• Med indkvartering

Skøn ferie i Toscana & Cinque Terre

 • Solferie
 • 3, 4, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Arionzo-cravilla
Pris fra kr. 1.409,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Udforsk det vidunderlige Toscana & Cinque Terre: 4-15dage på Hotel la Pineta inkl. halvpension og endagsbillet til Cinque Terre

Glæd jer til en fantastisk ferie, i området Lunigiana, i midten af det skønne Toscana. I kan starte dagen med at nyde en dejlig morgenmad på hotellet, inden I går på opdagelse i Toscanas skønne natur, hyggelige landsbyer, gode vine eller lokale specialiteter. Slut dagen af med en herlig 3-retters menu i hotellets restaurant, hvor I vil få serveret lokale egnsretter. Brug jeres inkluderede endagsbillet til at opleve de imponerende, UNESCO-fredet fiskerlandsbyer i nationalparken Cinque Terre, der er en helt igennem unik oplevelse. Så glæd jer til at gå på opdagelse i Toscana!

Inklusive
 • Park Hotel La Pineta: 3, 4, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med halvpension: Morgenmad og 3-retters middag
 • Endagsbillet til Cinque Terre
 • Velkomstkurv på værelset med lokale specialiteter
 • Informations brochure
Det skønne Toscana

I det nordligste Toscana ligger det skønne område Lunigiana, der har noget for en hver smag: Utrolig smuk natur med bjergrige områder og solbeskinnede strande, langstrakte olivenlunde og frodige vinmarker samt enestående kulturhistoriske monumenter. I Lunigiana er det også oplagt at gå på opdagelse i det lækre, lokale landkøkken, der byder på mange smagfulde oplevelser. Ved kysten ligger den UNESCO-fredet nationalpark Cinque Terre med dets fem fiskerlandsbyer, der stammer fra det 11. århundrede, og som er bygget på kystens naturskabte, rå klippevægge.

Park Hotel La Pineta

 • Hotel
 • Arionzo-cravilla, Italien
Swimmingpool

Det 3-stjernede Hotel La Pineta er et hyggeligt hotel, som byder på en smuk udsigt over den omkringliggende natur. Hver morgen kan I vælge at nyde hotellets lækre morgenbuffet eller forkæle jer selv med middag fra hotellets restaurant, der serverer autentiske egnsretter. Under jeres ophold kan I frit benytte jer af hotellets udendørs swimmingpool og tennisbane.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Læs mere
Room1

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

I bor i et dobbeltværelse, hvor I har udsigt over hotellets park eller swimming pool. Værelset er udstyret med satellit TV, minibar og jeres eget badeværelse med badekar eller bruser, toilet og hårtørrer.

Vores tips
 • Den charmerende plads Piazza dell'Anfiteatro

  Når I besøger Lucca, må I ikke gå glip af den hyggelige, offentlige plads Piazza dell'Anfiteatro i Luccas gamle bydel. Pladsen er elipseformet, fordi den er blevet bygget der, hvor der oprindeligt var et gammelt romersk amfiteater. Pladsen er et ideelt sted at holde en pause, da der findes mange små, hyggelige cafeér.

  Attraktion Piazza dell'Anfiteatro Attraktion
 • Et "must see" i Firenze

  Firenzes altoverskyggende symbol er katedralen Cattedrale di Santa Maria del Fiore. Katedralen har en smuk facade, og indvendigt har katedralens kuppel fantastiske detaljer. I kan også bestige de 414 trin op til klokketårnet, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt ud over Firenze.

  Kirke Cattedrale di Santa Maria del Fiore Kirke
 • Italiensk vinbar

  På vinbaren La Luna Brilla, i byen Mulazzo, kan I nyde en ægte italiensk vinoplelvelse. Her kan I nyde lokalområdets smagsfulde vine og specialiteter I fulde drag i en hyggelig atmosfære.

  Bar La Luna Brilla Bar
Endagsbillet til nationalparken Cinque Terre

Med endagsbilletten til Cinque Terre får I adgang til nationalparken og toget, der kører mellem de unikke landsbyer. Gå på opdagelse i denne UNESCO-fredet nationalpark, og nyd de fem skønne fiskerlandsbyer med deres imponerende arkitektur og charmerende havne. Fiskerbyerne Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza og Monterosso al Mare venter på jer!

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport
 • Drikkevarer til måltidene
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 13:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 barn op til 12 år og 1 baby op til 3 år per værelse

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 335,- - kr. 1.566,- på opholdet

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-3 år: får 100% rabat per overnatning
Børn mellem 4-12 år: får 40% rabat per overnatning

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 20% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 5 € per kæledyr per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Swimmingpool

Fri adgang til hotellets swimmingpool og liggestole

Endagsbillet til Cinque Terre

Endagsbillet til Cinque Terre, hvori der er inkluderet adgang til nationalparken og toget, der kører mellem landsbyerne. I modtager jeres endagsbillet ved ankomst på hotellet, og I kan selv vælge, hvilken dag I vil bruge den.

Sted

Hotellet ligger i den nordlige del af Italien i den historiske og naturskønne provins Lunigiana, omkring 50 km fra landets vestkyst. I bil fra Danmark er turen 1500 km fra grænsen og 1600 km fra København med færgen fra Rødby.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice