• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

Designhotel i Benidorm med all-inclusive

 • Solferie
 • 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Spanien
7 Anmeldelser
Pris fra kr. 1.689,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Allerede booket 60 gange

Solferie i Benidorm med all-inclusive på et helt nyrenoveret og topmoderne hotel 800 meter fra stranden. Inklusive fly tur-retur og transfer

Den valencianske kystby Benidorm i Alicante ligger direkte ud til middelhavet, og det er intet under, at det er en af Spaniens mest populære feriedestinationer. Strandene er nogle af Europas bedste, og sammen med den spanske sol er den gode stemning og den afslappede ferietid sikret. I bor på et lækkert og nyrenoveret hotel, blot 800 meter fra havet. På hotellet forkæles I med all-inclusive og underholdning, hvis I ønsker det. I får naturligvis også inkluderet transporten mellem lufthavnen og hotellet. Så trænger I til en klassisk daseferie, og med en mere end i orden indkvartering, er Benidorm den perfekte destination til jer!

Inklusive
 • Hotel Cuco: 4, 5, 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Med all-inclusive
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra Aalborg, Billund, København, Hamborg til Alicante tur-retur
Benidorm

Benidorm på Alicantes kyst er et ideelt feriested, uanset om I er mest til daseferie eller en solferie med gang i den. Byen har flere dejlige strande, hvor I kan plaske i de blå bølger eller grave tæerne ned i det varme sand. Ydermere er der langs kysten mulighed for at snorkle eller afprøve forskellige former for vandsport. Benidorms bymidte byder på både farverigt natteliv og spændende kulturskatte som for eksempel San Jaime-kirken, den flotte L'Aigüera Park og udkigsposten Mirador del Castell. Ca. 3,5 km udenfor byen ligger den super sjove vandpark Aqualandia. Vil I have pulsen op, kan I trække i vandreskoene og udforske det smukke naturområde i Sierra Gelada Natural Park. Det er også værd at besøge nogle af de andre kystbyer som for eksempel Altea, der har en smuk, gammel bymidte.

Hotel Cuco

 • Hotel
 • Benidorm, Spanien
Hotel Cuco Outside View

Hotel Cuco er et helt nyrenoveret og topmoderne hotel i centrum af Benidorm, ca. 800 meter fra Poniente-stranden. Hotellet byder på underholdning for folk i alle aldre, en swimmingpool, en solterrasse, grønne haver, legeplads og en restaurant med åbent køkken og 'show-cooking', hvor I kan følge med i kokkenes køkkenkunst. Hotel Cucos tilbyder endvidere gratis WiFi, gratis parkering og vaskeriservice. Tæt på hotellet finder I også et stort udvalg af shoppingmuligheder, parker og grønne områder.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Læs mere
Hotel Cuco double room

Dobbeltværelse

3 voksne per værelse

De moderne dobbeltværelser er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, aircondition, TV, telefon og eget badeværelse med bruser og hårtørrer. Mod gebyr kan I benytte køleskab og værdiboks.

Vores tips
 • Kultur i parken

  Denne naturskønne park deler det gamle kvarter fra den mere moderne del af Benidorm. Her finder I to gamle amfiteatre og i sommermånederne flere forskellige udstillingerne og arrangementer.

  Park Parking L'Aigüera Park
 • Find jeres indre vand-hund frem

  Vandparken er en af ​​de største i Spanien. Her finder I mange forskellige og sjove aktiviteter, såsom et bølgebassin, et stort boblebad, vandfald og en lagune. Parken ligger i naturskønne omgivelser, og I kan finde flere grønne områder, hvor I kan slappe af og nyde en forfriskende drik.

  Aktivitet Aqualandia Aktivitet
 • Naturens egen swimmingpool

  Gå ikke glip af denne naturperle, som byder på en anderledes oplevelse end en dag ved stranden. Tag en dukkert i det kølige vandfald, og glem ikke kameraet på hotellet, fordi I vil helt sikkert ville ønske at forevige dette område!

  Attraktion Fuentes del Algar Attraktion
Laveste og højeste temperaturer i Benidorm:

Januar: 6°C - 15°C
Februar: 6°C - 16°C
Marts: 7°C - 18°C
April: 9°C - 19°C
Maj: 12°C - 22°C
Juni: 16°C - 26°C
Juli: 19°C - 29°C
August: 20°C - 30°C
September: 17°C - 28°C
Oktober: 14°C - 23°C
November: 10°C - 19°C
December: 7°C - 16°C

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 1 år per værelse

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Børnerabat

Børnerabat gælder kun ved min. 2 fuldtbetalende personer:
Børn mellem 0-1 år: overnatter gratis
Børn mellem 2-12 år: får 50% rabat per overnatning
Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Almindelig rabat

Baseret på min. 2 fuldtbetalende personer:
Rabat ved tredje gæst: får 10% rabat per overnatning

Babyseng

Det er muligt at leje en babyseng for 6 € per nat (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

All-inclusive

Jeres all-inclusive forplejning starter med aftensmad på ankomstdagen og slutter kl. 12.00 på afrejsedagen. All-inclusive omfatter følgende:

Morgenmad
Frokost
Aftensmad

Alle måltider serveres som buffet i restauranten
Drikkevarer til måltiderne: Husets vin, tinto de verano/sangria, vand, danskvand, sodavand, juice og fadøl

Drikkevarer:
Udvalg af lokale alkoholiske drikkevarer: whisky, gin, rom, vodka, likører, fadøl og husets vin. Ønsker I alkoholiske drikkevarer af kendte og internationale mærker kan disse tilkøbes med 50% rabat.
Udvalg af lokale ikke-alkoholiske drikkevarer: Sodavand, juice, te og kaffe samt slush-ice i højsæsonen

Udvalg af kolde og varme snacks i cafeteriaet samt på tagterrassen (i højsæsonen) fra kl. 10.30 - 13.00 og fra kl. 16.00 - 20.00:
Hamburgere, hotdogs, pizza, is, chips og lignende.

Underholdningsprogram og daglige aktiviteter

Swimmingpool

Hotellets swimmingpool er åben hele dagen fra 1. juni til 20. oktober (afhængigt af vejret)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Vi opdaterer dagligt udvalget af fly i vores tilbud for at sikre vores kunder de bedste flyafgange. Udbudet af flyselskaber og flytider kan derfor variere fra dag til dag. I bookingprocessen kan I se jeres flytider, og hvilket flyselskab I rejser med. Såfremt I ikke kan tilvælge indchecket bagage i bookingprocessen, er dette inkluderet i prisen. I kan finde nærmere information om bagagens maksimale mål og vægt på det pågældende flyselskabs hjemmeside

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I vil modtage mere information om transporten sammen med jeres rejsedokumenter

Sted

Hotel Cuco ligger i centrum af Benidorm, ca. 800 meter fra Poniente-stranden. Fra Alicante Lufthavn er der lige knapt 60 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice