Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med indkvartering
 • Med oplevelse

El-cykling og wellness i maleriske Tyrol

 • Miniferie
 • 3 eller 4 overnatninger
 • East Tyrol
Pris fra kr. 2.149,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Tag på en aktiv ferie i det østrigske landskab præget af frodige, grønne bjerge ved Nationalpark Hohe Tauern med halvpension, el-cykel & wellness

En ferie i Østrig er lig med en ferie i det fri — en ferie, der byder på utallige muligheder for at få pulsen helt op i top, men også helt ned i bund, som var I i en trancetilstand. Under jeres ophold bor I på det 4-stjernede Hotel Rauter, der har den perfekte beliggenhed midt i Nationalpark Hohe Tauern. Her har I det bedste udgangspunkt, når området skal udforskes i bil eller på den inkluderede el-cykel. Start dagen med hotellets morgenmad, inden I begiver jer ud i naturen, hvor bjerge som Grossglockner og Grossvenediger tårner mere end 3.600 meter op i landskabet. Om I vælger cykelruten i dalen og nyder de majestætiske bjerge nedefra eller tager kampen og ad bjergsiden er helt op til jer. Når I vender tilbage til hotellet med fornyet energi, kan I nyde en afslappende stund i wellnessområdet, inden I sætter jer til bords og deler dagens oplevelser over middagen. Kom til natur, frisk alpeluft og hygge i Østtyrol!

Inklusive
 • Hotel Rauter: 3 eller 4 overnatninger
 • Med halvpension
 • Adgang til hotellets fitnessrum
 • Leje af el-cykler
Fantastisk natur i Hohe Tauern Nationalpark

Tyrol er kendetegnet ved sit imponerende landskab med mere end 260 majestætiske bjergtoppe på over 3000 meter! Nyd udsigten fra ikke mindre end 500 kilometer offentlige cykelruter, hvor I langs ruterne kommer forbi utallige gourmethytter og restauranter, så I behøver ikke at cykle sultne. I området ligger også Nationalpark Hohe Tauern, der fik status som nationalpark i 1981 og er dermed Østrigs første nationalpark. Parken strækker sig over tre forskellige regioner i landet: Carinthia, Salzburg og Tyrol, og er det støste naturreservat i Centraleuropa med et areal på over 1.856 km². Parken byder på en fantastisk natur, Østrigs højeste bjerg, Grossglockneret, Europas højeste vandfald, den længste gletcher i Alperne, spændende dyreliv og markerede vandrestier, hvor I kan gå på opdagelse på egen hånd. På disse vandringer kan I opleve alt lige fra majestætiske bjerge, dybe søer og vandfald til gletsjere og store skove. Det er blandt andet muligt at få et glimt af lammegribben, den gyldne ørn, alpestenbukken, gede-antilopen og gåsegribben.

Hotel Rauter****

 • Hotel
 • East Tyrol, Østrig
Hotel Rauter - facade

Det 4-stjernede Hotel Rauter i Østtyrol er indrettet i en moderne og elegant stil og tilbyder en reception, der er åben hver dag mellem kl. 07.00 og 11.30, et bagagerum, en fjernsynsstue, gratis WiFi, terrasse, vinkælder, have, et rum til opbevaring af cykler eller skiudstyr, elevator, garage (mod gebyr) og gratis parkeringspladser udenfor. I har fri adgang til hotellets liggestole og parasoller i hotellets have. Når sulten skal stilles, kan I nyde måltider i gourmet-klassen i hotellets restaurant Rauter Stube eller tage en aperitif i baren.

Hotellet råder desuden over et wellnessområde på 1000 m², som I har adgang til. Wellnessområdet har en indendørs swimmingpool på 4x8 m, en udendørs swimmingpool på 4x15 m (som er åben i sommermånederne), dampbad, finsk sauna, infrarød sauna, afslapningsrum og solarie (mod gebyr). Det er også muligt at bestille massagebehandlinger (mod gebyr). Børn under 16 år har ikke adgang i saunaområdet og skal være under opsyn af en voksen, når de opholder sig i swimmingpoolene.

 • +9
Læs mere
Hotel Rauter - Double Room

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet i elegant og moderne stil som resten af hotellet. Værelserne er 18 m² store og er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge og eget badeværelse med badekar eller bruser.

