10.30 til 12.00 som f.eks. burgere, pølser, pommes frites
Snacks fra kl. 16.00 til 17.30 som f.eks. kage, kaffe og andre søde sager

Af alkoholiske drikkevarer tilbydes der: sangria, cuba libre, whisky cola, gin and tonic, vodka citron, vodka orange, vodka tonic, likører (æble, fersken, honning, banan eller kaffe), rum, tequila samt husets vin (rød, hvid, rosé)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Hotellet ligger 70 km fra lufthavnen. Bemærk venligst, at der i forbindelse med transporten mellem lufthavnen og hotellet kan forekomme ventetid, og at den samlede rejsetid kan tage mere end 2 timer. Eftersom transporten er en gruppetransport i bus, forekommer der stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten mellem lufthavnen og hotellet sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Hotel Porto Playa ligger i udkanten af badebyen Porto Cristo på Mallorcas østkyst. Fra hotellet har I 850 m til stranden, ca. 210 m til Dragegrotten og 70 km til Mallorca Lufthavn.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice