Vi beklager, dette tilbud er desværre udløbet.

 • Med fly
 • Med indkvartering

Rom blandt grønne områder og med pool

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Rom
Pris fra kr. 989,-
 • per person
 • baseret på 2 personer
Kunne disse tilbud friste i stedet?
Dette var tilbuddet

Kombiner kultur og afslapning: 2-5 nætter på Cardinal Hotel St. Peter 1,5 km fra Vatikanet inkl. morgenmad, velkomstdrink og fly tur-retur

Vatikanet, Den Spanske Trappe, Colosseum, Forum Romanum, Villa Borghese for bare at nævne nogle få...Den italienske hovedstad har alle ingredienser til et vellykket storbybesøg. Tag en spadseretur rundt, sug kulturen til jer, se de gamle mesterværker, og nyd den guddommelige italienske mad. Det fantastiske ved denne rejse er, at I efter en oplevelsesrig dag kan lægge jer på liggestolene ved hotellets swimmingpool eller få løsnet musklerne i boblebadet, alt imens I nyder udsigten til Peterskirken i baggrunden. En byferie i Rom har aldrig været så afslappende som denne!

Inklusive
 • Cardinal Hotel St. Peter: 2, 3, 4 eller 5 overnatninger
 • Med morgenmad
 • Velkomstdrink
 • 10% rabat i hotellets restaurant
 • Sen check-ud til kl. 14.00
 • Fly fra København, Hamborg, Billund til Rom, Rom tur-retur
Roma, bella Roma!

Mange har forsøgt at beskrive Roms særlige skønhed. Fra historikere, poeter og malere er Rom portrætteret som en af verdens mest imponerende storbyer grundet sin store historiske betydning og kulturelle rigdom. Men det, som skiller Rom fra mængden af vigtige kulturhovedstæder er stadens unikke atmosfære. I årtusinder har digterne kastet sig over opgaven at forklare, hvordan det føles at gå rundt i de smalle, snoede gader under den bagende sol til duften af kaffe og friskbagt brød, og få øje på en smuk kvinde i sommerkjole forsvinde på bagsædet af en Vespa til den bløde lyd af scooterens motor. Rom er en stad af skønhed, gastronomi, vin og kærlighed. Som den berømte forløber til renæssancen, maleren Giotto di Bondone, sagde: "Rom er byen af ekkoer, byen af illusioner og byen af længsel."

Cardinal Hotel St. Peter****

 • Hotel
 • Rom, Italien
Property

Velkommen til dette 4-stjernede hotel med en udendørs swimmingpool og beliggenhed mellem den grønne park Villa Doria Pamphili og Vatikanet (1,5 km derfra). Efter en dag, hvor I har udforsket byen, kan I slappe af i boblebadet eller på liggestolene på tagterrassen. Om morgenen kan I nyde en amerikansk morgenbuffet. Hotellet tilbyder også en bar og lounge samt en restaurant. Fra tagterrassen har I en fantastisk udsigt over Peterskirken, og Piazza Pio XI ligger ca. 300 meter fra hotellet, hvorfra I har busforbindelse til hele byen. Metrostationen Cipro ligger ca. 2,3 km væk.

 • +6
Læs mere
Room

3-personersværelse

3-personersværelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og en ekstra enkeltseng, telefon, TV, aircondition, værdiboks og minibar (mod gebyr). Badeværelset er udstyret med badekar eller bruser, makeup-spejl og hårtørrer.

Property

Dobbeltværelse

Dobbeltværelserne er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, telefon, TV, aircondition, værdiboks og minibar (mod gebyr). Badeværelset er udstyret med badekar eller bruser, makeup-spejl og hårtørrer.

Vores tips
Se kort
 • Muligvis verdens bedste pizza

  Den bedste pizza i Rom får I her - sådan lyder ordet på gaden i hvert fald. Prøvesmag selv!

  Italiensk restaurant Da Baffetto 2 Italiensk restaurant
 • Appelsinhaverne

  Brug for en pause fra byens centrum? Nyd stilheden, skønheden og appelsintræernes skygge i dette idylliske åndehul.

  Park Giardini d’Aranci Park
 • Hipt og alternativt

  Rom er kendt som et shoppemekka for klassisk mode, men i Monti-kvarteret findes de trendy og alternative modebutikker.

  Butik Monti Butik

Rejseguide Inklusive

Her finder I forskellige tips til seværdigheder, restauranter, museer og meget mere. Når I har booket rejsen, kan I se jeres Rejseguide på TravelBird-app'en.

calendar illustration
Tjek priser og ledige datoer for dette tilbud
Eksklusive
 • Rejse- og/eller afbestillingsforsikring
 • Bookinggebyr kr. 150,-
 • Transport mellem lufthavnen og hotellet tur-retur
 • Turistskat: 6 € per person per nat (betales på hotellet)
Betaling

Hvis du booker dette tilbud 49 dage før afrejse, kan du vælge at betale i rater. Det første beløb vil være 35% af tilbuddets samlede pris plus bookinggebyr.

Vigtig information
Betingelser

Kombinationen af rejsetjenester, der tilbydes til dig, er en pakke i henhold til EU direktiv 2015/2302. Du vil derfor drage fordel af alle de EU-rettigheder, der gælder for pakkerejser. TravelBird B.V. er fuldt ansvarlig for den korrekte udførelse af pakkerejsen som helhed. TravelBird s generelle vilkår og betingelser (A) gælder for denne booking. Se Artikel 11 i de generelle rejsevilkår for vores afbestillingsregler. I henhold til loven er TravelBird B.V. også dækket i tilfælde af, at det skulle blive nødvendigt at refundere dine indbetalinger, samt i tilfælde, hvor transport er inkluderet i pakkerejsen, for dermed at sikre din hjemtransport. Yderligere oplysninger om dine rettigheder findes under Direktiv (EU) 2015/2302 i bilag I, del A.

Check-ind

Fra 15:00

Check-ud

Indtil 11:00

Prisændringer

Bemærk venligst, at flypriser kan ændre sig øjeblikkeligt og i forbindelse med bookingen. I tilfælde af prisændringer vil det altid oplyses i bookingprocessen

Kapacitet

Maks. 3 voksne og 1 baby op til 2 år per 3-personersværelse
Maks. 2 voksne og 1 baby op til 2 år per Dobbeltværelse

Børnerabat

Babyer fra 0 til 1 år får rabat på flybilletten, men bliver ikke tildelt eget sæde på flyet eller indtjekket bagage

Solorejsende

100% af prisen for hotelværelset (prisen er baseret på 2 voksne)

Tilgængelighed

Hotellet er desværre ikke egnet til kørestolsbrugere

Kæledyr

Det er desværre ikke muligt at medbringe kæledyr

Internet

Gratis WiFi på hotellet

Parkering

Gratis parkering

Flere værelser

I bookingprocessen er det muligt at booke op til 2 værelser ad gangen, såfremt det er samme værelsestype (afhængigt af tilgængelighed)

Personlige oplysninger

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Flyinformation

Sørg for at oplyse jeres personlige oplysninger, så de stemmer overens med dem i jeres pas. Hvis de ikke stemmer overens, vil I blive afvist ved gaten og kommer altså ikke med på flyet. I fald de personlige oplysninger ikke er udfyldt korrekt, og der derfor skal foretages ændringer, vil et gebyr forekomme. Er de personlige oplysninger ikke udfyldt indenfor 24 timer efter booking, vil jeres bestilling automatisk blive annulleret, jf. TravelBirds vilkår og betingelser

Transport mellem lufthavnen og hotellet

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport ligger ca. 30 km fra hotellet. Vælger I at køre med offentlig transport, kan I tage toget FL1 R22101 Fara Sabina fra Fiumicino Aeroporto til Villa Bonelli. Herfra skifter I til bus nr. 33 Clodio, som I tager til Leone Xiii/pio XI, hvorfra I har 450 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time og 10 min., og ruten afgår ca. hver halve time.

Roma Ciampino Airport ligger ca. 25 km fra hotellet. Vælger I at køre med offentlig transport, kan I tage toget 520 Cinecitta' (Ma) til Tuscolana/cinecitta' (Ma). Her skifter I til metroen MEA Battistini og kører til Valle Aurelia, hvor I skifter til bus 33 Lenin, som tager jer til Leone Xiii/pio XI. Herfra har I ca. 300 m til hotellet. Rejsetiden er ca. 1 time og 30 min., og ruten afgår ca. hver 20. min.

Flytider

Bemærk venligst, at der kan optræde ændringer for fly afhængigt af flyselskab, og at flytiderne er foreløbige. Husk at tjekke dit flys afgangstider før afrejse på flyselskabets hjemmeside for at undgå misforståelser

Rejsedokumenter

I vil modtage jeres rejsedokumenter senest 5 dage før planlagt afrejse

Swimmingpool og boblebad

Adgang til hotellets swimmingpool og boblebad er inkluderet i dette ophold. Der er åbent fra kl 09.00 til 19.00

Sted

Cardinal Hotel St. Peter ligger 300 m fra nærmeste offentlige transport, 500 m fra parken Villa Doria Pamphili, 1, 5 km fra Vatikanet og 6 km fra centrum af Rom. Fra Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport er der ca. 30 km til hotellet, fra Roma Ciampino Airport er der ca. 25 km.

Kan vi hjælpe dig? Find svar på de oftest stillede spørgsmål eller kontakt os.
Til kundeservice