Hotel Rauter - Double Room

Komfort dobbeltværelse med altan

Komfort dobbeltværelserne er 22-30 m² store og er indrettet i samme elegante og moderne stil som resten af hotellet. Værelserne er udstyret med en dobbeltseng eller to sammenstillede enkeltsenge, opholdsområde, altan og privat badeværelse med badekar eller bruser.

Vores tips
 • Østrigs højeste punkt

  Großglockner Bjerg har det højeste punkt i Østrig med en spids i 3.798 meters højde. Tag en vandre- eller cykeltur et stykke op af bjergets sider for at få en fantastisk panoramaudsigt over bjerglandskabet.

  Bjerg Großglockner Bjerg
 • Den største i Europa

  Nationalpark Hohe Tauern er den største af sin slags i Europa og har desuden mere end 1200 kilometer vandrestier — så dette er stedet, hvis I ønsker lange, smukke vandreture med en formidabel udsigt!

  Park Nationalpark Hohe Tauern Park
 • Lær nationalparken at kende

  I Nationalparkhaus Matrei kan I tilegne jer viden om den tyrolske del af Nationalpark Hohe Tauern. Her kan I lære mere om parkens historie, dyr og dens imponerende landskaber. Dyk ned i historien, og opdag, hvordan naturreservatet har ændret udseende gennem tiden og er blevet til det, den er i dag.

  Museum Nationalparkhaus Matrei Museum
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Turistskat: Ca. 2 € per person (over 15 år) per dag
 • El-cykel til børn under 16 år
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 14:00

Check-ud

Indtil 11:00

Kapacitet

Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse
Min. 2 personer og maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Komfort dobbeltværelse med altan

Babyseng

Det er muligt at låne en babyseng gratis (afhængigt af tilgængelighed). Kontakt venligst vores kundeservice

Tilgængelighed

Hotellet råder over værelser egnede til kørestolsbrugere. Kontakt venligst vores kundeservice

Kæledyr

Kæledyr kan medbringes for 18 € per kæledyr per dag (betales på hotellet). Kontakt venligst vores kundeservice

Parkering

Parkering i hotellets garage koster 6 € per dag (betales på hotellet). Der findes også gratis parkering uden for hotellet

Halvpension

Halvpensionen omfatter:

• Morgenmadsbuffet fra kl. 07.15 til 10.30
• Aftenmåltid 4 eller 5-retters menu fra 18.30 til 20.45

Restauranten serverer lokale retter inspireret af det italienske og tyrolske køkken. Halvpensionen starter kl. 18.00 på ankomstdagen og slutter efter morgenmadsbuffeten på afrejsedagen

Wellness

Hotellets wellnessområde hedder SPAradies, og hertil har I fri adgang under opholdet. Badetøj er påkrævet, og børn under 16 år har ikke adgang til saunaområdet og har yderligere kun adgang til swimmingpoolene, når de er under opsyn af en voksen.

El-cykel

Afhængigt af antal overnatninger kan I låne en el-cykel (1 per person per booking) i 2, 3 eller 6 dage. I modtager jeres el-cykel dagen efter ankomst på hotellet, og aflevere cyklen dagen før afrejse. Ved 3 overnatninger har I jeres el-cykel i 2 dage, ved 4 overnatninger har I jeres el-cykel i 3 dage, og ved 7 overnatninger har I jeres el-cykel i 6 dage.

Efter booking modtager I et værdibevis, som bekræftelse på den inkluderede el-cykel. Bemærk venligst, at Hotel Rauter ikke udlejer el-cykler til børn under 16 år

Frokost

Ønsker I også at spise frokost på hotellet, kan I nyde Restaurant Stubes à la carte dagligt fra kl. 12.00 til 14.00 (mod betaling)

Sted

Hotel Rauter ligger i centrum af Matrei in Osttirol, 27 km fra Lienz-togstationen, 30 km fra bjerget Grossglockner og bjergspidsen Grossvenediger, 40 km fra Nationalparken Hohe Tauern og 160 km fra Salzburg Lufthavn. Fra den dansk-tyske grænse er der ca. 1200 km til hotellet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice