• Med fly
 • Med indkvartering
 • Shuttlebus inkluderet

5* luksus- & voksenhotel i Caribien

 • Solferie
 • 8, 11 eller 15 overnatninger
 • Punta Cana
Pris fra kr. 9.799,-
 • per person
 • baseret på 2 personer

Nyd en 5-stjernet, voksenferie på luksus-hotel ned til det Caribiske Hav i Punta Cana i den Dominikanske Republik med all-inclusive & fly tur-retur

Drømmer I om en luksuriøs ferie, gerne lidt længere væk end Europa og gerne med hvide sandstrande, grønne kokospalmer og turkisblåt hav? Så skal I med til den Dominikanske Republik og det 5-stjernede luksus-resort Catalonia Royal Bavaro, der ligger lige ned til det Caribiske Hav. I Punta Cana venter jer et ferieparadis med hængekøje på suitens terrasse, all-inclusive i resortets fem restauranter og absolut afslapning ved swimmingpools og på strand. Tag en kølig drink i hånden, og flyv med til dette unikke ferieparadis!

Inklusive
 • Catalonia Royal Bavaro: 7, 10 eller 14 overnatninger
 • Bemærk venligst, at dette er antallet af overnatninger på destinationen, men at der kan forekomme en ekstra rejsedag på flyet eller i transit. Dette vil fremgå af flytiderne, som I ser i bookingprocessen
 • Med all-inclusive
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Fly fra København, Hamborg til Punta Cana tur-retur
Punta Cana

Silkebløde sandstrande, en endeløs lyseblå himmel og rolige bølger - her kan I endelig opleve den ferie, I altid har drømt om. Strandene i Punta Cana er blandt verdens smukkeste, men her er også frodige jungler, majestætiske bjerglandskaber og fortryllende ørkenområder. Trænger I til at opleve området og møde lokalbefolkningen, kan I besøge de små charmerende landsbyer, hvor de lokale ofter sidder udendørs for at nyde solskinnet, tage en snak og bringe smilet og det gode humør frem hos hinanden. Punta Cana ligger på Den Dominikanske Republiks østkyst, og her kan I opdage det vidunderlige dyreliv både på land og til søs. Ønsker I en mere aktiv solskinsferie i paradiset, så er Punta Cana også det helt ideelle sted til windsurfing, kajakroning og snorkling.

Catalonia Royal Bavaro Resort*****

 • Hotel
 • Punta Cana, Dominikanske Republik
Beach lounge

Dette 5-stjernede Catalonia Royal Bavaro Resort ligger i Punta Cana lige ned til havet og den gyldne sandstrand. Her kan I nyde lyden af bølgernes skvulpen eller tage en lur på en af liggestolene ved en af de udendørs swimmingpools. Resortet tilbyder 4 barer og 5 buffet- og à la carte-restauranter, der serverer middelhavs-, asiatiske og italienske retter — så I er sikre på at finde noget for enhver smag. Yderligere har resortet også et træningsrum, 24-timers reception, golfbaner samt spa med massage (mod gebyr), og om aftenen kan I afslutte dagen i resortets kasino eller diskotek. Under opholdet vil I bemærke, at der ingen børn er — dette er nemlig et voksen-resort.

 • +5
Læs mere
superior junior suite

Superior junior suite

Den 37 m² store superior junior suite er indrettet i en elegant stil i varme brune og røde farver. Suiten har altan eller terrasse, aircondition, kaffe-faciliteter, minibar (mod gebyr), strygefaciliteter, værdiboks, opholdsområde, satellit-TV og gratis WiFi. Badeværelset har bruser og badekar.

privileged deluxe junior suite

Deluxe junior suite

Den 42 m² store deluxe junior suite er indrettet i en elegant stil i varme brune og røde farver. Suiten har altan eller terrasse med hængekøje, aircondition, loftventilator, kaffe-faciliteter, minibar (mod gebyr), vækkeur, strygefaciliteter, værdiboks, opholdsområde med badekar, fladskærms satellit-TV med dvd-afspiller og gratis WiFi. Badeværelset har 2 håndvaske, bruser og badekar. Desuden får I i deluxe junior suiten en pudemenu samt morgenkåbe og tøfler.

Vores tips
 • En hip strand

  Kom med, og slap af på denne smukke strand. Lev bohemelivet for en dag, og nyd strandrestauranten lige inden for rækkevidde.

  Strand Juanillo Strand
 • Et bevaret naturreservat

  Oplev dette beroligende sted, hvor I kan vandre ind i mangroven og beundre dyre- og plantelivet. Kig godt efter, og I vil kunne få øje på mange forskellige slags fugle, skildpadder og andre spændende dyr!

  Park Laguna Bavaro Park
 • Det smukkeste sted i Punta Cana

  Oplev denne naturlig kløft beriget med det smukkeste, krystalklare vand. Ønsker I at studere og beundre den dominikanske natur helt ned i detaljer, bør I tage med en erfaren guide, der vil gøre oplevelsen af Hoyp azul ekstra speciel. Efter en gåtur gennem naturen, kan I glæde jer til at kunne svømme i det "blå hul".

  Attraktion Hoyo azul Attraktion
calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Obligatorisk indrejsegebyr (turistkort) til den Dominikanske Republik (ca. 10 USD per person)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 12:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 personer per Superior junior suite
Maks. 3 personer per Deluxe junior suite

Solorejsende

Solorejsende betaler et tillæg på kr. 2.609,- - kr. 12.517,- på opholdet

Almindelig rabat

Rabatten afhænger af afrejsedato og varighed. Fortsæt venligst bookingen for at se den fulde pris.

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

All-inclusive

All-inclusive omfatter:

Morgenmad, frokost og aftensmad på buffetrestauranterne eller aftensmad i a la carte restauranter

Spa

Resortets spa tilbyder massager, ansigtsbehandlinger, tyrkisk bad, boblebad og sauna (alt sammen mod gebyr)

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Mellemlanding i USA

I bookingprocessen kan I se, om I har en mellemlanding i USA. Er dette tilfældet, skal der søges om indrejsetilladelse (ESTA). ESTA (Electronic System for Travel Authorization) opkræver et administrationsgebyr, og indrejsetilladelsen skal søges i god tid. Læs om kravene og reglerne for indrejse til USA på Udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk, som også indeholder et direkte link til ESTA's hjemmeside

Krav til pas

Når I rejser til den Dominikanske Republik, er det vigtigt at medbringe et internationalt pas. Passet skal være maskinlæsbart og skal være gyldigt mindst 6 måneder efter datoen for jeres forventede afrejse fra den Dominikanske Republik. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle pas-krav på udenrigsministeriets hjemmeside, www.um.dk. Alternativt kan I kontakte det pågældende lands ambassade

Visumregler

Du kan rejse visumfri i indtil 90 dage for turistbesøg på betingelse af gyldigt pas, som skal være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed. Ved indrejse skal der betales et indrejsegebyr og ved udrejse et afrejsegebyr. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger om visumkrav. For yderligere information henvises til udenrigsministeriets hjemmeside.

Vaccinationsregler

Inden afrejse til Den Dominikanske Republik kan det være nødvendigt at blive vaccineret mod difteri og tetanus (stivkrampe), hepatitis A og malaria. Rejsende er selv forpligtet til at opsøge de officielle og opdaterede anbefalinger for vaccinationer, og dette kan gøres hos egen læge og/eller hos Statens Serums Institut, www.ssi.dk.

Valuta

På den Dominikanske Republik er valutaen pesos. Det er muligt at bestille pesos i de danske banker, men der er også muligt at betale med Amerikanske Dollars (USD) og Euro i den Dominikanske Republik, dog er USD er mere almindelig accepteret end Euro

Transport mellem lufthavnen og hotellet

I forbindelse med transport mellem lufthavnen og hotellet kan der forekomme ventetid, og da det kan være en gruppetransport, kan der forekomme flere stop på vejen til hotellet. I lufthavnen vil jeres chauffør være iklædt en pink skjorte og et skilt med jeres navn.

Sted

Catalonia Royal Bavaro Resort ligger ned til det Caribiske Hav og gyldne paradisstrande. Resortet er at finde uden for byen Punta Cana blandt naturgrønne områder. Fra Punta Cana Lufthavn er der 15 km til resortet.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice